Läs den officiella beskrivningen

TMC Academy grundades 1981 i Singapore. Det erbjuder kurser inom olika discipliner, inklusive redovisning, affärsverksamhet och management, Infocomm Technology, Hospitality / Tourism Management och Psychology / Counseling. Det erbjuder också språk- och brokurser för internationella studenter att komma in i Singapore utbildningssystem.

TMC Academy var en av de första sex privata utbildningsinstitutionerna för att erhålla den 4-åriga prestigefyllda EduTrust-certifieringen som utdelats av kommittén för privat utbildning (CPE).

Varför studera med TMC Academy ?

Var Industri-Relevant

Vår Industry Advisory Board granskar studieplaner för att matcha industrins behov

En mängd lärande

Våra starka länkar till branschorganisationer och företag ger dig tillgång till externa branschhändelser

Attraktiva Progressionsrutter

Snabba spår till en examen med vårt högre diplomprogram, motsvarande de första 2 åren av en 3-årig UK Honours Degree!

Finansiellt stöd är lättillgängligt

Från studiebidrag, stipendier till lån, finansiera din utbildning med lätthet.

Syn

Den ledande akademin som utvecklar framgångsrika och högpresterande akademiker.

Uppdrag

Vi åtar oss att leverera högkvalitativa kurser med branschrelaterad kompetens och kunskap i en vårdande miljö.

Brand Vision

Vårt varumärkesvision, "Making Dreams Real", visar att vi delar våra studerandes ambitioner som vår egen och vi bryr oss om att göra våra eleendes drömmar verkliga.

Brand Mission

Vi strävar efter att skapa en verkligt inspirerande resa av lärande, upptäckt och förverkligande för våra elever att hjälpa till att göra deras drömmar till verklighet. Denna strävan är förkortad i NICE - varje steg som tas med våra studenter är ett ögonblick för oss att:

Uppfostran
Inspirera
Ta hand om och
Stärka dem för att hjälpa till att göra sina drömmar riktiga.


Kvalitetsutbildning

Vårt engagemang

TMC: s kvalitetsresa formaliserades när TMC fick 1997900: 1994-priset 1997 för kursdesign och utveckling för diplom i företagsekonomi och marknadsföring. Snart efter införandet av den nya ISO-standarden uppfyllde TMC återigen sitt kvalitetsåtagande genom att erhålla ISO9001: 2000-priset 2002. Vid den tiden utvidgades certifieringsområdet till att omfatta design och leverans av proprietär / icke-proprietär Program, administration och uppförande av distansundervisningsprogram och tillhandahållande av supporttjänster.

Under 2009 konverterades TMC framgångsrikt till den nya ISO9001: 2008-standarden, med samma omfattning av certifiering men över en bredare täckning på grund av ytterligare skolor inom TMC. TMC bestämde sig för att avbryta ISO-certifieringen 2015 eftersom EduTrust-certifieringen är mer relevant för en utbildningsinstitution.Privata utbildningslagen

Den privata utbildningslagen laggades i december 2009 för att stärka befintliga regler för registrering och tillämpning av privata utbildningsinstitutioner (PEI).

Om CPE

Kommittén för privat utbildning (CPE) utnämndes av SkillsFuture Singapore (SSG) styrelsen i oktober 2016 för att utföra sina uppgifter och befogenheter avseende privat utbildning enligt lagen om privat utbildning. CPE stöds av ett team av dedikerad personal från SSG för att reglera sektorn, tillhandahålla studenttjänster, konsumentutbildning och underlätta kapacitetsutvecklingsinsatser för upplättningsstandarder inom den lokala privata utbildningsbranschen.

