First Media Design School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

37995_DSC_0338.jpg

Översikt

FMDS strävar efter att omvandla sinne och designdestinationer. Omfattande karriärplanering och utveckling för studenter uppträder under hela deras inlärningsresa för att matcha individuella mål. I slutändan syftar skolan till att uppmana på varandra följande generationer av designpreneurs att bli mästare i sina egna öden.

Om FMDS

First Media Design School (FMDS) är en specialiserad boutique design institution som erbjuder design, design management och design entreprenörskapsprogram. Det är utbildningsvågen för First Media Group, en av Singapores mest tilldelade grupper inom designbranschen.

FMDS har etablerat globala partnerskap med universitet i USA, Storbritannien och Australien, vilket ger studenter med ett brett utbud av högre utbildning Pathways .

Utöver Singapore odlar FMDS idag talanger i tre andra ASEAN-länder:

  • Raffles College i Indonesien
  • ARVA School of Fashion i Indonesien
  • Karriärakademin Asien (CAA) i Filippinerna
  • Kent International College i Vietnam

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Om den första media-gruppen (FM)

Med mer än 25 år i branschen har FM-koncernen cementerat sitt rykte i Singapore och runt om i regionen som den främsta designenheten i valet. Dess designupplevelse sträcker sig från företag

37996_FMDS_0358.jpg

Singapores mest uppskattade affärspris för små och medelstora företag

Under Mark Phooi kreativa och affärsrörelse vann FM-gruppen Enterprise 50 Start-Up Award 2005. Mark var också mottagare av Årets topp entreprenörer år 2006 organiserad av Rotary Club och Association of Small

FM-gruppen bidrar till att skapa flera visuella nationella identitetsprojekt. Tidigare projekt inkluderar de som är utformade för invandringen

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Mission

Syn

FMDS strävar efter att inse 10: 100-visionen, från vilken den syftar till att vårda 100 "Designpreneurs".

Uppdrag

FMDS strävar efter att odla en ny generation av "hela hjärnan", industridesignade designers som har både kreativa och kognitiva kommersiella förmågor genom sitt holistiska undervisningssystem som består av designtänkande och designhantering.

Värdesystem

Lita på, Respekt, Integritet

37994_value-system.pngFörtroende

är roten till framgång. FMDS främjar öppen dialog med sina anställda, intressenter, styrelsen, aktieägare och partners. Med ett team av likasinnade individer som arbetar i en progressiv organisation blir förtroende ett viktigt bindande element bland FMDS-personal.

Respekt

skapar lojalitet och engagemang bland personal. FMDS har en platt hierarkisk struktur. Denna struktur bygger på ömsesidig respekt bland alla anställda genom direkt och öppen kommunikation.

Integritet

Ärlighet genom operativ öppenhet och noggrannhet är alla en del av skolans ledningsdygder. FMDS rykte är djupt rotat i dessa egenskaper, vilket är grundläggande för att bygga ett välrenommerat utbildningsinstitut.

Professionalism

FMDS strävar alltid efter att locka till sig personal som illustrerar dessa egenskaper: Professionalism, Hunger and Discipline.

37999_FMDS_0360.jpg

Platser