Cracow School of Art and Fashion Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cracow School of Art and Fashion Design grundades för 30 år sedan i Krakow, en kulturell huvudstad i Polen. Skolan erbjuder undervisning på engelska inom följande områden:

  • Modedesign - diplom med titeln Modedesigner
  • School of Creative Photography - Diplom med titeln Photographer of Fine Arts

98015_97748_cracow1.png

Vår undervisningspersonal är alla specialister inom olika områden inom mode eller fotografering, vilket gör det möjligt för dem att tillhandahålla studieprogram som hjälper studenter att frigöra sin fulla potential. Studenter på Cracow School of Art and Fashion Design får intensiv utbildning med individuell uppmärksamhet. I slutet av utbildningen kan de starta en yrkeskarriär med en fantastisk portfölj.

Skolan gör det möjligt för elever att interagera fritt och ofta och uppmuntra till utbyte av idéer och debatt. Den informella, livliga atmosfären skapar en gemenskap av arbetande konstnärer.

Språkkrav

Klasser hålls på engelska och behörighet för engelska på mellannivå krävs. Polska språkkurser hålls första året av utbildning och är inte obligatoriska. Vi rekommenderar att du genomför en polskurs för överlevnad i minst en månad före skolårets början för att underlätta ditt liv i Polen.

För våra perspektivstudenter som bestämmer sig för att studera polska i Krakow öppnar vi en månatlig språkkurs i september.

Kandidaternas karriärmöjligheter

Våra modekandidater arbetar inom alla områden inom mode i mycket anmärkningsvärda modeföretag i Polen och utomlands. Många har öppnat sina egna företag. De arbetar också som frilansande designers och konsulter, mönsterskärare, modjournalister, stylister, fotografer, illustratörer, personliga shoppare, merchandisers och PR-representanter.

Våra fotografexaminerade har jobbat i reklamföretag och modetidningar. Vissa har också specialiserat sig på fotojournalistik eller bröllopsfotografering, medan många har öppnat sina egna företag.

Platser

Kraków

Address
ul. Zamoyskiego 52
30-523 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium