Maison des Langues

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i Genève (UNIGE) grundades år 1559 av Jean Calvin och ägnar sig åt tänkande, undervisning, dialog och forskning. Med 16'500 studenter med mer än 150 olika nationaliteter är det Schweiz näst största universitet.UNIGE erbjuder mer än 500 program (inklusive 129 bachelor- och magisterexamen, 80 doktorandprogram) och mer än 300 fortbildningsprogram som täcker ett extremt stort antal områden: exakt vetenskap, medicin, humaniora, samhällsvetenskap, lag osv. Dina domäner av excellens inom forskning ingår biovetenskap (molekylärbiologi, bioinformatik), fysik av elementära partiklar och astrofysik. UNIGE är också värd och sam värd för sju nationella kompetenscentrum inom forskning: gränser i genetik, maNEP, planetS, schweizisk mapp, kemisk biologi, synaptiska baser av mentala sjukdomar och livs- överkomliga sårbarheter i ett livscykelperspektiv.

På samma sätt som staden Genève själv har universitetet ett starkt internationellt rykte, både för kvaliteten på sin forskning (den ligger bland de högsta institutionerna bland Europeiska forskningsuniversitetsförbundet) och utmärkelsen av sin utbildning. Detta erkännande har blivit vunnet delvis på grund av sina starka band till många nationella och internationella Genève-baserade organisationer, såsom Världshälsoorganisationen, Internationella Telekommunikationsunionen, Internationella Röda Korsets kommitté och Europeiska organisationen för kärnforskning.

Se Summer courses »

Program

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Sommarfranskan

Campusstudier Heltid 3 - 6 veckor February 2019 Schweiz Geneva

Sommarkurser på franska och fransktalande kultur [+]

Beläget i det historiska hjärtat av Genèves stad, erbjuder de franska sommarkurserna vid Universitetet i Genève en spännande uppsättning av 3 och 6 veckors intensiva kurs till studenter från hela världen och på alla nivåer. Detta är ett av de bästa vuxna franska språket och kulturprogrammen som finns i Schweiz sedan 1891.

Sommarfranska kurser är öppna för alla som är minst 17 år gamla.

Klasser äger rum varje dag från måndag till fredag, på morgonen och på eftermiddagen.

PROGRAM

3 veckors kurs

3 separata sessioner:

- Från 25 juni till 13 juli 2018 / CHF 850.-

- från 16 juli till 3 augusti 2018 / CHF 850.-

- från 6 augusti till 24 augusti 2018 / CHF 850.-... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 24 rue du Général-Dufour
1211 Geneva, Geneva, Schweiz