GBN Training Centre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM GULF BUSINESS NETWORK TRAINING CENTER (GBNTC)

Gulf Business Network Group (GBN) grundades 1993 och har utvecklats till ett av de största affärsnätverk i Gulf-regionen och erbjuder mervärde professionell konsultverksamhet och specialiserade tekniska tjänster inom de ständigt växande områdena vattenbehandling, anläggningsautomation och miljö .

Gulf Business Network Training Center (GBNTC), ett dotterbolag till GBN som inrättades 2006, erbjuder högkvalitativa internkurser och certifieringsprogram inom företagsekonomi, informationsteknik, hållbarhetsstudier, miljö och lokaler, teknik och livsvetenskap. GBNTC erbjuder också högkvalitativa och unika yrkesutbildningsprogram för yrkesverksamma som vill lära sig nya färdigheter relaterade till specifika handelar eller yrken.

Alla utbildningar och kurser som erbjuds av GBNTC anpassas speciellt utifrån de specifika behoven hos våra delegater och berörda organisationer. Vi arrangerar dessa kurser i samarbete med Training Courses Arabia. Våra program syftar till att hjälpa de organisationer som vill att deras anställda ska förbättra sina kunskaper och kunskaper inom flera studier. GBNTC kommer också att öppna utbildningsprogram och certifikat som är lämpliga för de flesta organisations utbildningspremier och kompetensnivå för sina anställda.

Våra kurser ger garnering popularitet bland ledande företag och tanke ledare, proffs, konsulter och till och med akademiker med tiden. För närvarande kan du välja mellan olika kurser inom följande studier:

 • Företagsledning
 • Informationsteknologi
 • Miljö
 • Hållbarhetsstudier
 • Yrkesutbildning
 • Biovetenskap
 • Brand-, säkerhets- och hälsodräning

I vårt försök att förbättra kompetensnivån hos regionala yrkesverksamma kommer vi också att lägga till nya program och certifikat från tid till annan. För närvarande kan vi stolt säga att ett team av högt kvalificerade och certifierade yrkesverksamma, var och en expert inom sitt område, levererar dessa kurser till deltagare som kom från olika länder i Gulfregionen. Viktigast är att våra studenter är anställda i några av de största organisationerna i GCC och andra delar av världen.

Sist men inte minst; Vi utvecklas snabbt till den främsta träningsresursen, särskilt för MENA-regionen. Vi utvecklar ett långvarigt förhållande med våra kunder att hålla sig uppdaterade med ny teknik och hålla våra program uppdaterade. Vi är engagerade i att ge en unik lärandeupplevelse som gör det möjligt för dig att möta din organisations behov och ta den till nya framgångar.

VISION OCH MISSION

Gulf Business Network Group (GBN) grundades 1993 och har utvecklats till ett av de största affärsnätverk i regionen. Gulf Business Network Training Center (GBNTC) ett dotterbolag till GBN, grundat 2006, specialiserat sig på skräddarsydda internt certifieringsutbildningar baserade på organisationens specifika behov. GBNTC kommer att erbjuda dessa kurser för personer i organisationer som vill förbättra sina anställda inom de olika specialområdena. GBNTC är den plats där företag är intresserade av att utbilda sina medarbetare och certifiera dem i specialområden av kända institut och högsta inom fältlärare, konsulter och presentatörer. Vi är engagerade i att ge en unik inlärningsupplevelse som är speciellt utformad för din företags behov.

Vårt uppdrag är att bemyndiga människor med kunskap där de kan lära sig och utmärka sig inom sina studier.

Vårt Vision är att bli det ledande träningscentrumet i regionen som hjälper till att bygga ett bättre samhälle, samhälle och arbetskraft genom att erbjuda högkvalitativ utbildning.

Våra värderingar:

 • Respekt: ​​Vi erbjuder en läromiljö som omfattar och främjar mångfalden bland idéer och människor.
 • Excellence: Vi erbjuder excellens och kvalitet till våra program deltagare.
 • Kreativitet: Vi främjar nya idéer och uppmuntrar till kreativitet i våra klassrum som leder till effektivare lärande.
 • Integritet: Vi behandlar alla våra delegater ärligt, rättvist och etiskt.
 • Service: Du får den högsta nivån av de främsta kundservicen.
 • Livslångt lärande: Vi tror på att erbjuda en sådan miljö till våra delegater som odlar livslångt lärande.

VARFÖR GBNTC?

Vi utvecklar ett långvarigt förhållande med våra kunder för att hålla våra program aktuella och relevanta för kundens behov, industrins krav och marknadskrav. Oavsett om du har tusentals anställda eller bara två, känner vi till den utbildning du behöver, och vet hur du bäst ska kunna utbilda dina anställda. Genom att samarbeta med topplökuniversiteter och branschexperter Vi är förpliktade att tillhandahålla en unik inlärningsupplevelse som är speciellt utformad för din organisations behov. Den huvudsakliga tjänsten som GBNTC tillhandahåller är att underlätta och organisera in-house skräddarsydda kurser från välkända institut som gör det möjligt för individer att tjäna certifikat inom varje studieområde som kommer att ge organisationer den vinnande kanten som gör det möjligt för dem att omedelbart vara framåt i den konkurrenskraftiga affärsarenan.

Platser

Al Khobar

Address
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Al Khobar, östra provinsen, Saudiarabien