För mer information, besök www.cpe.gov.sg

2004 fick TMC Award för Singapore Quality Class (SQC) och snart efter SQC för SQC-PEO-certifiering av SPRING Singapore. Denna utmärkelse är högt ansedd i Singapore och de angränsande asiatiska länderna. Det banade vägen för TMC att satsa mer aggressivt på Asien-Stillahavsområdet genom att ta in fler internationella studenter att studera på TMC. Certifieringen förnyades 2007 för ytterligare 3 år

Under 2005 demonstrerade vi vidare vårt engagemang för kvalitet när TMC tilldelades CaseTrust for Education-certifieringen av CASE Singapore. Denna certifiering tilldelas PEOs i Singapore som har för avsikt att upprätthålla en hög nivå av god affärs- och kundpraxis. Under 2009 förnyade TMC framgångsrikt CaseTrust for Education-certifieringen.

4-årig EduTrust-certifiering

I maj 2010 erkändes vårt engagemang för kvalitet igen när TMC Academy fick den prestigefyllda 4-åriga EduTrust-certifieringen som utdelats av kommittén för privat utbildning (CPE), en lagstadgad under utbildningsdepartementet. I detta certifieringssystem utvärderas PEI på följande 6 områden:

 1. Ledarskapsinitiativ
 2. Bolagsstyrning
 3. Externa rekryteringsagenter
 4. Studentskydd och supporttjänster
 5. Akademiska processer och bedömning av studenter; och
 6. Kvalitetssäkring, övervakning och resultat

EduTrust

I maj 2010 var TMC Academy bland de första sex PEIS som tilldelades den prestigefyllda 4-åriga EduTrust-certifieringen som utdelats av kommittén för privat utbildning (CPE). CPE är upprättad enligt lagen om privat utbildning och har befogenhet att utöva lagstiftande befogenhet att reglera och uppmuntra standarden för den privata utbildningssektorn i Singapore. EduTrust-certifieringen är fortfarande aktiv till dags dato.


Servicenivå/>

Service Quality Target

 1. Svara på feedback inom en arbetsdag.
 2. Lösa klagomål / tvister inom 21 arbetsdagar.
 3. Examinationens slutresultat ska frisläppas inom 3 månader från tentamen.
 4. Återbetalning ska behandlas inom 7 arbetsdagar.

Kundupplevelsestrategi

I linje med vårt mål att tillhandahålla en trevlig och berikande kund / student service erfarenhet, är vi förpliktade att tillhandahålla följande:

 • En kund-centrerad och problemfri leveransprocess
 • Relevant, korrekt och aktuell information och tjänster
 • Erfaren, kvalificerad och passionerad akademisk personal
 • "Således ser vi till att vi är alla steg med dig att vårda, inspirera, ta hand om och ge dig möjlighet att hjälpa till att göra dina drömmar till verklighet"

Student-till-lärarförhållande

TMC Academic Board godkänner och antar följande:

 1. Hawthorn Language School: genomsnittlig student-lärare förhållande på 22: 1
 2. Övriga skolor: genomsnittlig student-lärarförhållande på 40: 1
 3. Klassstorlek upp till 21 för datorlaboratorier
 4. Klassstorlek upp till 70 för teori sessioner
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

TMC Academy

Stiftelsen Diplom för Tertiary Studies är utvecklad för att förbereda studenter för högre utbildning. Stiftelsen Diplom ger den nödvändiga teoretiska kunskaper och prakti ... [+]

Stiftelsen Diplom för Tertiary Studies

Stiftelsen Diplom för Tertiary Studies är utvecklad för att förbereda studenter för högre utbildning. Stiftelsen Diplom ger den nödvändiga teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet i tvärvetenskapliga studier för att förbereda studenter för olika discipliner på nästa nivå av studier.

Efter avslutad kurs kan eleverna gå vidare till våra högre kurser, vilket leder till en examen och slutförd inom 2 år. *

* Baserat på heltidsstudier.

Ansök nu och njut av följande privilegier:Mer än 50% av ansökningsavgiften$ 300 studiebidrag

Vill du veta mer? Vi tillhandahåller en gratis 1-till-1-kurs förhandsvisning! Fråga nu!... [-]

Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
9 - 10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

TMC Academy

Eleverna kommer att bygga en solid grund för engelska färdigheter som de kan använda för att kommunicera i yrkesmässiga, tillfälliga och akademiska miljöer. Vi betonar at ... [+]

Eleverna kommer att bygga en solid grund för engelska färdigheter som de kan använda för att kommunicera i yrkesmässiga, tillfälliga och akademiska miljöer. Vi betonar att tala, skriva, läsa och lyssna, såväl som grammatik. Klasser är utformade så att eleverna har många möjligheter att kommunicera med sina klasskamrater.

