Russian New University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Icke-statliga Utbildningsinstitution för högre Professional Education "Russian New University" (RosNOU) grundades 1991. RosNOU har status som en klassisk universitet.

RosNOU skapades av utexaminerade från Moskvas Institute of Physics and Technology. Deras mål var att skapa en ny modell för universitetet, med undervisning och utveckling av vetenskap som är jämförbar med den legendariska "Phystech", utan att försumma utvecklingen av det fria bildningsarbetet. Chef för universitet och en av grundarna är professor och doktor Vladimir A. Zernov, ordförande för den ryska icke-statliga akademier Association.

Berömde fysikern, ledamot av Academia Europaea, professor Sergey P. Kapitsa, vice ordförande i Russian Academy of Natural Sciences var en vetenskaplig rådgivare i Russian New University 1999-2012.

Idag har universitetet 21 vetenskapliga skolor och 6 patenterade vetenskapliga arbeten. Den allryska vetenskapliga och praktiska konferensen "Civilization of Knowledge" äger rum varje år - det har sin egen teknikpark. RosNOU publicerar sådana vetenskapliga tidskrifter som "Vestnik RosNOU" (RosNOU Messenger), "Spetstechnika i Svyaz" (Special Purpose Machinery & Communication) samt engelska vetenskapliga tidskriften "Cardiometry".

25.000 personer har utbildats vid universitetet, 1100 av dem är utländska studenter.

Under 2012 och 2013 RosNOU ingick i Top 100 bästa universiteten i Ryssland enligt de uppgifter som lämnats av kreditvärderingsinstitutet "Expert RA". RosNOU blev den enda icke-statliga högskola med på listan "Top 200" som genomfördes av National University Rating.

RosNOU förklarades en effektiv universitet enligt resultaten av den årliga övervakningen, som gjorts av ministeriet för utbildning och vetenskap i Ryska federationen.

utbildning

Eleverna har utbildats i enlighet med 60 kursplaner för högre yrkesutbildning på följande institutioner:

Institutionen för informationssystem och datateknik; Institutionen för humaniora; Institutionen för Business-teknik i Turist- och reseindustrin; Finans, ekonomi och avdelningen; Juridiska institutionen, Institutionen för psykologi och pedagogik; Institutionen för industriell ekonomi.

Sökande kan ansöka om att de 44 ungkarl, herre, och specialistprogram. 16 program som avskaffades efter Ryssland anslöt sig till Bolognasystemet finns att överföra studenter.

RosNOU ger sökande och studenter möjlighet att välja den mest lämpliga formen av studier: heltid, deltid, och Utåtriktad kurser finns.

Studenter som är intresserade av deltidsutbildning kan välja helgkurs. Den folkbildningsarbete utförs inte bara i traditionell form, men även på nätet. RosNOU har licens av ministeriet för utbildning och vetenskap i Ryska federationen att genomföra distansutbildning full form.

18 filialer och 25 territoriella centra tillgång till elektroniska resurser informations- och utbildnings representerar universitetet i de ryska regionerna.

RosNOU College och högskolor i RosNOU medlemsförbund ger en möjlighet att få andra yrkesutbildning.

Studentliv

RosNOU har sin egen sovsal och egen Endoecology Medical Center. Även universitetet har studentkåren, Studenternas Scientific Society, teater och musik skolor, idrottsföreningar. RosNOU KVN (Club Funny och uppfinningsrik) team är en av de ledande universitetslag i KVN i Moskva. Varje år universitetet anordnar sådana händelser som "Miss RosNOU" och "Mr RosNOU" tävlingar, Festival of Arts, nationernas 'Friendship Day, den intellektuella spelet "Vad? Var? När? ", Inledandet av första årets studerande och dansfestivalen.

Eleverna i RosNOU delta i olika idrottstävlingar, i tävlingar Spartakiade av Moskvas universitet, och i Moskva elev spel. RosNOU studenter har vunnit första plats i universiteten att tävlingar för sporter som freestyle brottning, grekisk-romersk, karate, taekwondo, bordtennis, simning, dart, armbrytning, friidrott och terränglöpning.

University Location

RosNOU ligger i centrum av Moskva i Basmanny District, som tidigare ockuperats av tyska kvarteren. Många universitet och forskningsinstitut ligger nära RosNOU. Dessutom är mer än 30 katedraler och kyrkor, Lefortovo Palace, Sovremennik Theatre, Centre for Contemporary Art "Gogol-Centre", Vladimir Majakovskij Museum beläget i detta område. Dessutom är universitetet ligger bara två tunnelbanestationer bort från Moskvas mest kända turistattraktioner, såsom Kreml och Röda torget, Vasilij och Kristus Frälsarens katedraler, Tretyakov Art Gallery och Pushkin Historical Museum, som ger våra studenter oöverträffad och unik möjlighet att upptäcka mest symboliska delar av den ryska kulturen.

Byggnaden där RosNOU förbliver ligger på 22 Radio Street, har en unik historia. En av historiens största ingenjörer och flygplanskonstruktörer, Andrej Nikolajevitj Tupolev, arbetat med att utveckla en av civila flygplan flotta och flygvapen i samma byggnad där RosNOU studenter studerar idag. Under Tupolev ledning, var mer än 100 typer av flygplan utformade, varigenom inställning 78 världsrekord. Den centrala Design Bureau huvudkontor bland de många byggnader som ligger på Radio St., nära RosNOU, som byggdes av 1925-1934 i slutet av konstruktiv stil.

7 skäl att studera vid RosNOU

 • Bekvämlighet

  RosNOU ligger i centrum av Moskva. Du kan komma till universitetet på något sätt av kollektivtrafik, Universitetet har en egen bekväm sovsal, ligger i närheten campus.

