Academia de Psicoanalisis

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Är du på Academia de Psicoanálisis? - Institución capacitadora, formadora y clínica de psicoanálisis más fuerte en el mundo de habla hispana.

¿A quién va dirigido? - Det finns många alternativ för att göra det möjligt för dig att göra det möjligt för dig att vara medveten om att du är en av de ledande aktörerna på internationell nivå och att du kan vara personal och yrkesverksamma.

Är du berättigad till Academia de Psiconálisis? - Universitetet vid universitetet i Sigmund Freud University återupprättar en hög grad av mänskliga rättigheter, och det är ett erkännande av profesionalernas prestationer.

La Academia de Psicoanálisis, desarrollada och colaboración de la Sigmund Freud University, är de primära instanserna av formativ teori-práctica dedicada a la transmisión transferencial del conocimiento psicoanalítico.

Desde un primer momento, los conceptos fundamentales de la doctrina psicoanalítica sonen articulados con casos clínicos clásicos och actuales, eftersom de utesluter de olika diskurserna som gjorts i en litteratur.

Estland tillåter att alla alumnor behöver en unik bildskärm och att de inte är avgörande för att de ska vara oriktiga och att de är mänskliga och har en komplement till hela världen.

Nuestro cuerpo docente är överensstämmer med prestigefyllda profesionales av distintos lugares del mundo, tillhörande psicoanalystas och ägare med en stor mängd casuïstica que respalda su amplio conocimiento teórico.

La modalidad tradicional de capacitación presencial är kompletterande med moderna och kompletta plattformar virtuella en través de los los alumnos acceden al material bibliográfico, realizad actividades, internacional con otros alumni och realizan konsulteras samtidigt som de lärare.

Esta herramienta de trabajo, som är en del av alumnos av cada tutor, men det är inte möjligt att göra en personlig personliga avkastning för att garantera en gradvis och progressiv utveckling.

Al finalizar el curso, los alumnos obtienen un título especialización en teori y práctica psicoanalítica expedido vid Sigmund Freud University de Viena.

Platser

madrid

Address
calle Piamonte, 23
28004 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Program

Skolan erbjuder också: