Läs den officiella beskrivningen

Founded in 2004, mitt i främmande språk EDUC i mer än 10 år bland de tio bästa språkskolor, inte bara i S: t Petersburg, men runt om i Ryssland.

Undervisning ryska som främmande språk är vår huvudsakliga inriktning, så under 2006 i vårt center skapades pedagogiska-metodiskt avdelning för förbättring av befintliga och skapande av nya utbildningsprogram.

Vi tillhandahåller inte bara snabb och effektiv inlärning av ryska författarens program, men också fullt stöd för klienten, som innehåller följande aspekter: EDUCA Centrum för främmande språk Visumstöd. Vi hjälper dig med någon typ av visum och kommer att göra allt för att utfärda de dokument som inte bry dig.

Подбор подходящего места проживания. Vi har en enorm databas med familjer som är redo att inte bara ge dig i rummet, men kommer att vara glada att spendera tid med dig, som visar staden och prata med dig på ryska!

Möte på flygplatsen, överföring och avveckling. Din personliga manager hjälper dig med ditt bagage och sedimentering!

Välkomstpaket! Det inkluderar:

Karta över St Petersburg vår studentkort med kontaktcenter och din personliga manager, akut telefonnummer och information om klasser vår författare Guide till St. Petersburg, vilket tyder på intressanta platser, det bekvämaste vägen för dig och fortfarande massor av nyttig information! studentkort! Du kommer att kunna gå till museer på en rabatt eller gratis! vårt företag anteckningsblock och penna till klass!

Dygnet runt. Du kan alltid räkna med oss! EDUC Kom, vi väntar på dig!

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Ryska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Educa - Russian Language Center

Affärs Ryska Kursen fokuserar på att utveckla språkkunskaper som behövs för att göra affärer i Ryssland: bedriver verksamhet korrespondens och förhandling, tränare, gener ... [+]

Affärs Ryska Kursen fokuserar på att utveckla språkkunskaper som behövs för att göra affärer i Ryssland: bedriver verksamhet korrespondens och förhandling, tränare, generera rapporter, skapa presentationer, en förståelse för detaljerna i finansiella dokument, telefonkommunikation.

Övningar för kursen är utformade för att sammanställa och förbättra din befintliga erfarenheter.

Huvudsyftet med kursen är att bilda högkvalitativ kunskapsbas inte bara i ordförråd och grammatik i det ryska språket, men också för att lägga grunden för etiska affärskommunikation i Ryssland, kulturella egenheter att göra affärer och beteende funktioner i ryska arbetare.... [-]

Ryssland Sankt Petersburg
September 2020
Ryska
Deltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Educa - Russian Language Center

Vara engagerade i en mini-grupp och aktivt kommunicera med andra studenter, kan du uppnå bästa möjliga resultat i studien av det ryska språket. ... [+]

Vara engagerade i en mini-grupp och aktivt kommunicera med andra studenter, kan du uppnå bästa möjliga resultat i studien av det ryska språket.

Antal personer i en grupp inte överstiga 4, vilket innebär att vi garanterar en individuell inställning till varje elev, och utan undantag, eleverna har möjlighet att ta en aktiv del i diskussionerna under lektionen.

Vår Standard Course (General ryska) är konstruerad för en enhetlig utveckling av alla aspekter av praktiska färdigheter i ryska språket: tala, läsa, skriva, lyssna.

Utbildning är organiserad så att eleverna ständigt öva de teoretiska kunskaperna i situationer nära real (i form av kommunikativa övningar). Därför, våra studenter börjar snabbt tala och enkelt övervinna språkbarriären.... [-]

Ryssland Sankt Petersburg
September 2020
Ryska
Deltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Educa - Russian Language Center

Om du bestämmer dig för att ditt barn måste känna de ryska yazykai vill ingjuta i honom en kärlek till språket talas och dess seder, kommer vi vara glada att välkomna dig ... [+]

Om du bestämmer dig för att ditt barn måste känna de ryska yazykai vill ingjuta i honom en kärlek till språket talas och dess seder, kommer vi vara glada att välkomna dig och ditt barn till våra ryska språkkurser för barn!

Vi arbetar med ett stort antal värdfamiljer, så om du inte kan stanna i Ryssland med barnet under träningen, kan vi garantera att dina barn kommer att känna sig hemma! Enkelrum, 5 måltider per dag och en vänlig och gästfri familj kommer att hjälpa ditt barn i alla och tar hand om alla detaljer.

Vid ankomsten, är varje elev tilldelas en liten personlig curator, som kommer att följa med ditt barn hela tiden vistelsen och bistånd, vård och rådgivning 24 timmar om sutki.Kurator i EDUC - är en professionell pedagog med erfarenhet av att arbeta med barn från 5 år och tala främmande språk.... [-]

Ryssland Sankt Petersburg
September 2020
Ryska
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Educa - Russian Language Center

Ryssland nu - ett dynamiskt utvecklingsland. Inklusive aktivt utveckla affärsområden. Långt borta är de dagar då Ryssland var stängd för främmande land. ... [+]

Ryssland nu - ett dynamiskt utvecklingsland. Inklusive aktivt utveckla affärsområden. Långt borta är de dagar då Ryssland var stängd för främmande land.

Utbytet av kulturell och affärsinformation i den moderna internationella världen kan bli en av de mest intressanta händelser i ditt liv. Sankt Petersburg - stor och intressant stad, och praxis i ett företag som staden gör att du kan få värdefull erfarenhet och bekanta sig med näringsliv i Ryssland.

EDUC erbjuder praktik inom följande områden:

Volontärtjänst Forming Touring Gästfrihet Marknadsföring Företagsledning Design Media och Journalistik Den Miljöskydd

Antalet våra praktikplatser växer. Om ingen av de verksamhetsområden där du vill placera praxis - vi kommer att göra vårt bästa för att ordna det.... [-]

Ryssland Sankt Petersburg
September 2020
Ryska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska