The American College in Spain

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Öppna dörrar till en ljusare framtid

Starta en universitetskarriär i Marbella, överföra till USA och få en examen från ett ackrediterat amerikanskt universitet.

Fördelar med det amerikanska universitetssystemet

Starta en universitetskarriär i Marbella, överföra till USA och få en examen från ett ackrediterat amerikanskt universitet

Delta två år av din examen i Spanien och avsluta i USA tjänar en examen från ett amerikanskt universitet

25 års erfarenhet och mer än 12.000 studenter stöder framgången av våra program.

Framgången för det amerikanska universitetet System

En examen från ett amerikanskt universitet är ett bra sätt att få tillgång till arbetsplatsen. Det ökar också möjligheterna att få ett arbetstillstånd i USA, ger akademiker möjlighet att kvalificera sig för ett arbetstillstånd i USA.

Flexibilitet och smidighet

Universitetsväsendet i USA är väl känt för sin flexibilitet i många avseenden. En av de viktigaste punkterna är att det tillåter eleverna att slutföra de första 2 års studier innan behöva deklarera sin stora. Detta system, som kallas 2 + 2, är en distinkt akademiska inslag eftersom det tillåter eleverna att påbörja de första två åren av General utbildningar ger dem tid att bestämma sin karriär. American College i Spanien följer samma modell: studenter börjar sina första två års studier i Marbella, och överföra till Nordamerika, där de kommer att koncentrera sig på sitt specialområde och få en examen. Denna process har en extra fördel eftersom det hjälper eleverna gradvis anpassa sig till det amerikanska språket, inlärningsstil och kultur, men med en lägre finansiell belastning på familjerna.

Prestige en amerikansk Degree

American College i Spanien (ACS) är den första nordamerikanska universitet i Andalusien. American College i Spanien ligger i staden Marbella (Málaga), erbjuder en läroplan baserad på US universitetssystemet. Eleverna kan börja i Spanien sina första två år av studier genom att fylla i sina allmänna kurser som krävs av alla amerikanska universitet. Efter slutförandet av dessa två år, är elever till en nordamerikansk University (USA eller något annat universitet i Europa som erbjuder den nordamerikanska universitetssystemet) där de kan slutföra sin examen: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Business Administration) eller BSc (Bachelor of Science).

  • Över 12.000 tidigare studenter från nästan 40 olika nationaliteter har litat på vårt program.

På den nordamerikanska systemet, eleverna behöver för att slutföra en rad allmänna kurser under de två första åren av sina studier i ett brett spektrum av discipliner, innan de bosätta sig i sin definitiva högskoleexamen. USA studieplanen bygger på ett modulsystem som kallas krediter, och eleverna utvärderas genom ett system av "Kontinuerlig utvärdering" vilket gör det möjligt för dem att veta vad deras studieresultat är i alla lägen.

Efter att ha avslutat de första två åren (eller fyra terminer) och deras motsvarande krediter, kommer eleverna att kunna överföra till ett amerikanskt universitet, varifrån de kommer att slutföra sin examen. Detta är känt som den Universitets Transfer Program, Eller 2 + 2.

Prestige att ha studerat vid ett amerikanskt universitet för att få tillgång till den internationella arbetsmarknaden och möjligheterna till erhålla ytterligare arbete visum i USA, är fördelar som reser allt mer bland internationella studenter någonsin dag. USA upptar topplaceringen som destination för studenter och de amerikanska universiteten anses vara bäst i världen.

American College i Spanien underlättar tillgången till det amerikanska universitetssystemet och centrerar sina mål sv ge sina studenter med en utbildning på högsta nivå i en miljö som främjar kritiskt tänkande som en grundläggande pelare i starten.

Marbella Campus

Anläggningarna av American College i Spanien ligger i Marbella (Málaga) i ett bostadsområde i Sierra Blanca, i hjärtat av den Milla de Oro Costa del Sol. Marbella är känd för att vara en av de vackraste kosmopolitiska destinationer i Europa. Det ligger på stranden av Medelhavet och backar upp längs bergen, vilket garanterar att de boende kommer att få ett stabilt klimat året runt. Det ligger mindre än en timme bort från järnvägsstationen och från Malaga flygplats, som ger invånarna tillgång till de flesta av de europeiska huvudstäderna.

Vårt campus har klassrum är utrustade med de senaste tekniska framstegen, och är konstruerade för mindre grupper, Vilket gör att en personlig erfarenhet av undervisning och konstant övervakning för studenterna vid fakulteten.

Huvudsyftet med ACS är att förse sina studenter med de bästa akademiska, intellektuella och sociala förberedelserna så att de kan integrera sig i det amerikanska universitetssystemet och på så sätt få sin önskade graden. Detta i sin tur gör det möjligt för dem att utveckla ett fullvärdigt liv som kompetenta och engagerade medlemmar i det globala samhället.

Bostäder

American College i Spanien hjälper sina elever och deras familjer att ordna olika boendealternativ, särskilt för dem som inte är bosatta i Costa del Sol. Den administrativa avdelningen och student hjälp tjänst vårt campus kan hjälpa i sökandet och uthyrning av lägenheter, hyra hem från familjer i området, eller bor på hotell i regionen.

Sport och aktiviteter

Tack vare ett avtal mellan ACS och Manolo Santana racketar Club, kan eleverna träna och spela en mängd olika sportaktiviteter, inklusive: tennis, badminton, allmän kondition, simning, och kampsport. Klubben, vars grundare är Manolo Santana, tidigare Wimbledon, US Open, och Rolland Garros mästare, har 6 tennisbanor, 4 domstolar badminton, gym, gym, en aerob arena, en pool och en restaurang / café.

Platser

Marbella

Address
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Marbella, andalusien, Spanien

Davie

Address
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, florida, Amerikas förenta stater