Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Swiss Mode International Fashion Design School grundades 2016. Trots att det är en ganska ung skola har den lyckats utvecklas kraftigt sedan den grundades. Att utveckla både när det gäller utbildningskvalitet och kursutbud.

Swiss Mode ger en perfekt miljö för att inspirera studenter och låta deras kreativitet leva upp medan de njuter av en världsberömd schweizisk utbildning.

Våra elever har en underbar möjlighet att träffa likasinnade kamrater och skickliga lärare för en oöverträffad inlärnings- och träningsupplevelse inom modedesign.

Våra certifierade lärare delar sin expertis, erfarenhet och passion för att hjälpa sina elever att skaffa sig oumbärliga färdigheter och öka deras kreativitet och stil.

Swiss Mode International Fashion Design School är ackrediterat av Pearson och har rätt att leverera BTEC Higher Nationals kvalifikationer inom konst och design.

Vårt läge

Swiss Mode är baserat i den pittoreska staden Montreux vid sjön Genèvesjön (Lac Leman), som är hem för många internationella skolor. Montreux är känd för sin världsberömda musikfestival och har varit en fristad för många ikoniska människor genom åren som Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie och Freddie Mercury.

Montreux är den perfekta inställningen för att inspirera dig och låta din kreativitet komma till liv medan du njuter av en världsberömd schweizisk utbildning. Du får ett underbart tillfälle att träffa likasinnade studenter samt skickliga lärare för oöverträffad inlärnings- och träningserfarenhet i Fashion Design i Schweiz.

Montreux har en direkt tågförbindelse med Milan (3hr Journey) som underlättar nära utbyten med IMB: s huvudkontor i den italienska modhuvudstaden. Montreux ligger en halvtimme från världsberömda skidorter i Alperna, 1 timme från Genève och 2,5 timmar från Zürich med tåg.

Vår skola erbjuder sina elever en underbar möjlighet att studera Fashion Design på det vackra läget vid sjön Montreux, Schweiz, som är hem för många internationella skolor. Montreux är känt för sin världsberömda musikfestival och har varit en fristad för många ikoniska människor under åren.

Syn

Swiss Mode International Fashion Design School vill skapa nästa generation av globala modedesigners, som kommer att följa och förespråka de grundläggande värden som skolan har infört i dem.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - Skolledare

En examen från designskolan i Gorky och hedersskolan i Moskva har varit direktör för Swiss Mode sedan 2016. Efter en framgångsrik karriär som konstdirektör tog Natacha ett hopp om att gå in på utbildningsområdet och har aldrig tittat tillbaka.

Mer än bara en skolledare, Natacha lär också och är alltid närvarande för att hjälpa och stödja eleverna längs deras resa. Hennes konstnärliga och design talanger har, och kommer fortsätta att inspirera många.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Swiss Mode

Fashion Designer de Luxe kursen är en kombination av våra Fashion Designer och Dressmaker kurser. I denna kurs kommer du att förvärva kunskaper och färdigheter i hela Fas ... [+]

Kurs - Mode Designer de Luxe

Fashion Designer de Luxe kursen är en kombination av våra Fashion Designer och Dressmaker kurser. I denna kurs kommer du att förvärva kunskaper och färdigheter i hela Fashion Design-processen och få kompetens inom klädtillverkning och därigenom utförandet av en design i ett plagg.

Denna de Luxe kurs ger dig också extra lektionstimmar att realisera

projekt och jobba nära med lärarna, så du lämnar kursen med beprövad Fashion Design-expertis.

Huvudämnena som ingår i kursen är:

TeoriMönsterskapandeKlädtillverkningDraperingTeknikerMode showModeportföljMode SketchingFärgåtergivningTillbehörRitningKreativ process

... [-]
Schweiz Montreux
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Swiss Mode

Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Schweiz