Läs den officiella beskrivningen

Det Chechen State Pedagogical University är ett universitet som kombinerar de bästa traditionerna för klassisk utbildning och innovativa pedagogiska metoder. Idag uppfyller vårt universitet moderna krav, kallas ett effektivt universitet i landet och upptar en värdig plats i utbildningsutrymmet. Och viktigast av allt, det hjälper begåvade unga människor att komma närmare sina drömmar!

Det pedagogiska universitetet ger ett stort bidrag till bevarande och utveckling av de tjechens folks nationella och kulturella värderingar, är ett viktigt vetenskapligt och metodiskt centrum för republiken i rysk och tsjetsjensk filologi, psykologi och pedagogik, främmande språk, konst och Tjetjeniens historia. Det bör noteras att centrumet för det ryska språket också fungerar på grundval av CSPU.

Grunden för universitetet består av studenter som är omgivna i sina väggar av kärlek och omsorg och har möjlighet att absorbera vetenskapen en speciell, oförglömlig anda Alma Mater. På universitetet finns en studentkårsutskott, som aktivt deltar i optimeringen av utbildningen. Högskolans avancerade utveckling, dess bildande som ett pedagogiskt universitet är omöjligt, inklusive utan en långsiktig och effektivt organiserad ungdomspolitik för studerande.

Den mest kreativa och initiativrika delen av universitetets ungdomsår ungdomar deltar årligen i olika All-Russian och All-Caucasian ungdomspedagogiska forum, som presenterar författarens projekt, som ofta kallas för att lösa de akuta sociala problemen. Intellektuellt arbete och ansträngningar från studenter går inte obemärkt, studenter vinner årligen bidrag för genomförandet av egna projekt, vilket inspirerar studenterna att erövra stora toppar.

Studenter i CSPU som har uppnått stor framgång i studier och vetenskaplig verksamhet får nominella stipendier på olika nivåer: Stipendier från Ryska federationens president, Ryska federationens regering, stipendier från universitetets första rektor Mukhari Umarovich Umarov, stipendier av CSPUs akademiska råd.

Idag utvecklar universitetet nya metoder för att arbeta med studenter, tillämpar moderna metoder för undervisning med hjälp av den senaste pedagogiska tekniken, skapar ett effektivt system för utbildning på flera nivåer. Revisionsfonden, laboratorier, verkstäder, klassrum och specialklasser är utrustade med allt nödvändigt material, inklusive olika tekniska träningshjälpmedel.

Universitetets speciella stolthet är akademiker, bland vilka det finns ministrar, ledande arbetare, offentliga figurer, kända idrottare och framförallt många lärare som arbetar osjälviskt i skolorna i den tjetjenska republiken och investerar sin kunskap och själ i framtiden av det tjetjenska folket.

Bildandet av regionen, den ekonomiska och den intellektuella eliten i regionen - det här är tidens vision och dess huvuduppgift för CSPU: s kollektiva, propaganda och bekräfta kunskapskulten och prioriteringen av utbildningen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Ryska

Skolan erbjuder också:

Förberedande år

Chechen State Pedagogical University

Såvitt utbildningen av internationella studenter består av två steg i Ryssland, före inträdet till universiteten bör alla internationella sökande ta en rysk språkkurs. Ku ... [+]

Om förberedande avdelning

ChSPU välkomnar internationella studenter och den förberedande avdelningen för internationella studenter inrättades för dem 2015.

Såvitt utbildningen av internationella studenter består av två steg i Ryssland, före inträdet till universiteten bör alla internationella sökande ta en rysk språkkurs. Kursen innehåller Conversational Russian och en introduktionskurs av grundläggande ämnen som levereras på ryska. Kursen för Conversational Russian är för nybörjare. Under 1: a terminen studerar studenterna fonetik, grammatik och konversationsordförråd.

Introduktionskursen erbjuds för premediatexamen som pratar ryska men vill förbättra sina språkkunskaper och behärska språket för att kunna förstå föreläsningar på ryska. Kursen omfattar följande ämnen: Biologi, Kemi, Matematik, Fysik och några andra ämnen som är relevanta för deras framtida specialisering.... [-]

Ryssland Grozny
September 2020
Ryska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Chechen State Pedagogical University

Centrum för studier av ryska som främmande språk: genomför rysk utbildning för provning på ryska språket; utför testning av det ryska språket som främmande språk för alla ... [+]

Centrum för studier av ryska som främmande språk:

utför rysk utbildning för provning på ryskautför testning av det ryska språket som främmande språk för alla certifieringsnivåer;genomför en omfattande granskning av ryska språket, ryska historien och grunderna för lagstiftningen för dem som vill få arbetstillstånd, tillfälligt uppehållstillstånd eller uppehållstillstånd i Ryska federationen och statlig prövning av utländska medborgare som får ryskt medborgarskapförbereder sig för tillträde till ryska universitet.

Centrumets fördelar:

Frågan om Rysslands motsvarande statscertifikat på ryska språket, vilket är erkänt i alla organisationer och institutioner.en möjlighet till gruppen och individuella lektionerintensiva kurser för testningbekvämt schema av klasser;metodiskt stöd för utbildningsprocessen med olika typer av material: arbetsprogram, utbildnings-metodiska komplex, test, manualer;fria samråd om förberedelser för testning;provtestning (för att bestämma graden av beredning av praktikanten för certifierad testning).... [-]
Ryssland Grozny
September 2020
Ryska
Heltid
Deltid
3 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Chechen State Pedagogical University

Sommarskolan är ett mycket viktigt verktyg för internationaliseringen av universitetet. Det gör det lättare att lära sig språk och lära sig olika kulturer från olika länd ... [+]

Programmet för sommarskolan 2018 "Grozny - interkulturell utbyte"

Sommarskolan är ett mycket viktigt verktyg för internationaliseringen av universitetet. Det gör det lättare att lära sig språk och lära sig olika kulturer från olika länder.

Det tjetjenska statens pedagogiska universitet utbildar för närvarande högkvalificerade specialister som arbetar i daghem, skolor och universitet. Det finns 28 avdelningar vid Pedagogiska Universitetet, där det finns kandidater för vetenskap och docent. Sedan 2015 har universitetet öppnat en förberedande avdelning, som förbereder utländska studenter för universitetsstudier. I denna avdelning finns biträdande professorer, som fick ytterligare kvalifikationer i riktning "Ryska som främmande språk".... [-]

Ryssland Grozny
Kontakt Skolan
Ryska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska