Läs den officiella beskrivningen

Polytechnic Institute of Bragança (IPB) är en portugisisk högre utbildning Public Institution med 7000 grund- och masterstudenter, som omfattar ett stort område av kunskap och teknik, inbegripet jordbruksvetenskap, konst och sport, utbildning och lärarutbildning, informatik och teknik, administration och förvaltning, hälsa, kommunikation och turism.

IPB tillhör det europeiska nätverket för yrkeshögskolor (UASnet) som huvudmål innefattar att överföra yrkeskunskaper och integration av tillämpad forskning i deras professionella och teknisk utbildning uppdrag. IPB har också ett internationaliseringsprogram med allmänt erkända framgångar, inklusive den årliga rörligheten på mer än 900 inresande och utresande studenter och 200 lärare anställda, som ett resultat av samarbete med flera högskolor från hela världen. Numera IPB är en mångkulturell institution, där 13% av studenterna är internationella studenter.

Under 2011 har Europeiska kommissionen tilldelade ECTS Label till IPB, erkänner kvaliteten på den information som ges i form av utbildningsprogrammen som erbjuds och förvaltning av studentrörligheten inom det europeiska området för högre utbildning. Under 2013 har IPB fått också DS Label. Syftet med Diploma Supplement (DS) är att ge tillräckliga oberoende uppgifter för att förbättra den internationella öppenhet och rättvisa akademiskt och yrkesmässigt erkännande av kvalifikationer.

Förutom de akademiska program som lärs ut i det portugisiska språket, IPB erbjuder kandidat- och masterprogram fullt föreläste på engelska samt portugisiska språket och kulturkurser för utländska studenter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Polytechnic Institute Of Bragança

IPB driver ett väletablerat 1-åriga portugisiska språket och kulturen kurs (PLC) för internationella studenter. Kursen är avsedd för studerande i utländska högskolor (uni ... [+]

Programbeskrivning

IPB driver ett väletablerat 1-åriga portugisiska språket och kulturen kurs (PLC) för internationella studenter. Kursen är avsedd för studerande i utländska högskolor (universitet och högskolor) att komplettera sin utbildning i det portugisiska språket och även för andra studenter och allmänhet intresserad av att lära det portugisiska språket. Några av delkurserna erbjuds tillsammans med de portugisiska eleverna, vilket möjliggör en bättre integration och en riktig portugisisk kultur- och språkmiljö. I slutet av denna 1-år lång kurs kommer eleverna att få ett intyg som enligt hans / hennes portugisiska språkkunskaper.

Profil för programmet ... [-]
Portugal Bragança
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska