Läs den officiella beskrivningen

37995_DSC_0338.jpg

Översikt

FMDS strävar efter att omvandla sinne och designdestinationer. Omfattande karriärplanering och utveckling för studenter uppträder under hela deras inlärningsresa för att matcha individuella mål. I slutändan syftar skolan till att uppmana på varandra följande generationer av designpreneurs att bli mästare i sina egna öden.

Om FMDS

First Media Design School (FMDS) är en specialiserad boutique design institution som erbjuder design, design management och design entreprenörskapsprogram. Det är utbildningsvågen för First Media Group, en av Singapores mest tilldelade grupper inom designbranschen.

FMDS har etablerat globala partnerskap med universitet i USA, Storbritannien och Australien, vilket ger studenter med ett brett utbud av högre utbildning Pathways .

Utöver Singapore odlar FMDS idag talanger i tre andra ASEAN-länder:

  • Raffles College i Indonesien
  • ARVA School of Fashion i Indonesien
  • Karriärakademin Asien (CAA) i Filippinerna
  • Kent International College i Vietnam

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Om den första media-gruppen (FM)

Med mer än 25 år i branschen har FM-koncernen cementerat sitt rykte i Singapore och runt om i regionen som den främsta designenheten i valet. Dess designupplevelse sträcker sig från företag

37996_FMDS_0358.jpg

Singapores mest uppskattade affärspris för små och medelstora företag

Under Mark Phooi kreativa och affärsrörelse vann FM-gruppen Enterprise 50 Start-Up Award 2005. Mark var också mottagare av Årets topp entreprenörer år 2006 organiserad av Rotary Club och Association of Small

FM-gruppen bidrar till att skapa flera visuella nationella identitetsprojekt. Tidigare projekt inkluderar de som är utformade för invandringen

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Mission

Syn

FMDS strävar efter att inse 10: 100-visionen, från vilken den syftar till att vårda 100 "Designpreneurs".

Uppdrag

FMDS strävar efter att odla en ny generation av "hela hjärnan", industridesignade designers som har både kreativa och kognitiva kommersiella förmågor genom sitt holistiska undervisningssystem som består av designtänkande och designhantering.

Värdesystem

Lita på, Respekt, Integritet

37994_value-system.pngFörtroende

är roten till framgång. FMDS främjar öppen dialog med sina anställda, intressenter, styrelsen, aktieägare och partners. Med ett team av likasinnade individer som arbetar i en progressiv organisation blir förtroende ett viktigt bindande element bland FMDS-personal.

Respekt

skapar lojalitet och engagemang bland personal. FMDS har en platt hierarkisk struktur. Denna struktur bygger på ömsesidig respekt bland alla anställda genom direkt och öppen kommunikation.

Integritet

Ärlighet genom operativ öppenhet och noggrannhet är alla en del av skolans ledningsdygder. FMDS rykte är djupt rotat i dessa egenskaper, vilket är grundläggande för att bygga ett välrenommerat utbildningsinstitut.

Professionalism

FMDS strävar alltid efter att locka till sig personal som illustrerar dessa egenskaper: Professionalism, Hunger and Discipline.

37999_FMDS_0360.jpg

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

First Media Design School

Studenterna kommer att vara tvär utbildad i både print och digitala gränssnitt, få en stor bredd av kunskaper och färdigheter på en mängd olika konstruktionskommunikation ... [+]

dubbel examen i grafisk design och multimedia

Studenterna kommer att vara tvär utbildad i både print och digitala gränssnitt, få en stor bredd av kunskaper och färdigheter på en mängd olika konstruktionskommunikationsdiscipliner inklusive reklam, branding, visuell identitet, förpackning. Bortsett från detta, kommer eleverna att få den expertis som krävs för att skapa 2D och 3D-animering för olika multimedia plattformar, inklusive internet, TV och filmer.

Kurs Detaljer

Kurslängd: 24 månader

Intag: Januari, april, juli, oktober

Examinationsformerna: Heltid / deltid

Behörighet Minst 16 år gammal och ovan Minst två GCE O-nivå eller 3 N-nivå krediter med ett pass på engelska, eller ITE / Högre NITEC certifikatinnehavare med minst 2,5 GPA Avslutat gymnasiet / Senior High School / Grade 12 Alla sökande kommer att utsättas för en visuell lämplighetsprov följt av en intervju session med FMDS akademiska huvuden innan officiellt godkännande i programmet Pass på engelska Sökande kan vara berättigade till undantag för utvalda enheter om de har tidigare arbetserfarenhet och / eller kvalifikationer inom konst, design eller närliggande branscher Kursupplägg ... [-]
Singapore
Augusti 2019
Heltid
Deltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
First Media Design School

Studenterna kommer att få en bred kunskap om en mängd olika konstruktionskommunikations discipliner, bland annat reklam, branding, visuell identitet, förpackning, typogra ... [+]

Examen i grafisk design

Studenterna kommer att få en bred kunskap om en mängd olika konstruktionskommunikations discipliner, bland annat reklam, branding, visuell identitet, förpackning, typografi och så vidare. Vid slutet av programmet, eleverna behärska användningen av Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign och Adobe Dreamweaver.

Sammantaget syftar detta program för att utveckla konceptuella och idégenerering förmågor som krävs för att producera innovativa och effektiva kommunikationslösningar eller produkter genom tryck och / eller online-medier.

Kurs Detaljer

Kurslängd: 18 månader

Intag: Januari, april, juli, oktober

Examinationsformerna: Heltid / deltid... [-]

Singapore
Oktober 2019
Heltid
Deltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska