Barcelona Flight School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid Barcelona FlygskolanSträvar vi efter att ge våra studenter med de bästa kvalitetsutbildning möjligt, eftersom detta kommer att göra skillnaden mellan framgång och misslyckande senare sin karriär. Flygbolag alltid leta efter de mest utbildade sökande, och kommer att testa och värdera uppgift om deras faktiska kunskaper och flygstandarder innan begå en ny hyra.

Det är därför vi tar din utbildning på stort allvar, och kommer att förbereda dig inte bara för att klara din examen och flyg recensioner, men att låta dig att uppnå en kompetens högt nog för att vara säker på att du har maximala möjligheter när det gäller att tillämpa för en linje jobb.

vår utbildning Våra utbildningar är certifierade enligt Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) Del-FCL föreskrifterna och är utformade för att hjälpa våra studerande piloter att uppnå de nödvändiga Inlärningsmål och Flight Experience i minsta tidsrymd behövs, samtidigt maximera sina möjligheter till sysselsättning med flygbolagen.

Barcelona Flygskolan är certifierad av spanska EASA representant, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), som en Aviation Training Organization (ATO) med nummer E-ATO-037.

Våra resurser

Barcelona Flygskolan är den i särklass största aktören på Sabadell flygplats, Barcelona naturliga Business och General Aviation flygplats, och helt driver La Cerdanya Airport, hantering och faktiskt tillhandahåller flygplatstjänster för Academy basen utan även till ett stort antal övergående plan som kommer att njuta av det fantastiska landskapet och landskap av platsen och dess omgivningar.

Med en stor flotta av mer av 40 flygplan, de flesta av dem är utrustade med digitala förarkabiner i glas, och vår egen underhåll och reparation butik, vilar din träning säker med oss. Våra professionella och mycket erfarna Teoretisk och flyginstruktörer kommer alltid att hjälpa dig framåt i din utbildningsplan.

Barcelona Flygskolan är också en del av Barcelona Aviation Center, där det är möjligt att delta i andra flygverksamheter som Aerobatic Flight, Segelflyg och Ultraligths.

Vår plats Trivs i Barcelona, ​​en av de bästa städerna i världen, medan du lär dig. Arbetar hårt för att förtjäna din framtida karriär som pilot betyder inte att du inte kan ta en paus för att njuta av stränderna eller teatrar i den pulserande huvudstaden i Katalonien. I själva verket kan ingen annan stad i världen erbjuder en sådan kombination av flygförhållandena och bekvämlighet för studerande:

Grymt väder - du kommer att flyga flera dagar Bra transport och kommunikation - för den internationella student Internationell, global inställning - du kommer att känna sig hemma Fina kultur, glasögon och gastronomi - att ta en paus Ovan genomsnittliga livskvaliteten - fokusera på din träning

Vår historia Barcelona Flyg School, har banat väg för pilotutbildning i Spanien, ger flygutbildning sedan 1,953. Sedan dess början, har vår skola utbildat mer än 4.000 piloter och är aktiv hela tiden som främjar alla typer av kurser luftfarts, oavsett om de är för ab-initio pilotutbildning eller för återkommande och färdighetsträning.

Vi är för närvarande erkänns av EASA som en ATO (Aviation Training Organization) med nummer E-ATO-037. Sedan Sep 15, 2011 vår Aviation Academy är erkänd av EASA som en utbildningsorganisation för både Modular och integrerad ATPL ATPL (A) kurser. Sedan Jul 14, 2011 Vi är auktoriserade att utbilda framtida piloter mot Modular CPL CPL (A) Sedan Aug 13, 2010 Vi är auktoriserade att ge utbildning av kabinbesättningar. Sedan Dec 10, 2009 är vi också TRTO-H (Type Rating Training Organisation) att godkänna sökande mot Robinson helikoptrar modell R22 och R44 typbehörigheter. Sedan Apr 14, 2009 vi har godkänts som en Flygskolan och Flight Center för ultralätta flygplan. Sedan Nov 7, 2001, har vi också erkänts av EASA som en FTO (Flight Training Organisation) med nummer E-FTO-020 tillstånd att ge marken skola och flygutbildning till utbildning kandidater till PPL (A) licenser och modulära kurser till erhålla instrumentbehörighet IR (A) och flermotoriga Betyg ME (A), enligt JAR-FCL 1.055 förordningar. Sedan Feb 20, 1999 vi har certifierats som en Flygskolan och Flight Center för segelflygplan i vår bas på La Cerdanya flygplats. Sedan 10 november, 1,953 vi är certifierade av ett träningscenter för flygplan Private Pilot (PPL-A) utbildning, Helikopter Private Pilot (PPL-H) utbildning och Glider Pilot utbildning.

Ingen annan enskild skola i Spanien har samma erfarenhet utbilda framtida piloter än Barcelona Flight School. Detta faktum, parat med exceptionella väderförhållanden och en utmärkt flygplansflotta och instruktör lag, gör vår skola det naturliga urvalet för seriös student.

Platser

Barcelona

Euro Flight Support S.L.

Address
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Barcelona, Katalonien, Spanien
Telefon
+34 935 32 38 58