CIAL - Centro de Linguas

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

CIAL är ett företag med över 50 års erfarenhet, som grundades 1959 som en språkskola för det portugisiska folket.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden kopplade till språk och språkundervisningen, att tillhandahålla innovativa lösningar för internationell kommunikation. Kvaliteten på våra tjänster kontrolleras av nationella och internationella organ.

Vi främjar kunskap och personlig utveckling av våra kunder, både personliga och professionella nivåer, genom förträfflighet utförda tjänster och engagemang av en högt kvalificerad och erfarenhet team av medarbetare och lärare.

Några av våra kunder:

AIG Europe, AXA Portugal, Barclays Bank, Banco de Portugal, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Portugal, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, Galp Energia, IBM, Instituto Camões, Instituto de Defesa Nacional, L'Oréal Portugal , Procter & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, Unicef, Vodafone

Rumsförmedling

CIAL erbjuder två huvudsakliga möjligheter av boende:

Privat logi

Privat logi hjälper eleverna att få förtrogenhet med språket genom att tala till sin värd. FINANSIELLA är noggrant utvalda hem erbjuder logi och frukost samt en familjemiljö. Eleverna placeras i enkelrum och kommer att vara den enda modersmål sitt språk i huset. Skolan nås antingen till fots eller med kollektivtrafik, aldrig mer än en 15-30 minuters åktur.

Delad lägenhet Boende

I vår Lissabon och Faro delade lägenheter, kan eleverna välja att bo i enkla eller delade rum och kommer att gynnas av en mer självständigt boende, perfekt för längre vistelser, utan också för kortare vistelse. Lägenheterna är fullt utrustade med kabel-TV och wifi. Badrum, kök och vardagsrum delas med andra FINANSIELLA studenter.

I båda städerna skolorna ligger inom gångavstånd.

När eleverna föredrar ett annat alternativ, är CIAL hjälper gärna till att hitta passande hotell, vandrarhem eller självhushåll lägenhet boende.

Fråga efter en lista över platser som erbjuder specialpriser för våra studenter.

Transfer

Transferservice är tillgänglig för studenter som vill vara uppfyllda på flygplatsen (eller tåg / buss station). Eleverna välkomnas av en medlem av CIAL personal och tagit, vanligtvis med taxi eller egen bil, till boendet som de själva väljer.

Studentservice

CIAL har ett studerande som kommer att råda och hjälpa eleverna inte bara i händelse av problem eller tvivel i samband med kursen, boende eller sociala och fritidsprogrammet, men också med någon annan aspekt av sin vistelse i Portugal. Eleverna ska komma i kontakt med den person som ansvarar för denna tjänst direkt, eller via receptionister eller lärare.

Platser

lissabon

CIAL - Centro de Linguas

Address
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 lissabon, lissabon, Portugal
Telefon
+351 21 794 0448

Faro

Address
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 Faro, Faro District, Portugal