ALICANTE – ELE USAL

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

playa

Alicante är värd en av de Spanska Språkskolor vid universitetet i Salamanca (ELE usal), Det äldsta universitetet i Spanien och världsledande inom undervisning och testning spanska som främmande språk.

Alicante, känd över hela världen som ”la Millor terreta del Mon” (bokstavligen, den bästa platsen på jorden) är en dynamisk och öppen stad som ligger i den så kallade ”Costa Blanca”, i sydöstra Spanien. Med en befolkning på nästan 400.000 invånare, är staden den perfekta platsen att lära sig spanska och fördjupa dig i den spanska kulturen. Du kommer att förälska sig i vår långa soliga dagar, våra vackra stränder, vår spännande äta scen, vår legendariska nattliv och, framför allt, med våra välkomnande människor och ett brett fritids- och kulturellt utbud.

mar

ELE usal Alicante ligger i hjärtat av staden, bara några minuter från stranden, gamla stan och shopping och friluftsområde. Vår skola erbjuder ett brett utbud av kurser för dem som är intresserade av att lära, förbättra och officiellt certifiera sina kunskaper i spanska.

Med en garanti för kvalitet vid universitetet i Salamanca, kan du nu studera i Alicante, en livlig, välkomnande och mångkulturell stad full av historia vid Medelhavet. Vi ser fram emot att träffa dig!

ELE usal Alicante är undersökning center för BULATS och Siele, samarbetar centrum Instituto Cervantes och utbildningscentrum i Tripartite Foundation.

allmän

Platser

Alicante

Address
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Alicante, Valencian Community, Spanien