Barcelona School of Creativity

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Var kreativ är ett yrke

Att vara kreativ är inte kvick, eller utåtriktad, eller roligt eller cool, eller hanteras med teknik, även med många idéer. Var kreativ -Arbete som kreativ reklam-byrå är mycket allvarligt. Det kräver disciplin, ansträngning, hårt arbete, stringens, passion, uthållighet och fast beslutet att bättre göra varje dag.

I Barcelona School of kreativitet förstår vi kreativitet som en professionell disciplin. För utan professionalism du aldrig kommer att bli en bra kreativ. Och eftersom utan disciplin finns det inget sätt att arbeta på högsta nivå. Så vi är en High Performance Center Creative.

Under ett helt år kan du leva för reklam, med lika bra eller bättre än du kollegor med creative directors och lärare, med internationella namn i dina kontakter, med riktiga genomgångar riktiga produkter för riktiga jobb med reklambyråer och frontlinjen.

Du kommer att spendera många timmar och många neuroner i varje stycke. Du kommer att svettas, att blockera dig, att explodera, att söka och finna, flip, avsluta och börja om igen tusen gånger, att lida, du kommer att skrika med ilska och glädje.

Allt detta och mer svårt att bli en professionell kreativitet.

Argument som gör oss olika

1.ALTO PERFORMANCE

Båda fungerar både du tror inte vill lura dig: hög prestanda uppnås endast med höga insatser och hög efterfrågan. Detta är inte en kurs, är inte en kandidat. Det är en riktig utbildning som kommer att gå ut mellan oss. Du kommer att arbeta hårt och länge. Men du kommer att lära sig, att bli en sann kreativ, för att göra en stor bok och om du arbetar mer, även vinna ett pris.

2.LA PRACTICE of Chaos

De har inga neuroner hierarkier Enligt kaosteori, kan små variationer i vissa komplexa system innebära stora skillnader i framtida beteende, utesluter långsiktig prognos. Du kommer inte hitta bättre definition av arbete i reklambyrå.

Så förbereder sig för att lämna dig både ämnen som vi behandlar kampanjer du gör, de kommer att påverkas av bruket av Chaos: blandningar, upprepningar, ändringar, prioriteringar ... Det är det bästa för dina neurala förbindelser. Det är bäst att njuta av lärande. Och framför allt, är det bäst för dig vänja sig vid att arbeta i en byrå sanning.

  1. MENTOR

Mentorskap, annan inlärning genom skolan, komma i kontakt med en erkänd yrkeserfarenhet i världen av reklam mest bor utanför vårt land som du kan kommunicera under hela kursen. Hans åsikter, råd, kommentarer eller åsikter via skype, mail eller telefon kommer att bli ytterligare lärande som kommer att följa dig under ditt yrkesliv. Vem vet om en dag även att arbeta för honom på andra sidan jordklotet.

4.AGENCIAS ASSOCIATES

Vi är partners Om du är student, du vet att vi har några intressebolag som vi utbyter idéer och lärande: byråer, kunder, leverantörer, media ... Ibland frågar de oss idéer eller antyda på något sätt i sitt arbete. Och andra visar oss firsthand och de förklarar sina erfarenheter av verkliga fall. Nästan som om vi var en del av ditt företag.

Om du är en myndighet eller ett företag eller på något sätt ingår i reklambranschen kanske du är intresserad av att vara vår partner. För oss ja, naturligtvis. Vad erbjuder vi? Vi hjälper akuta översvämningar av idéer, åsikter unga människor ... Vad vi ber? Du frågar oss saker. Som ibland komma och berätta något. Och om du letar efter en ung kreativ du ta en titt i våra tränare. Du kan skriva till hola@barcelonaschoolofcreativity.com

5.METODOLOGÍA CASE

Vad skulle du göra?

Yttrandet, debatt och beslutsfattande strategi som bygger på verkliga fall och situationer ger en mängd olika åsikter och en uppsättning av lärdomar som kan dra kraftigt. Hur beslut fattas i en kreativ partner vars plats är :? klient, byrå, kreativ, filmare ... Är det tillåtet för en kreativ vägrar att arbeta för vissa typer av kunder? Rikedomen i casemetodik är att det inte finns någon objektiv eller vetenskapligt korrekt lösning. Som livet självt.

6.ACREDITACIÓN Blanquerna

akademisk prestige fakulteten för kommunikation och internationella relationer Blanquerna, Universitat Ramon Llull, krediterar akademisk nivå och stringens i utbildningen ges på Barcelona School of kreativitet. Så Blanquerna tätning garanterar den grad att du får i slutet av något av programmen.

