Läs den officiella beskrivningen

114187_rsz_114139_n.jpg

Om universitetet

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov (IEML) grundades 1994 och är nu den största privata högskolan i Republiken Tatarstan och hela Volga-regionen. Dess grundare, Dr. Vitaliy Timiryasov, en av alumnerna i Kazan och Moskva universitet, lade de bästa traditionerna för klassisk universitetsutbildning i grunden för en ny skola.

Universitetet är bland 100 bästa ryska högre utbildningsinstitutioner och 5 bästa bästa privata universitet i Ryssland. Den har den officiella guldkvaliteten "europeisk kvalitet" för genomförande av kvalitetsstyrningssystemet (ISO 9001: 2008).

Sedan 2010 blir universitetslärare årligen vinnare av tävlingarna: "Bästa innovationsföreläsning" och "Bästa universitetslärare".

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov (IEML) var den första utbildningsinstitutionen i Republiken Tatarstan som har skapat ett integrerat kommunikationsnätverk mellan institutioner och avdelningar. Detta nätverk är byggt på Cisco Systems utrustning och utrustning för videokonferenser "Tandberg". Dess kombination med fiberoptiska nätverk och universitetets egen innovativa mjukvaruutveckling "Idis Education" tillåts optimera förvaltningen av pedagogiska processer vid universitetet och överföra den till en helt ny nivå.

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov (IEML) är den ledande högskolan i den vetenskapliga och pedagogiska klustret i handel, gästfrihet och tjänster i Republiken Tatarstan.

Uppdrag

  • Möta individers, samhällets och statens behov för att få kunskap på grundval av fortbildning som uppfyller moderna krav på innovativ utveckling och modernisering av utbildning och vetenskap.
  • Utbilda kompetenta och konkurrenskraftiga proffs av ny formgivning som kan utveckla vetenskap, affärer, att fatta effektiva beslut och bedriva specifik forskning som överensstämmer med nationell ståndpunkt och fördel.
  • Skapa nödvändiga förutsättningar för genomförande och effektiv användning av innovativ pedagogisk teknik och vetenskapliga resultat.
  • Utbilda professionellt kompetenta, socialt aktiva och socialt ansvariga personer.

Programmen undervisas på:
  • Ryska
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov erbjuder en intensiv kurs i studien av ryska som främmande språk, sammanställd av universitetets bästa specialis ... [+]

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov erbjuder en intensiv kurs i studien av ryska som främmande språk, sammanställd av universitetets bästa specialister. Under året kan eleverna behärskar både ryska och sekundära discipliner, vilka är nödvändiga för antagning till alla ryska federationers universitet.

Klasser från måndag till lördag;Högkvalificerade lärare genomgår årligen avancerad utbildning;Ytterligare discipliner: historia, samhällsstudier, matematik, fysik, kemi, biologi, datavetenskap;Moderna interaktiva undervisningsmetoder;Godkännande av ansökningar för 1 år och 1,5 år av studier (september, januari, mars);Officiellt examensbevis för kursenMöjligheten att erhålla ett statscertifikat om innehav av en viss språknivå.Stöd till insamling och förberedelse av handlingar för vidare tillträde till Ryska federationens universitet.... [-]
Ryssland Kazan
Januari 2020
Ryska
Heltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kazan Innovative University About Us