 • Stöd

Den RosNOU utländska studenter Office är alltid glada att hjälpa eleverna att upprätthålla deras rättsliga status i Ryssland och anpassa sig till nyheterna att leva i Ryssland.

 • Överkomliga priser

Den klassiska kurs på stiftelsens Studies Department (10 månader) kostar från 60 000 till 84 000 rubel * (cirka 1100-1530 USD ) Kostnaden för ett års studier vid RosNOU varierar från 65 000 rubel * (1200 USD * ) till 126 250 rubel (2300 USD ) * - kostnaden för 2014-2015 läsåret ** - kostnaden i USD beror på aktuell valutakurs

 • Hög kvalitet på utbildningen

Den viktigaste faktorn som skiljer RosNOU från sina konkurrenter är kombinationen av hög professionalism sin akademiska och lärare och utmärkta logistiskt stöd för utbildningsprocessen. 72% av lärarna vid RosNOU håller olika vetenskapliga grader. Dessutom har universitetet stor erfarenhet att utbilda internationella studenter. Det finns också massor av multimedia klassrum är utrustade med datorer.

 • Säkerhet & sjukvård

  Bortsett från väktare vid ingången till universitetsbyggnaden och bosättning hall, har RosNOU ett ID-kort för att säkerställa säkerheten för sina studenter och anställda; Den utländska studenter Office hjälper eleverna att få sjukförsäkring för att täcka kostnaderna för oförutsedda räddningstjänst, brådskande traumatological stöd, och sjukhusvistelse.

 • Extra fritidsaktiviteter

RosNOU uppmuntrar eleverna att utveckla sina individuella talanger och leva ett aktivt liv. Det finns en mängd olika fritidsaktiviteter som passar alla smaker: Drama Club, dansskola, Singing Studio och Club i Glada och Sharp tänkt (KVN Club). Universitetet håller årliga tävlingar "Miss RosNOU" och "Mr. RosNOU ", Arts Festival, och" Vad? Var? När? "Turnering. Dessutom, RosNOU firar Peoples 'Friendship Day och organiserar ett antal andra studentevenemang.

Stiftelsens Institutionen lägger stor vikt vid att bekanta internationella studenter med den ryska kulturen. Det ordnar sightseeingturer runt Moskva och Moskvaregionen, besök på museer och teatrar, samt olika idrottsevenemang.

 • Varm & vänlig miljö

RosNOU är tillägnad sina studenter och ständigt strävar efter att uppmuntra deras blomstrande. RosNOU välkomnar alla studenter och gör ansträngningar för att säkerställa att de njuta av hela sin vistelse hos oss. Här på RosNOU hittar du att lärare och studenter är hjälpsamma och vänliga, och varm pigg. Ryssarna är kända för sin gästfrihet - kom och se själv!

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Ryska

Se Summer courses »

Program

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Internationella Relationer Sommarskola

Campusstudier Heltid 2 veckor September 2018 Ryssland Moscow

Kursen ger en introduktion till, och kritiskt granska, samtida teoretiska ansatser till världspolitiken. [+]

Kursen ger en introduktion till, och kritiskt granska, samtida teoretiska ansatser till världspolitiken. Studiet av konceptuella ramar i internationella relationer (IR) är viktig för hur det kan öka vår förståelse av dynamiken i politiken, inklusive varför och hur den politiska världen tar sina befintliga former. Teori är också tyngdpunkten inom IR, ger punkter samarbete och ifrågasätt mellan forskare på vilken typ av internationella politiska fråga. Kursen utforskar en rad debatter som vänder runt definition och tolkning av centrala begrepp såsom struktur, anarki, makt, identitet. Vi kommer att kartlägga de viktigaste "ismer" av området, realism, liberalism, konstruktivism, marxism och feminism. Dessa kommer att relateras till varandra historiskt och konceptuellt och vi kommer att ifrågasätta den upplevda särskiljningsförmåga av dessa traditioner, genom att dra kopplingar mellan dem.... [-]


Internationell Rätt Sommarskola

Campusstudier Heltid 2 veckor September 2018 Ryssland Moscow

Internationell rätt reglerar relationerna på internationell nivå och så i denna modul kommer du att studera teorier, principer och processer för detta rättssystem, inklusive dess källor, juridisk person, behörighet och ansvar. Dessutom kommer du också utforska sakfrågor i regleringen av verksamheten vid det internationella sammanhanget, inklusive användning av våld, konfliktlösningsprocesser och skydd av de mänskliga rättigheterna. [+]

Internationell rätt reglerar relationerna på internationell nivå och så i denna modul kommer du att studera teorier, principer och processer för detta rättssystem, inklusive dess källor, juridisk person, behörighet och ansvar. Dessutom kommer du också utforska sakfrågor i regleringen av verksamheten vid det internationella sammanhanget, inklusive användning av våld, konfliktlösningsprocesser och skydd av de mänskliga rättigheterna.

Dessutom är kursen för att utrusta dig med en grundlig förståelse av de viktigaste egenskaperna hos de specifika enheter integration lag och dess rättsordning (EU, Eurasian tullunion). Sådana enheter representerar produkten av flera årtionden av ekonomisk, politisk och rättslig integration mellan medlemsstaterna. Inledningsvis fokuserade denna process i första hand på det ekonomiska samarbetet. Men idag enheternas verksamhet täcker ett mycket bredare spektrum av ämnen, inklusive politiken på den inre marknaden, miljö, transport, konsumentskydd, energi och frågor om utrikes- och säkerhetspolitiken.... [-]