Dimensions International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

MÅTT Ger holistisk utbildning med många anrikningsprogram och sociala aktiviteter till både lokala och internationella studenter. Att förbereda internationella studenter För utbildningsutmaningarna framåt har våra förberedande program fungerat som ett springbräda för att hjälpa dessa studenter att komma in i statliga skolor och institutioner sedan 2001. Högskolans omfattande faciliteter, inklusive moderna auditorier, bibliotek, kantiner, flerfunktionshall, gästrum, laboratorier, fält, basketplaner och badmintonbanor samt vår pool av kvalificerade lärare har gjort det möjligt för våra studenter att studera och lära sig i en Främjande och stödjande miljö.

Dessutom ger vi en Komplett utbud av omfattande program Som språk, förberedande, gästfrihet och högre utbildning för att tillgodose individernas behov och hjälpa dem att antända sin karriär efter sin examen.

Ett av våra mål har varit att öka våra högre utbildningsprogram. Vår Högskole- och magisterexamen Ge studenter och arbetande vuxna som har insett behovet av att kontinuerligt uppgradera sig i både kunskap och färdigheter. På samma sätt som en företagsskola kan studenter välja mellan olika program som spänner från Business and Management till Accounting and Finance.

Att tillhandahålla kvalitetsutbildning har alltid varit vårt främsta fokus. Vi har med stor ansträngning tillämpat höga krav på vår affärsverksamhet. Som ett resultat har vi uppnått många prestigefyllda utmärkelser som 4-årig EduTrust-certifiering från utskottet för privat utbildning (CPE), Singapore Quality Class (SQC) och Singapore Service Class (S-Class). Som ett erkännande av vår enastående organisatorisk excellens ram, fick vi den prestigefyllda SQC Star certifiering Genom SPRING Singapore I 2016. The SQC Star Award Markerade en ny milstolpe för oss och vi var hedrade att komma fram som en av de ledande institutionerna för att uppnå överlägsen prestanda i affärskompetens.

Samtidigt fortsätter vårt engagemang för att ge oöverträffat stöd till en grupp av multinationella studenter att se till att studenter från Kina, Korea, Indien, vietnam Och andra länder får stöd och tjänster som de behöver för ett framgångsrikt lärande på MÅTT.

Vision

Att vara den främsta institutionen som tillhandahåller en alternativ väg till holistisk utbildning inom den privata utbildningsbranschen

Mission

Att inspirera studenter att ha en passion för att lära sig

Kärnvärden

  • Dedikation - Att tillhandahålla kvalitativa tjänster i alla delar av leveransprocessen - Ansvar - Att vara transparent och ansvarig i alla kurser och tjänster som erbjuds studenterna - Tillförlitlighet - Att tillhandahålla konsekventa och pålitliga tjänster i överensstämmelse med EduTrust - Entrepreneurship - Att alltid demonstrera entreprenörsanda för att möta kraven på högskolans tillväxt

KULTUR

Kvalitetstjänster för studenter.

Platser

Singapore

Address
58, Lowland Road (Kovan MRT)
547453 Singapore, Singapore