Educa - Russian Language Center

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Founded in 2004, mitt i främmande språk EDUC i mer än 10 år bland de tio bästa språkskolor, inte bara i S: t Petersburg, men runt om i Ryssland.

Undervisning ryska som främmande språk är vår huvudsakliga inriktning, så under 2006 i vårt center skapades pedagogiska-metodiskt avdelning för förbättring av befintliga och skapande av nya utbildningsprogram.

Vi tillhandahåller inte bara snabb och effektiv inlärning av ryska författarens program, men också fullt stöd för klienten, som innehåller följande aspekter: EDUCA Centrum för främmande språk Visumstöd. Vi hjälper dig med någon typ av visum och kommer att göra allt för att utfärda de dokument som inte bry dig.

Подбор подходящего места проживания. Vi har en enorm databas med familjer som är redo att inte bara ge dig i rummet, men kommer att vara glada att spendera tid med dig, som visar staden och prata med dig på ryska!

Möte på flygplatsen, överföring och avveckling. Din personliga manager hjälper dig med ditt bagage och sedimentering!

Välkomstpaket! Det inkluderar:

Karta över St Petersburg vår studentkort med kontaktcenter och din personliga manager, akut telefonnummer och information om klasser vår författare Guide till St. Petersburg, vilket tyder på intressanta platser, det bekvämaste vägen för dig och fortfarande massor av nyttig information! studentkort! Du kommer att kunna gå till museer på en rabatt eller gratis! vårt företag anteckningsblock och penna till klass!

Dygnet runt. Du kan alltid räkna med oss! EDUC Kom, vi väntar på dig!

Platser

Sankt Petersburg

Address
Mayakovsky st. 16,
Sankt Petersburg, Sankt Petersburg, Ryssland