Autonomous University of Madrid - Summer School of Economics and Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universidad Autónoma de Madrid Summer School of Economics and Business (SSEB) är en unik möjlighet att bredda dina horisonter i en av världens vackraste och livligaste städer samtidigt som de studerar vid ett högskolan.

Vi uppmanar dig att gå in på denna livsförändrade resa för att få ett nytt perspektiv på dina studier, skapa nya vänner från hela världen, fördjupa dig i en annan kultur och upptäck något nytt om dig själv! Gå med i ett exklusivt 4-veckors studieprogram som erbjuder några av UAMs högkvalitativa kurser, alla lärda på engelska av högskolelärare och forskare vid UAM: s fakultet för ekonomi och företagsekonomi.

Summer School of Economics and Business riktar sig till internationella och inhemska studenter som är angelägna om att få akademisk anrikning inom miljöledning, miljöskatt, klimatförändringsekonomi, global marknadsförvaltning och andra spetskompetens.

Universidad Autónoma de Madrid (UAM) är ett av världens högsta universitet. QS Top 50 Under 50 ranking, som lyfter fram världens högsta universitet under 50 år, rankar UAM som # 1 i Spanien, # 3 i Europa och # 10 i världen.

Om UAM

UAM är Spaniens universitetsledare inom forskning. UAMs Campus, gemensamt med Spaniens nationella forskningsråd (CSIC), nominerades av Spaniens utbildnings- och vetenskapsdepartement som Campus of International Excellence.

UAM upprätthåller starka kontakter med kommuner, institutioner, företag och icke-statliga organisationer, och stöder aktivt entreprenörskap genom Centrum för entreprenörskapsinitiativ.

Platser

madrid

Address
C/ Francisco Tomás y Valiente, 5 · Universidad Autónoma de Madrid
28049 madrid, Madrid-regionen, Spanien