Kursbedömning

Bedömning av modulerna innefattar tentamina, uppdrag, projekt, presentationer, klastester och / eller praktiska prov.

Leveranssätt

Föreläsningar, handledning och självständig inlärning är anställda. För att se till att eleverna har en klar förståelse för koncepten används handledning för att betona viktiga områden.

... [-]
Singapore
Augusti 2020
Engelska
10 - 30 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

TMC Academy

Syftet med kursen är att ge eleverna den nödvändiga teoretiska kunskapen och de praktiska aspekterna för att möta karriärmöjligheter inom ekonomins kommersiella, industri ... [+]

Högre Diploma I Näringsliv (Marknadsföring Specialisering)

TMC Academy högre examen motsvarar de två första åren av en brittisk kandidatexamen med hedersbetygelser!

Syftet med kursen är att ge eleverna den nödvändiga teoretiska kunskapen och de praktiska aspekterna för att möta karriärmöjligheter inom ekonomins kommersiella, industriella, finansiella och tjänstesektorer. TMC: s högre examen i företagsekonomi motsvarar det första och andra året av ett examensprogram och gör det möjligt för eleverna att styra sista årsinträde över ett antal brittiska grader, eller att kräva avancerad status när de går in i australiensiska eller andra grader.

KursinfoHeltid: 12 månaderDeltid: 21 månader *... [-]
Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
TMC Academy

Högre Diploma i Infocomm Technology (HDICT) programmet ger studenterna den nödvändiga teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter för att möta utmärkta karriärmöjlighe ... [+]

Högre Diploma i Infocomm Technology (HDICT) programmet ger studenterna den nödvändiga teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter för att möta utmärkta karriärmöjligheter inom Infocomm Technology (ICT) industrin. Det syftar till att utveckla och producera akademiker som är välkända i de kritiska discipliner som krävs inom datavetenskap och IT. Kandidater kommer att ha nödvändiga personliga egenskaper och tekniska färdigheter för att utmärka sig som IT-proffs.

Kursen syftar till att uppnå en internationell standard för högkvalitativ utbildning som kommer att leda till en universellt erkänd kvalifikation som gör det möjligt för studenter att bedriva grundutbildning på högskolor.... [-]

Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
TMC Academy

Högre examen i massmedia ger studenterna den nödvändiga teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter inom de tvärvetenskapliga områdena masskommunikation, dvs journalis ... [+]

Högre examen i massmedia ger studenterna den nödvändiga teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter inom de tvärvetenskapliga områdena masskommunikation, dvs journalistik, film och multimedia. Det utrustade studenter med övergripande överförbara färdigheter som är relevanta för ett brett utbud av karriärer inom masskommunikation. Högre examen är utformad för att hjälpa till att utveckla elevernas analytiska tekniker och problemlösningsförmåga, så att de kan utvärdera bevis, argument och antaganden inom masskommunikation.

Heltid: 12 månader

Deltid: 21 månader *

* kan slutföras på 14-16 månader i intensivt läge.

Kursbedömning

Bedömning av modulerna omfattar uppdrag, projekt, presentationer, klastester och / eller praktiska prov.... [-]

Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
TMC Academy

Psykologi är en vetenskap som svarar på frågor om människa och djur beteende och kognition. Högre examen i psykologi med rådgivning ger studenterna en omfattande teoretis ... [+]

Psykologi är en vetenskap som svarar på frågor om människa och djur beteende och kognition. Högre examen i psykologi med rådgivning ger studenterna en omfattande teoretisk bakgrunds- och forskningsfärdighet som är relevant för att studera mentala processer och mänskligt beteende. Programmet täcker ett brett spektrum av empiriska och praktiska områden inom psykologi och ger studenterna möjlighet att börja utveckla grundläggande rådgivningsförmåga.

