Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Vi är glada att kunna erbjuda dig ett underbart tillfälle att studera Fashion Design i den vackra Montreux, Schweiz.

Som officiell representant för Instituto di Moda Burgo (IMB) i Schweiz, erbjuder vi samma undervisningsteknik som har skurit ut IMBs rykte de senaste 55 åren.

Våra certifierade lärare delar deras kompetens, erfarenhet och passion för att hjälpa dig att förvärva oumbärliga färdigheter och öka din kreativitet och stil. IMB är stolt över att ha omfattande förbindelser inom modeindustrin över hela världen vilket gör det möjligt för dig att få privilegierad tillgång till många framstående designers och modehus. IMB är utan tvekan din dörröppning till Mode of World.

Våra klasser utförs på engelska men vi är stolta över att vara flerspråkiga eftersom våra lärare kan prata olika språk inklusive franska, italienska och ryska.

Vårt läge

Swiss Mode är baserat i den pittoreska staden Montreux vid sjön Genèvesjön (Lac Leman), som är hem för många internationella skolor. Montreux är känd för sin världsberömda musikfestival och har varit en fristad för många ikoniska människor genom åren som Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie och Freddie Mercury.

Montreux är den perfekta inställningen för att inspirera dig och låta din kreativitet komma till liv medan du njuter av en världsberömd schweizisk utbildning. Du får ett underbart tillfälle att träffa likasinnade studenter samt skickliga lärare för oöverträffad inlärnings- och träningserfarenhet i Fashion Design i Schweiz.

Montreux har en direkt tågförbindelse med Milano (3 timmars resa), vilket underlättar nära utbyten med IMB: s huvudkontor i den italienska modehuvudstaden. Montreux ligger en halvtimme från världsberömda skidorter i Alperna, 1 timme från Genève och 2,5 timmar från Zürich med tåg.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - Skolledare

En examen från designskolan i Gorky och hedersskolan i Moskva har varit direktör för Swiss Mode sedan 2016. Efter en framgångsrik karriär som konstdirektör tog Natacha ett hopp om att gå in på utbildningsområdet och har aldrig tittat tillbaka.

Mer än bara en skolledare, Natacha lär också och är alltid närvarande för att hjälpa och stödja eleverna längs deras resa. Hennes konstnärliga och design talanger har, och kommer fortsätta att inspirera många.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Swiss Mode

I Fashion Designer-kursen visas hur man försonar din individuella fantasi med professionella krav på arbetsplatsen. Du kommer att lära dig att uttrycka ett koncept och im ... [+]

Kurs - Mode Designer

Swiss Mode skapades med syfte att omvandla sina elever till enskilda mode skapare med värdefull kunskap och färdigheter över hela mode design processen.

I Fashion Designer-kursen visas hur man försonar din individuella fantasi med professionella krav på arbetsplatsen. Du kommer att lära dig att uttrycka ett koncept och implementera det genom att lära sig om varje element i modedesignprocessen, inklusive material, färgtekniker, tillverkning och viktigast av hur man formar en idé så att den kan bli ett realiserbart föremål av kläder.

Efter avslutad kurs kommer du att ha de nödvändiga färdigheterna att arbeta som fashion designer.

Huvudämnena som ingår i kursen är:... [-]

Schweiz Montreux
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swiss Mode

Fashion Designer de Luxe kursen är en kombination av våra Fashion Designer och Dressmaker kurser. I denna kurs kommer du att förvärva kunskaper och färdigheter i hela Fas ... [+]

Kurs - Mode Designer de Luxe

Fashion Designer de Luxe kursen är en kombination av våra Fashion Designer och Dressmaker kurser. I denna kurs kommer du att förvärva kunskaper och färdigheter i hela Fashion Design-processen och få kompetens inom klädtillverkning och därigenom utförandet av en design i ett plagg.

Denna de Luxe kurs ger dig också extra lektionstimmar att realisera

projekt och jobba nära med lärarna, så du lämnar kursen med beprövad Fashion Design-expertis.

Huvudämnena som ingår i kursen är:

TeoriMönsterskapandeKlädtillverkningDraperingTeknikerMode showModeportföljMode SketchingFärgåtergivningTillbehörRitningKreativ process

... [-]
Schweiz Montreux
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Schweiz