International Language School of Poland

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den ILSP använder en modern läroplan som avslöjar hur man lär sig engelska språkkunskaper effektivast-genom att kombinera engelsktalande, lyssna och läsa i en stödjande inlärningsmiljö. Våra lektioner inkluderar gott om möjligheter för studenter att använda språket som spel, par-arbete, grupparbeten, projekt. Det finns sex nivåer inom kurser från nybörjare (A1) till avancerad (C2).

korridor

För de studenter vars mål är pedagogiska och som vill studera engelska intensivt, de ILSP program erbjuder en möjlighet att fokusera på avancerad ordförråd och grammatik, förbättra lyssna och tala färdigheter och andra relaterade ämnen. Vi erbjuder kurser för förberedelse IELTS, kurser i affärsengelska, Medicinsk engelska, och engelska för turism.

Nivån på varje deltagare är noggrant undersökas innan inledningen av kursen. Studenter har att slutföra ett språktest och har en muntlig intervju. De är försedda med alla läromedel och stenciler som krävs av programmet för kursen. Studenterna har tillgång till bibliotek av skolan.

office2 Internationella Language School Polen är bemannad av ett team av kvalificerade, engagerade och erfarna lärare. Vi garanterar att våra lärare är professionellt utbildade i att undervisa engelska för som talar andra språk. De arbetar mycket hårt för att ge intressanta och roliga språklektioner. De är vänliga och alltid glada att hjälpa till.

Vi gör våra elever att känna sig hemma genom att hjälpa dem med visum bearbetning, transfer från flygplatsen, boende och kontinuerligt stöd under sin vistelse. För studenter som föredrar att kombinera sina studier med spännande resor till historiska och kulturella platser, erbjuder vi varierande utflykter och resor runt Polen och Europa. Den sociala program, högkvalitativt boende och det stöd vi ger under studenternas vistelse kommer att hjälpa dem att maximalt utnyttja ledig tid utomlands.


Vi erbjuder en personlig, vänlig och professionell service och skräddarsyr våra program för att möta dina exakta krav kurs. Besök Polen för att förbättra din engelska, träffa nya vänner, prova sin mat, lära sig om sin levande historia och kultur, njuta av att besöka majestätiska bergskedjor, magnifika sjöar och vattendrag och samla minnen som varar en livstid.

Platser

warszawa

Address
International Language School of Poland
ul. Bagatela 10 lok. 30
00-585 Warszawa

warszawa, Masoviska voivodskapet, Polen