VARIA - Polish Language Center

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varia där 13 år. Vi lär polska. Och bara det polska språket.

Februari 2004. I Krakow, snödrivor och ziiiimno. Janek, Maria, Carlos, Tassilo, Lena ... en dröm. Vi har vår första nio grupp studenter!

September 2016 år. Vi säger adjö variowe semester. Från Island till Australien, från New York och Kamchatka ... Ytterligare 200 människor sade tack vare oss på polska. Sista terminen inskrivning grupper. Som varje år på våra kurser uppfyller ständigt upptagen affärsmän, vad polska entusiaster älskare - motiverad och letar efter "exotiska" språk hobby - lingvister.

Vi har 13 år, vi har något att fira. Studenter från nästan 90 länder i världen, stora lärare och atmosfär.

Att välja färg

Grupp och enskilda kurser, semester och termin, intensiv och helg, förbereder sig för certifiering och utbildning specifika språkkunskaper. På särskild begäran också tematiska kurser (företag, teknisk, medicinsk ...). Vi lär alla nivåer. Du väljer intensiteten och tid på dygnet. Du kommer alltid att hitta en kurs för sig själva.

Prata, prata, prata ...

I undervisningen av polska språket är det viktigaste för oss att kommunicera. Vi vill göra känd vokabulär och grammatiska strukturer var primärt funktionella och elever i klassrummet hade många möjligheter för casual konversation. Alla klasser, inklusive de på nybörjarnivå hålls bara på polska. Denna metod ger resultat förvånansvärt snabbt - vilket avsevärt förbättrar motivation av studenter.

Med POLISH FÖR DIG

Lektionerna är inte allt. Skolan är också sant Varia Varia-tioner kulturellt.

Denna klimatmötet i klubbar och kaféer, upptäcka den konstnärliga stadsdelen Kazimierz, promenader genom de mystiska foten, titta på filmer och kult polska ... polska gemensam modellering "Ruthenian dumplings."

Vi vill Krakow och polska kulturen hjälpt dig "lösa" i polska och inspirerad att fortsätta lära.

POLSKA DELAS

Vi är tre gånger vinnare av priset Krakow liv för den höga kvaliteten på våra kurser och vinnarna av det prestigefyllda priset Sonntag Aktuell för sin innovativa inställning till utbildnings turism. Om vår skola och våra elever, ett antal artiklar och tv-program.

Platser

KRAKOW

Address
ul. Michałowskiego 2/3
31-126 KRAKOW, Łódź Voivodeship, Polen