Läs den officiella beskrivningen

Vid Barcelona FlygskolanSträvar vi efter att ge våra studenter med de bästa kvalitetsutbildning möjligt, eftersom detta kommer att göra skillnaden mellan framgång och misslyckande senare sin karriär. Flygbolag alltid leta efter de mest utbildade sökande, och kommer att testa och värdera uppgift om deras faktiska kunskaper och flygstandarder innan begå en ny hyra.

Det är därför vi tar din utbildning på stort allvar, och kommer att förbereda dig inte bara för att klara din examen och flyg recensioner, men att låta dig att uppnå en kompetens högt nog för att vara säker på att du har maximala möjligheter när det gäller att tillämpa för en linje jobb.

vår utbildning Våra utbildningar är certifierade enligt Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) Del-FCL föreskrifterna och är utformade för att hjälpa våra studerande piloter att uppnå de nödvändiga Inlärningsmål och Flight Experience i minsta tidsrymd behövs, samtidigt maximera sina möjligheter till sysselsättning med flygbolagen.

Barcelona Flygskolan är certifierad av spanska EASA representant, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), som en Aviation Training Organization (ATO) med nummer E-ATO-037.

Våra resurser

Barcelona Flygskolan är den i särklass största aktören på Sabadell flygplats, Barcelona naturliga Business och General Aviation flygplats, och helt driver La Cerdanya Airport, hantering och faktiskt tillhandahåller flygplatstjänster för Academy basen utan även till ett stort antal övergående plan som kommer att njuta av det fantastiska landskapet och landskap av platsen och dess omgivningar.

Med en stor flotta av mer av 40 flygplan, de flesta av dem är utrustade med digitala förarkabiner i glas, och vår egen underhåll och reparation butik, vilar din träning säker med oss. Våra professionella och mycket erfarna Teoretisk och flyginstruktörer kommer alltid att hjälpa dig framåt i din utbildningsplan.

Barcelona Flygskolan är också en del av Barcelona Aviation Center, där det är möjligt att delta i andra flygverksamheter som Aerobatic Flight, Segelflyg och Ultraligths.

Vår plats Trivs i Barcelona, ​​en av de bästa städerna i världen, medan du lär dig. Arbetar hårt för att förtjäna din framtida karriär som pilot betyder inte att du inte kan ta en paus för att njuta av stränderna eller teatrar i den pulserande huvudstaden i Katalonien. I själva verket kan ingen annan stad i världen erbjuder en sådan kombination av flygförhållandena och bekvämlighet för studerande:

Grymt väder - du kommer att flyga flera dagar Bra transport och kommunikation - för den internationella student Internationell, global inställning - du kommer att känna sig hemma Fina kultur, glasögon och gastronomi - att ta en paus Ovan genomsnittliga livskvaliteten - fokusera på din träning

Vår historia Barcelona Flyg School, har banat väg för pilotutbildning i Spanien, ger flygutbildning sedan 1,953. Sedan dess början, har vår skola utbildat mer än 4.000 piloter och är aktiv hela tiden som främjar alla typer av kurser luftfarts, oavsett om de är för ab-initio pilotutbildning eller för återkommande och färdighetsträning.

Vi är för närvarande erkänns av EASA som en ATO (Aviation Training Organization) med nummer E-ATO-037. Sedan Sep 15, 2011 vår Aviation Academy är erkänd av EASA som en utbildningsorganisation för både Modular och integrerad ATPL ATPL (A) kurser. Sedan Jul 14, 2011 Vi är auktoriserade att utbilda framtida piloter mot Modular CPL CPL (A) Sedan Aug 13, 2010 Vi är auktoriserade att ge utbildning av kabinbesättningar. Sedan Dec 10, 2009 är vi också TRTO-H (Type Rating Training Organisation) att godkänna sökande mot Robinson helikoptrar modell R22 och R44 typbehörigheter. Sedan Apr 14, 2009 vi har godkänts som en Flygskolan och Flight Center för ultralätta flygplan. Sedan Nov 7, 2001, har vi också erkänts av EASA som en FTO (Flight Training Organisation) med nummer E-FTO-020 tillstånd att ge marken skola och flygutbildning till utbildning kandidater till PPL (A) licenser och modulära kurser till erhålla instrumentbehörighet IR (A) och flermotoriga Betyg ME (A), enligt JAR-FCL 1.055 förordningar. Sedan Feb 20, 1999 vi har certifierats som en Flygskolan och Flight Center för segelflygplan i vår bas på La Cerdanya flygplats. Sedan 10 november, 1,953 vi är certifierade av ett träningscenter för flygplan Private Pilot (PPL-A) utbildning, Helikopter Private Pilot (PPL-H) utbildning och Glider Pilot utbildning.

