Glion Institute of Higher Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Glion Institute of Higher Education - "Rekryterare rang Glion bland top 3 ledningen skolor gästfrihet i världen för en internationell karriär."
Taylor Nelson Sofres (TNS) - 2007

&nbsp

Glion Institute of Higher Education: Hospitality Management School


Glion Institute of Higher Education är en internationell hospitality management universitet i Schweiz. Öppnade hösten 1962 i den tidigare Bellevue Hotel, var Glion Hotel School (som det då hette) den första privata, universitets-schweiziska Hotel Management School.

Mer än ett enkelt hotell skola, erbjuder Glion utbildningsprogram som kombinerar branschkunskap med ledarskap och personlig utveckling. De fyra graders spår innehåller:

  • International Hospitality Management kandidatexamina
  • Event, sport och underhållning Management examina kandidatexamen
  • Post Graduate Diploma in International Hospitality Management
  • MBA inom Hospitality, turism och tjänster Industri

Varje år ger Glion eftergymnasial utbildning för cirka 1.500 studenter från 90 länder runt om i världen. Framgången för våra studenter kan hänföras till Glion s beprövade fusionen mellan akademiker med Schweiziska hotell skola modell, nära band med besöksnäringen och ett internationellt universitet miljö. I över 40 år har tusentals studenter gått igenom "Glion Experience "och bar på den berömda" Glion Spirit "för att representera vår institution som ledare inom besöksnäringen.

&nbsp

&nbsp

Ackreditering och erkännande


Institutionella kvalitetssäkring


New England Association of Skolor och högskolor


Glion Institute of Higher Education är ackrediterad på universitetsnivå i New England Association of skolor och högskolor, Inc. genom sin kommission för institutioner för högre utbildning.


Ackreditering av New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) anger att Glion uppfyller eller överstiger de normer för institutionella kvalitetssäkring, som regelbundet utvärderas genom en peer review process. En ackrediterad högskola eller universitet har de nödvändiga resurserna för att uppnå de uppsatta syfte genom lämpliga utbildningsprogram, är betydligt göra det, och ger en rimlig bevisning för att det kommer att fortsätta att göra det inom en överskådlig framtid. Institutionell integritet behandlas också genom ackreditering.

&nbsp

Ackreditering av NEASC inte är partisk, det gäller för institutionen som helhet. Som sådan är detta erkännande inte en garanti för varje kurs eller program som erbjuds, eller behörighet enskilda akademiker. Ger dock ackreditering rimlig säkerhet om kvaliteten på tjänster och möjligheter tillgängliga för studenter som deltar institutionen.

&nbsp

&nbsp

Livet på Glion och Bulle campus

&nbsp

* Den Glion campus: Livet på schweiziska rivieran

Den Glion campus är utgångspunkten för alla grundutbildningsprogram och den plats där elever lär genom praktisk övning. På detta hotell-skola atmosfär är personlig disciplin betonas att utveckla professionella färdigheter och attityder.

Glion campus utsikt över den magnifika Genèvesjön och ansikten både schweiziska och franska alperna. Det erbjuder en unik utsikt över "schweiziska rivieran" som inte är lätt glöms bort. Området har en ovanligt mild mikroklimat som tillåter palmer och andra exotiska växter att växa i regionen. Många anser att det är en av de vackraste platserna på planeten.
Vy över Glion Campus.


Glion ligger direkt ovanför Montreux, den världsberömda semesterorten. Välkänt för sin jazz och klassisk musikfestivaler är Montreux värd för en internationell befolkning och många kulturella aktiviteter. Området är rikt på både sommarsporter (fotboll, tennis, cykling, segling, volleyboll) och vintersporter (skidåkning, snowboard, ishockey). När det gäller kvällarna finns det en mängd val med klubbar, barer, restauranger, biografer, teatrar och konserter.

Glion är också bara 25 minuter med bil eller med tåg från Lausanne, huvudstad i kantonen Vaud, och bara en timme från den internationella staden Genève.

&nbsp

&nbsp

* Den Bulle Campus: unga och dynamiska

&nbsp

Examensstuderande flytta ofta till det Bulle campus i sin andra eller tredje året, där de går med våra doktorander. Bulle är en modern, akademiska campus, särskilt utformade för högre utbildning. I detta universitet miljö, studenter svarar för förvaltningen av sin tid, organisera sitt arbete och utveckla sin analytiska och kritiska tänkande genom forskning, grupp-och enskilda projekt.

