Porto Illustration Summer School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Porto Illustration Summer School

Studera Illustration sommaren 2017 i Porto, Portugal

Med ledning av ett team av internationellt tilldelas handledare kommer två veckor kursen tala deltagare som vill utveckla sin personliga bildspråk och vill experimentera nya tekniker antingen med traditionella medier, såsom duktryckning och etsning eller digital ritning.

Vilka vi är

Porto Summer Illustration School ägnas åt studier och praktisk forskning av illustration område. Vi strävar efter högsta kvalitet i klassen och hjälpa alla elever att utvecklas i sin personliga grafiska språket.

Vi tänker också för studenter att ha en bra sommar och roa sig!

Porto Illustration Skolan är beläget i det historiska centrum av staden, nära Ribeira, World Heritage Center, Skyddad av UNESCO sedan 1996.

Porto Illustration Summer School
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Summer courses »

Program

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Sommarkurs I Illustration

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Portugal Port

Studenterna kommer att delta i en kreativ och produktiv atmosfär under två veckor under ledning av vårt internationella delas team av handledare. Baserat på ett praktiskt tillvägagångssätt, kommer eleverna genomgå ett personligt förhållningssätt till den kreativa processen inom en av Europas vackraste och äldsta städer, under de senaste åren flera gånger tilldelas Europas bästa destinationen. [+]

Introduktion till kursen

Studenterna kommer att delta i en kreativ och produktiv atmosfär under två veckor under ledning av vårt internationella delas team av handledare. Baserat på ett praktiskt tillvägagångssätt, kommer eleverna genomgå ett personligt förhållningssätt till den kreativa processen inom en av Europas vackraste och äldsta städer, under de senaste åren flera gånger tilldelas Europas bästa destinationen.

Den två veckor kursen kommer att tilltala deltagare som vill utveckla sin personliga bildspråk och vill experimentera nya tekniker antingen med traditionella medier, såsom duktryckning och etsning eller digital ritning alltifrån karaktärsdesign och hand bokstäver illustration till Urban skissa. Den är utformad för utövare som har ett intresse av att göra karriär inom illustration, antingen helt eller delvis på heltid. Kursen kommer att hjälpa dig att bygga en stark illustration portfölj, oavsett din bakgrund: illustratör, grafisk formgivare, konstnär, visuella konststuderande, arkitekter, designers, tatuerare, animatörer.... [-]