Ingen annan enskild skola i Spanien har samma erfarenhet utbilda framtida piloter än Barcelona Flight School. Detta faktum, parat med exceptionella väderförhållanden och en utmärkt flygplansflotta och instruktör lag, gör vår skola det naturliga urvalet för seriös student.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Barcelona Flight School

Flight Instructor (FI) Course är den första och enklare sätt att lägga flygerfarenhet till loggbok innan du ansöker till ett flygbolag. Efter att ha genomgått erforderlig ... [+]

Flight Instructor (FI) Course är den första och enklare sätt att lägga flygerfarenhet till loggbok innan du ansöker till ett flygbolag.

Efter att ha genomgått erforderlig utbildning, kommer flyginstruktörsbehörighet kan du agera som flyginstruktör, undervisning Groundschool och ge Inflygning till andra studenter.

Att ta ett jobb för flyginstruktör på en Flygskolan är en av de bästa möjliga sätt att bygga timmar medan utbildning andra piloter, och konsolidera dina flygande färdigheter i ett ingångsjobb i flyg som kommer samtidigt, gör att du kan hålla kontakten med Airline Pilot arbetsmarknaden.

Barcelona Flygskolan är en anläggning med tillstånd av Agencia Estatal de Seguridad Aérea enligt EASA Part-FCL med ATO nummer E-ATO-037 för att tillhandahålla flygutbildning, med över 60 års erfarenhet.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelska
Heltid
9 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Barcelona Flight School

Den instrumentbehörighet (IR) Kursens mål är att uppnå lärande förutsättningar markskola och flygutbildning, kompetens och erfarenhet som krävs för att erhålla IR (A) kla ... [+]

Den instrumentbehörighet (IR) Kursens mål är att uppnå lärande förutsättningar markskola och flygutbildning, kompetens och erfarenhet som krävs för att erhålla IR (A) klassbehörighet. Studenten måste vara innehavare av ett PPL (A) eller CPL (A) tillstånd erhållits enligt Del-FCL.

Vid slutet av kursen ska studenten visa den nivå som krävs av kunskap för att utöva de rättigheter som tillkommer en innehavare av en IR (A), såsom agera som befälhavare på ett enmotorigt eller flermotoriga flygplan enligt IFR i IMC (instrumentväderförhållanden) ned till en beslutshöjd av 200ft.

Alla botten skola måste uppmärksammas på plats och elever måste delta i minst 75% klass sessioner för varje ämne för att kvalificera sig för AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) tentor.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelska
Heltid
12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Barcelona Flight School

Den integrerade ATPL (A) Program är ett ATPL som avslutas med en MCC i en Airbus A320 eller Beechcraft King Air B200, riktar sig till dem som är seriös om att få ett flyg ... [+]

Den integrerade ATPL (A) Program är ett ATPL som avslutas med en MCC i en Airbus A320 eller Beechcraft King Air B200, riktar sig till dem som är seriös om att få ett flygbolag jobb.

Detta program är en ab-initio kurs riktar sig till alla dessa framtida piloter som vill få ett CPL (Commercial Pilot License) med ME (Multi-motor) och IR (Instrument) betyg, tillsammans med den teoretiska kunskap som krävs för en ATP-licens .

Också inom programmet, att studenten kommer att slutföra MCC (Multi-crew samordning) utbildning som krävs för att fungera som en FO (First Officer) i flerpilots kategori transportflygplan, en förutsättning för att vara anställd av ett flygbolag, på våra partneranläggningar .... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelska
Heltid
55 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Barcelona Flight School

Detta ATPL program ger dig möjlighet att få ett ATPL licens steg för steg, i ett modulärt tillvägagångssätt genom en serie av individuella kurser och licenser som du kan ... [+]

Detta ATPL program ger dig möjlighet att få ett ATPL licens steg för steg, i ett modulärt tillvägagångssätt genom en serie av individuella kurser och licenser som du kan ta beroende på ditt eget schema och behov. Eftersom du kan få kredit för tidigare flyg erfarenhet som du kan ha, kommer detta program gör att du kan skräddarsy din ATPL utbildning till faktiska situationen, att dra nytta av någon licens du redan har.

Eftersom varje modul eller kurs är oberoende av de andra, och kommer att ge dig ett individuellt tillstånd eller förbehåll, behöver du inte ta dem alla på en gång. Istället kan du ställa in i vilken takt du kommer att göra varje modul och skaffa all den kunskap och erfarenhet som krävs för att kvalificera sig för ATPL licens, som du kommer att få när du har slutfört alla moduler. Längs vägen kommer du också få alla individuella kvalifikationer som PPL, CPL, ME-IR och MCC, efter att ha avslutat varje modul. Barcelona Flygskolan är en anläggning med tillstånd av Agencia Estatal de Seguridad Aérea enligt EASA Part-FCL med ATO nummer E-ATO-037 för att tillhandahålla flygutbildning, med över 60 års erfarenhet.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska