ASC International House Language School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ASC International House (IH CSA) grundades 1974 i Genève. Vi är anslutna till International House Världsorganisationen, ett nätverk av 155 skolor i 53 länder för att ge utbildning av hög kvalitet och personlig service.

Förutom språkkurser som erbjuds till allmänheten och företag och organisationer i regionen, är AUC IH åtagit sig att utbilda barn genom Schweiz och grannlandet Frankrike.

ASC IH arbetar med mer än 200 lärare för att hjälpa eleverna att uppnå de mål de satt upp. Vi var de första språkskola i västra Schweiz skall tilldelas i 2001 den schweiziska kvalitetscertifikat EduQua (förnyad 2013).

Aktiebolag

Med 40 års erfarenhet inom området för språkundervisning, ASC IH erbjuder kurser som är skräddarsydda för en lång rad kunder allt mer krävande än andra.

Kurser utvecklas efter en omfattande språkrevision och en detaljerad analys av kundernas behov. Revisionen i fråga är gratis och utan förpliktelser. Det tillåter oss att föreslå en personlig service till alla våra klienter utbildningsprogram. Våra kundansvariga finns alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor av administrativ eller undervisning.

General Public

Sedan 1974 erbjuder ASC IH språkkurser exklusiva levereras av högt kvalificerade pedagoger och har byggt ett grundmurat rykte för sin innovativa och progressiva metoder.

Idag erbjuder vi ett brett utbud av grupp eller individuella lektioner. Valet av språk som erbjuds inkluderar franska, engelska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, kinesiska, arabiska och japanska.

Vår mediacentret är fullt utrustad och aktiviteter övervakas av en ständig medlem av vårt lärarlag. Den är tillgänglig kostnadsfritt för studenter, oavsett om inskrivna enskilt eller genom sitt företag. Vi förbereder också för olika undersökningar av officiellt språk.

Barn

ASC IH har åtagit sig att utbildning av barn genom våra engelskspråkiga eller tvåspråkiga skolor som erbjuder en komplett läroplan från lågstadiet till pre-universitetet. Dessutom finns det aktiviteter extra handledning och sommarläger erbjuder verkligt värde i utbildningen.

Våra internationella skolor är belägna mellan Genève och Vevey / Montreux och våra sommarläger. De språk utbildningscentrum inkluderar även en plats i Pays de Gex. Kurser anpassad support, provberedning och vår filial pedagogiska konsulttjänster är tillgängliga för alla våra elever och deras föräldrar genom Schweiz.

Platser

genever

ASC International House

Address
ASC International House 72, rue de Lausanne
CH-1202 genever, genever, Schweiz
Telefon
+41 22 731 85 20