ACC Aviation Career Center

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Viktiga anledningar till varför välja Aviation Career Center som din träningspartner

INSTRUKTÖRER: Flygbolags erfarna instruktörer ger dig toppen av linjetrafik och teoretisk träning

Flygplats: Utbildning på internationell flygplats, ger dig ovärderliga erfarenheter för framtida karriär som flygbolag

UTBILDNING: Optimerad flyglinjeorienterad träning, förbättring av luftfartyg och användning av modern online-utbildningsteknik

SÄKERHET: Med perfekt säkerhetsrekord är säkerhet inte bara en slogan för oss, det är ett sätt att tänka och göra

PLATS: Ligger i hjärtat av Europa, med anslutningar till hela Europa på mindre än 2 timmar

Flygplats

Maribor flygplats, som ligger nära A1 och precis intill motorväg A4, är lättillgänglig med bil, tåg eller buss. Andra städer nära flygplatsen är: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) och Zagreb (107 km) bort. Det är också lättillgängligt med järnväg från alla håll.

År 2005 renoverades instrumentlandningssystemet ILS CAT I och distributionstransformatorstationen, och flygplatsen serverades senare med schemalagda flygningar av slovenska anden, en arm med Styrian Spirit, som erbjöd flygplan till Paris och Salzburg.

Flygplatsens nya terminal öppnade 2012 med en kapacitet på minst 600 000 pax / år och år 2013 renoverades den gamla gamla terminalen. Flygkontrollen (ATC) är en tjänst som tillhandahålls av markbaserade kontrollanter som styr flygplan på marken och genom kontrollerat luftrum och kan tillhandahålla rådgivningstjänster till flygplan i icke-kontrollerat luftrum. Det primära syftet med ATC över hela världen är att förhindra kollisioner, organisera och påskynda trafikflödet och ge information och annat stöd till piloter. tjänsteleverantören i Slovenien är Sloveniens luftfartstjänster eller SLOVENIEN CONTROL, med certifierad gemensam europeisk luftfart, som tillhandahåller flygtrafiktjänster som är säkra, flexibla och av högsta kvalitet i slovenska luftrummet. Uppnå, garantera och ständigt förbättra de definierade säkerhetsnivåerna.

Eleverna i den typen av miljö går mycket effektivare med sina lärandes framsteg och blir väl antagna till trafiksituationen och beteendet i sådan miljö, under alla flygmoduler, blir konkurrenskraftiga, framgångsrika och säkra piloter.

Luftrum och flygplatser

Utbildning finns i hjärtat av EU, med exceptionellt tät miljö och alternativ för optimal flygträning, från Alperna till Medelhavet. Alla flygplatser i närheten används också av vår flygskola för en längre pilotutbildning. Utbildningsplatsen utgör en idealisk miljö för studenten, eftersom han lär sig precision visuell och instrumentell navigering i olika typer av luftrum och landmärken.

I Slovenien finns tre internationella stora flygplatser. De är utrustade med olika typer av utrustning, förbereda studentpiloten för att bekanta sig med alla dessa typer, som han kan träffas senare i sin faktiska arbetsställning som medpilot eller kapten. Alla flygplatser har precisions (ILS) och icke-precisionshjälpmedel (VOR-DME, NDB-Locator, etc.) -system som är tillgängliga för högkvalitativ IR-utbildning (instrumentbetyg).

Majoriteten av den slovenska största delen av luftrummet kategoriseras som klass E, upp till 7.500 fot, vilket innebär nästan fri flygning för alla visuella träningsflygningar. Eleverna kan välja bland 15 olika flygplatser, varav 13 är gratis för alla landningar och avgångar. Flygplatserna är asfalterade (med asfaltbanor) och gräsflygfält. Eleverna använder båda för att lära sig skillnaderna i landningsteknikerna.

Att meddela flygningen är en mycket enkel uppgift - alla flygplanen skickas via internet min. 30 minuter före flygningen och det finns inget annat pappersarbete eller godkännande som krävs av staten, för obegränsad flygträning och träning av träningsplanen.

Hemflygplatsen i Aviation Career Center ligger vid Maribors internationella flygplats (Edvard Rusjan). Maribor flygplats, som ligger nära A1 och precis intill motorväg A4, är lättillgänglig med bil, tåg eller buss. Andra städer nära flygplatsen är: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) och Zagreb (107 km) bort. Det är också lättillgängligt med järnväg från alla håll.

År 2005 renoverades instrumentlandningssystemet ILS CAT I och distributionstransformatorstationen, och flygplatsen serverades senare med schemalagda flygningar av slovenska anden, en arm med Styrian Spirit, som erbjöd flygplan till Paris och Salzburg.

Flygplatsens nya terminal öppnade 2012 med en kapacitet på minst 600 000 pax / år och i 2013 renoverades den gamla terminalen. Flygkontrollen (ATC) är en tjänst som tillhandahålls av markbaserade kontrollanter som styr flygplan på marken och genom kontrollerat luftrum och kan tillhandahålla rådgivningstjänster till flygplan i icke-kontrollerat luftrum. Det primära syftet med ATC över hela världen är att förhindra kollisioner, organisera och påskynda trafikflödet och ge information och annat stöd till piloter. tjänsteleverantören i Slovenien är Sloveniens luftfartstjänster eller SLOVENIEN CONTROL, med certifierad gemensam europeisk luftfart, som tillhandahåller flygtrafiktjänster som är säkra, flexibla och av högsta kvalitet i slovenska luftrummet. Uppnå, garantera och ständigt förbättra de definierade säkerhetsnivåerna.

Flygkontrollen (ATC) är en tjänst som tillhandahålls av markbaserade kontrollanter som styr flygplan på marken och genom kontrollerat luftrum och kan tillhandahålla rådgivningstjänster till flygplan i icke-kontrollerat luftrum. Det primära syftet med ATC över hela världen är att förhindra kollisioner, organisera och påskynda trafikflödet och ge information och annat stöd till piloter. tjänsteleverantören i Slovenien är Sloveniens luftfartstjänster eller SLOVENIEN CONTROL, med certifierad gemensam europeisk luftfart, som tillhandahåller flygtrafiktjänster som är säkra, flexibla och av högsta kvalitet i slovenska luftrummet. Uppnå, garantera och ständigt förbättra de definierade säkerhetsnivåerna.

Eleverna i den typen av miljö går mycket effektivare med sina lärandes framsteg, och blir väl anpassade till trafiksituationen och beteendet i en sådan miljö, under alla flygmoduler, blir kompetitiva, framgångsrika och säkra piloter.

x

Platser

Maribor

Address
Letališče Edvarda Rusjana Maribor (MBX)
Maribor, Administrativ enhet Maribor, Slovenien