TMC Psychology-studenter har rätt till medlemskap i Singapore Psychological Society (SPS) under våra studentkapitel.

Heltid: 12 månader

Deltid: 21 månader *

* kan slutföras på 14-16 månader i intensivt läge.... [-]

Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
TMC Academy

Kursen är speciellt utformad för att utveckla den kompetens och kunskap som krävs för att vara en kompetent och effektiv chef i denna dynamiska bransch. ... [+]

Kursen är speciellt utformad för att utveckla den kompetens och kunskap som krävs för att vara en kompetent och effektiv chef i denna dynamiska bransch.

Kursen har ingen industriell bilaga. Studenterna måste slutföra 16 moduler eller 12 moduler för avancerad stående innan de kan gå ut på kursen.

Heltid: 12 månader

Deltid: 21 månader *

* kan slutföras inom 14-16 månader i intensivt läge.

Kursbedömning

Bedömning av modulerna innefattar tentamina, uppdrag, projekt, presentationer, klastester och / eller praktiska prov.

Leveranssätt

Föreläsningar, handledning och självständig inlärning är anställda. För att se till att eleverna har en klar förståelse för koncepten används handledning för att betona viktiga områden.... [-]

Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
TMC Academy

Syftet med kursen är att ge eleverna den nödvändiga teoretiska kunskapen och de praktiska aspekterna för att möta karriärmöjligheter inom ekonomins bokföring och finansie ... [+]

Professionellt Diplom i redovisning och ekonomi

Syftet med kursen är att ge eleverna den nödvändiga teoretiska kunskapen och de praktiska aspekterna för att möta karriärmöjligheter inom ekonomins bokföring och finansiella sektorer.

KursinfoHeltid: 12 månader *Deltid: 14 månader

* kan slutföras inom 7-12 månader beroende på vilken modul som erbjuds.

Kursbedömning

Modulerna kommer att bedömas genom användning av kursbaserade bedömningar och tentamina.

Undervisa och lära

Föreläsningar, handledning och självständig inlärning är anställda. För att se till att eleverna har en klar förståelse för koncepten används handledning för att betona viktiga områden.... [-]

Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Förberedande år

TMC Academy

De förberedande kurser för antagning till regeringsskolor är speciellt utformade för internationella studenter som vill delta i Admissions Exercise for International Stud ... [+]

De förberedande kurser för antagning till statliga skolor är speciellt utformade för internationella studenter som vill delta i Admissions Exercise for International Students (AEIS) för att komma in i sekundär 1, 2 eller 3 i Singapores regeringsskolor, internationella institutioner och för att uppnå en liknande standard för studenter från Singapore Government Schools.

AEIS består av ett centraliserat test på engelska språket och matematik som kommer att bedöma sökandens engelska färdigheter, numeracy och resonemang förmåga. Internationella studenter som inte kan delta i AEIS i september / oktober eller misslyckas i tidigare AEIS-försök kan sätta sig till AEIS (S-AEIS) i februari / mars *.... [-]

Singapore
Augusti 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

TMC Academy

Efter avslutad kurs kommer studenterna att sitta för Singapore-Cambridge Allmänt Certificate of Education Ordinarie Examination som utförs årligen. Beviljas av utbildning ... [+]

Efter avslutad kurs kommer studenterna att sitta för Singapore-Cambridge Allmänt Certificate of Education Ordinarie Examination som utförs årligen. Beviljas av utbildningsdepartementet, kommer certifieringen att tillåta studenter att ansöka om antagning till polyteknik i Singapore samt utomeuropeiska institutioner.

TMC: s förberedande kurser för Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivåexamen innehåller också en valbar modul som förbereder studenterna för en annan liknande examen, Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE).

IGCSE är en av världens mest populära internationella kvalifikationer för 14-16-åringar. Det erkänns av ledande universitet och arbetsgivare över hela världen och är ett internationellt pass till progression och framgång. Studenter som vill studera utanför Singapore efter "O" -nivå kan välja att ta valmodulen, IGCSE Preparation.... [-]

Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 23 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

About TMC Academy Singapore