Collegium Civitas

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Collegium Civitas är ett modernt icke-statligt universitet ligger i hjärtat av Warszawa, den mest dynamiska huvudstad i Central- och Östeuropa. Erfarenhet och engagemang av våra grundare och lärare har gett oss ett rykte som det bästa stället att studera internationella relationer, samt sociala och statsvetenskap på engelska. Vi har rätt att utfärda kandidat- och magister grader i en mängd olika program och doktorsexamen i sociologi.

Collegium Civitas grundades 1997 på initiativ av en grupp av välkända forskare i den polska vetenskapsakademin (PAS), den mest prestigefyllda polska forskningsinstitution. Professorer från fem institut för PAS - politiska studier, filosofi och sociologi, historia, konsthistoria, och slavistik bidragit med sina erfarenheter och kunskaper för att skapa Collegium Civitas. Vi är bland de få universitet i Polen som kan stolta över nära relationer med flera institut i den polska vetenskapsakademin.

Collegium Civitas kvalitet och hög standard på utbildningen dras från vår relation med ledande personligheter i det offentliga livet både i Polen och utomlands, såsom: journalister, diplomater, säkerhetsexperter, marknad och opinionsundersökningar specialister och konstnärer. På Collegium Civitas, utbildningstradition möter moderna metoder för att undervisa elever! Collegium Civitas var den första institutionen icke-offentlig högre utbildning för att välkomna utländska studenter på program som genomförs fullt ut på engelska.

Sedan dess har vårt program för studier i engelska har lockat hundratals internationella studenter från hela världen. Collegium Civitas var den första institutionen icke-offentlig högre utbildning för att välkomna utländska studenter på program som genomförs fullt ut på engelska. Sedan dess har vårt program för studier i engelska har lockat hundratals internationella studenter från hela världen. Våra internationella studenter är mycket aktiva för att främja sina globala nätverk och kan ofta hittas planerar kulturella aktiviteter för alla att delta. Våra studenter, liksom vi, ser värdet i en ansluten, allomfattande förhållningssätt till utbildning. Av den anledningen erbjuder vi en mängd olika praktikplatser med engelsktalande mentorer.

Platser

warszawa

Collegium Civitas

Address
Plac Defilad 1
00-901 warszawa, Masoviska voivodskapet, Polen
Telefon
+48 22 656 71 75