Bulle är beläget i hjärtat av Gruyère, en magnifik region känd för sina turism, ost och andra specialiteter mat. Bulle erbjuder ett livligt kulturliv och underhållning (klubbar och barer), tillsammans med massor av idrott, inklusive längdskidåkning, mountainbike, canyoning, forsränning, klättring, paragliding och ridning. Bulle campus ligger bara några minuters promenad från centrum av denna charmiga stad där eleverna kommer att hitta ett brett utbud av dag och natt aktiviteter, såsom restauranger, barer, nattklubbar och många affärer och butiker.

Student Kommittén organiserar olika evenemang och temafester på campus och i närliggande klubb "Globull", den största nattklubben i regionen med levande musik och DJs.

Utflykter och utflykter organiseras regelbundet och omfatta både kultur och sport. Bulle är bara en 30 minuters bilresa från Montreux, och lite mer än en timme från Genève. Skidbackarna ligger bara på tröskeln till campus med Moléson utväg och den mer prestigefyllda turistorten Gstaad mindre än 45 minuter bort.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Postgraduate Diplomas » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Engelska Språkprogram (ELP)

Campusstudier Heltid 16 veckor February 2018 Schweiz Glion Montreux + 1 fler

Glion erbjuder två engelska program på Glion London campus där studenter är garanterade 100% nedsänkning i en engelsktalande miljö och en möjlighet att upptäcka världen av gästfrihet och evenemang i London, den europeiska [+]

Glion erbjuder två engelska program på Glion London campus där studenter är garanterade 100% nedsänkning i en engelsktalande miljö och en möjlighet att upptäcka världen av gästfrihet och evenemang i London, den europeiska huvudstad näringsliv och turism. Dessa program är skräddarsydda för att hjälpa elever uppfyller inträdeskraven för att studera såväl grundnivå som forskarutbildning vid Glion Institute of Higher Education i Schweiz eller London. ENGELSKA PROGRAM Vår engelska språk Programmet erbjuder internationella studenter med den kompetens för att förbättra engelska kunskaper i akademiska, professionella och sociala situationer. Denna 16-veckors program fokuserar på intensiv engelska lärande samtidigt lära eleverna viktiga besöksnäringen terminologi och kunskap. Våra erfarna lärare vet att varje elev har olika styrkor och utvecklingsområden; de kommer att hjälpa dem att förbättra sin engelska grammatik, ordförråd, tala, lyssna, uttal, läsning och skrivning. Engelska Språkprogram datum - 2 feb 2015 - 29 Maj 2015 - 24 augusti 2015 - 18 december 2015 Logi Eleverna kommer att få bo på campus vid University of Roehampton där Glion London bygger. program~~POS=TRUNC avgifter - Februari 2015 - £ 7,100.00 - augusti 2015 - £ 7,200.00 Avgifter inkluderar - Studieavgifter och läromedel - Airport pick-up från antingen flygplatsen Heathrow eller Gatwick - IELTS Provningsavgiften på slutförandet av tvättprogram - Boende: Enkelrum med eget badrum [-]

Postgraduate Diploma

PGD ​​- Gästfrihet Administration

Campusstudier Heltid 2 - 3 terminer February 2018 Schweiz Montreux

Den post universitetsutbildning i Hospitality Management är särskilt utformat för att möta behoven hos forskarutbildning och / eller äldre student som vill byta karriär och ange besöksnäringen. [+]

Identitet

Program: magisterexamen i Hospitality Administration Påbyggnads högre Diploma in International Hospitality Management i: hospitality management Rum Division Hantering Mat och dryck ledning Visade terminer: 2-3 Praktik: 1 Intag: januari och juli Ackreditering: New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) Erkännande: schweiziska kantonmyndigheterna (Fribourg)

 

 

Programmål

Den post universitetsutbildning i Hospitality Management är särskilt utformat för att möta behoven hos forskarutbildning och / eller äldre student som vill byta karriär och ange besöksnäringen. Eleverna har möjlighet att utforma sitt eget lärande program som erkänner deras tidigare erfarenhet och arbets avsikter.... [-]


Videoklipp

About us!

Kontakt

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Rue de l'Ondine 20
1630 Bulle, CH
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 26 919 78 78

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Glion Rd 111
1823 Glion-sur-Montreux, Switzerland
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 21 966 35 35