7.PREMIOS

Utfodra din bok och ditt ego Utmärkelserna är viktiga. De tjänar att demonstrera och bevisa att du inte var fel att välja detta yrke. Så, var beredd på att jaga. Drac Novell, napp, The Sun, ADaspirant, JC Decaux, CdeC, D & AD och, varför inte, Unga Lions. Hos oss får du lära dig så snart som möjligt för att följa spåret av lejon.

SKOLAN

Dela utrymme med violinisterna, sopraner, jazzmusiker, framtida opera direktörer och kompositörer av ljudspår. Barcelona School of kreativitet är fysiskt placerad vid Musikkonservatoriet i Liceu. En riktig tempel kreativitet i en modern byggnad perfekt beläget i hjärtat av Raval, vid sidan av legendariska Liceo de Barcelona.

Studenterna har till sitt förfogande rum och ljudredigering video, som för fotografering eller filmning, bibliotek, cafeteria ... alla nödvändiga utrymme att lära sig och njuta av yrket.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Art direction (art direction) hög kreativ prestanda program

Campusstudier Heltid 1 år Öppen antagning Spanien Barcelona

Reklam kommer in i ögat. Bilder, varumärken eller affischer är de första anfallet konsumenten att få deras uppmärksamhet och fånga deras intresse, även innan själva meddelandet. Och de är i händerna på art director. [+]

Reklam kommer in i ögat. Bilder, varumärken eller affischer är de första anfallet konsumenten att få deras uppmärksamhet och fånga deras intresse, även innan själva meddelandet. Och de är i händerna på art director.

Bernbach sade att reklam är inte en vetenskap utan en konst. Och du kommer att bli chef.

PROGRAM BESKRIVNING

Art director är som ansvarig för kreativitet som kopian. Därför, förutom att lära kreativitet, lära estetiska, grafisk design, redaktionell design, illustration, värld av tryck, fotografi, film, mode, kreativa trender, ny teknik ... och kommer att utarbeta en portfölj att visa att du har lärt dig.

Löptiden för programmet är ett läsår: tre fjärdedelar, fyra timmar per dag måndag till torsdag, men säkert kommer din träning, din bok och din framtid kräver större engagemang timmar.... [-]


Högpresterande program kreativa kreativt ledarskap

Campusstudier Deltid 6 månader September 2018 Spanien Barcelona

Det kommer en dag när man måste anlita en kreativ. Eller förhandla om avgiften med en klient. Eller om du vill etablera dig på egen hand. Eller skapa en egen byrå. Den dagen hamnar. Du måste leda kreativa team, organisera och hantera projekt, hantera finansiella resurser, lösa juridiska och administrativa frågor ... är frågor som har lite att göra med kreativitet men tillståndet. Och du är bättre förberedda. [+]

Det kommer en dag när man måste anlita en kreativ. Eller förhandla om avgiften med en klient. Eller om du vill etablera dig på egen hand. Eller skapa en egen byrå. Den dagen hamnar. Du måste leda kreativa team, organisera och hantera projekt, hantera finansiella resurser, lösa juridiska och administrativa frågor. Detta är problem som har lite att göra med kreativitet men tillståndet. Och du är bättre förberedda.

PROGRAM BESKRIVNING

Du lär dig att göra det mesta av det kreativa i din avgift, det mesta av de kunder som du arbetar, det mesta av din avdelning, dina studier, din byrå eller ditt arbete som frilansare. Du kommer att lära dig att hantera och driva ett företag, eftersom det är ett företag.... [-]


Högpresterande program kreativ copywriting

Campusstudier Heltid 500 öppettider Öppen antagning Spanien Barcelona

De säger att ingen läser, att vi är nedsänkta i en visuell kultur eller bilden är det universella språket. Ändå ord, kreativt skrivande och copywriting förblir själen av reklam och yrke. Är de ord som säljer. [+]

De säger att ingen läser, att vi är nedsänkta i en visuell kultur eller bilden är det universella språket. Ändå ord, kreativt skrivande och copywriting förblir själen av reklam och yrke. Är de ord som säljer.

PROGRAM BESKRIVNING

Du lär dig att visa att ett ord säger mer än tusen bilder, allt, absolut allt, det kan endast säljas i ord. Du lär dig att fånga konsumenternas uppmärksamhet, att förföra honom, för att övertyga honom. Du kommer att lära sig att behärska de tekniker, media och språk. Och du kommer att göra en bok, boken, för att visa alla att du är kapabel till.

Programmet äger rum under ett läsår: tre fjärdedelar, fyra timmar per dag måndag till torsdag, men också arbeta i skolan måste ägna mer tid att få de bästa resultaten. Är din träning, din bok och din framtid som står på spel.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Barcelona School of Creativity
en el Conservatorio Superior de Música del Liceo.
Carrer Nou de la Rambla 88

Barcelona, Catalonia, 08001 ES