ALICANTE – ELE USAL

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

playa

Alicante är värd en av de Spanska Språkskolor vid universitetet i Salamanca (ELE usal), Det äldsta universitetet i Spanien och världsledande inom undervisning och testning spanska som främmande språk.

Alicante, känd över hela världen som ”la Millor terreta del Mon” (bokstavligen, den bästa platsen på jorden) är en dynamisk och öppen stad som ligger i den så kallade ”Costa Blanca”, i sydöstra Spanien. Med en befolkning på nästan 400.000 invånare, är staden den perfekta platsen att lära sig spanska och fördjupa dig i den spanska kulturen. Du kommer att förälska sig i vår långa soliga dagar, våra vackra stränder, vår spännande äta scen, vår legendariska nattliv och, framför allt, med våra välkomnande människor och ett brett fritids- och kulturellt utbud.

mar

ELE usal Alicante ligger i hjärtat av staden, bara några minuter från stranden, gamla stan och shopping och friluftsområde. Vår skola erbjuder ett brett utbud av kurser för dem som är intresserade av att lära, förbättra och officiellt certifiera sina kunskaper i spanska.

Med en garanti för kvalitet vid universitetet i Salamanca, kan du nu studera i Alicante, en livlig, välkomnande och mångkulturell stad full av historia vid Medelhavet. Vi ser fram emot att träffa dig!

ELE usal Alicante är undersökning center för BULATS och Siele, samarbetar centrum Instituto Cervantes och utbildningscentrum i Tripartite Foundation.

allmän
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Långsiktiga spanska kurser (12 + veckor)

Campusstudier Heltid 12 veckor Öppen antagning Spanien Alicante

Dessa kurser syftar till utländska studenter som vill uppnå en hög nivå av spanska vid den tidpunkt då de upplever spanska kulturen första hand. Genom våra långsiktiga kurser studenter kommer att uppnå den nivå av spanska krävs av institutioner för högre utbildning (grund- och forskarutbildning) i Spanien. [+]

Beskrivning

Dessa kurser syftar till utländska studenter som vill uppnå en hög nivå av spanska vid den tidpunkt då de upplever spanska kulturen första hand. Genom våra långsiktiga kurser studenter kommer att uppnå den nivå av spanska krävs av institutioner för högre utbildning (grund- och forskarutbildning) i Spanien.

Vår Långsiktigt spanska språket och kulturen kurser erbjuda meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter och erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

Bortsett från sin ordinarie schema, kommer studenterna att kunna skriva in sig i våra förberedande kurser för DELE och ta de officiella examen medan i Spanien. ... [-]


Spanska kurs - Intensive (15 h / vecka)

Campusstudier Heltid 1 vecka Öppen antagning Spanien Alicante

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet. [+]

Beskrivning

Våra spanska språket och kulturen kurser är avsedda för de studenter som vill lära sig spanska i Alicante. De erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet.

Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter.

Tidtabell

Måndag till fredag ​​från 9:00 a 12:30 (med en 30 minuters paus). Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt.... [-]


Spanska kurs - omfattande (4 h / vecka)

Campusstudier Deltid 8 veckor May 2019 Spanien Alicante

Denna kurs är avsedd för alla som är intresserade av att lära sig spanska i Alicante, oavsett ålder eller kompetensnivå. Det perfekta alternativet om du är bosatt och vill / behöver lära sig språket för att studera vid spanska eller latinamerikanska universitet, förbereda för officiell examen i din egen takt, eller arbete eller resa till andra spansktalande länder. [+]

Beskrivning

Denna kurs är avsedd för alla som är intresserade av att lära sig spanska i Alicante, oavsett ålder eller kompetensnivå. Det perfekta alternativet om du är bosatt och vill / behöver lära sig språket för att studera vid spanska eller latinamerikanska universitet, förbereda för officiell examen i din egen takt, eller arbete eller resa till andra spansktalande länder.

Huvudsyftet med denna omfattande kurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens genom en kommunikativ metod i klassrummet. Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning med hjälp av verkliga situationer och texter.

Den omfattande spanska språket och kulturen kurser erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2). ... [-]


Spanska kurs - Super (20 h / vecka)

Campusstudier Heltid 1 vecka Öppen antagning Spanien Alicante

Detta Super kurs ger studenterna möjlighet att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. [+]

Beskrivning

Våra spanska språket och kulturen kurser är avsedda för de studenter som vill lära sig spanska i Alicante. De erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet.

Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter.

Tidtabell

Måndag till fredag ​​från 9:00 a 12:30 (med en 30 minuters paus) och från 13:00 till 14:00. Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt. Detta Super kurs erbjuder studenter möjligheten att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. ... [-]


Spanska kurs i Alicante under Hogueras de San Juan

Campusstudier Heltid 3 veckor September 2019 Spanien Alicante

Njut av Alicante under Hogueras de San Juan och lär dig spanska samtidigt. 30 leassons och en vecka utan leassons bara för att njuta av Hogueras. [+]

ELE USAL Alicante har en unik atmosfär som är speciellt tillfredsställande när det gäller mat och dryck, samt gastronomia och laxa alicantina. Elnummero de plazas är begränsad till 18 övernattningar, och det finns plats på plats den 7 juni 2017 (inkluido).

Ofrecemos un plan de semes and Alicante que incluye:

Curso de Lengua och Cultura Española de 30 horas duración (3 timmar från veckan) Visita Guiada Alicante (mars 13 juni) Cena despedida (viernes 30 juni) Fechas: Del Mar 13 i mars 20 juni och juni 26 i juni. Del miércoles 21 al domingo den 25 juni klickade inte på några av dem från Las Hogueras de San Juan. Horario de clases: De 9:00 och 12:30 med media om de senaste åren. precios: Curso de Lengua och Cultura Española (30 horas), visita guiada y cena despedida: 268 € Recogida y vuelta al aeropuerto: 90 € (OPCIONAL) Alojamiento en apartamento con cocina (21 días): 1200 € ... [-]

Kontakt
Besöksadress
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

Alicante, Valencian Community, 03002 ES