Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Granada

University Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas

Den University Modern Language CentreCentro de Lenguas Modernas, som ligger i centrala och typiskt "Granada" distriktet i "Realejo", är inrymt i det gamla palatset i Santa Cruz (16-talet) som är speciellt restaurerats för undervisningsändamål.

Sedan restaurering avslutades år 1992, den nya Centro de Lenguas Modernas erbjuder inte bara sin numera berömda Spanska Kurser för utlänningar (Spansktalande Studier Course (CEH), spanska språket och kulturen Course (CLCE) Intensiva spanska språkkurser (Čile), Intensiv spanska språket och kulturen Course (CILYC), spanska som främmande språk Course (Cele) och extra januari Course (CCE) ) men också en mängd olika Moderna språkkurser (Engelska, franska, italienska, tyska, katalanska, arabiska, japanska, portugisiska, ryska och svenska).

Det är kombinationen av de två som gör centrum sådan en ursprunglig satsning; här utländska studenter kan dela sin vardag med de spanska studenter, och därmed främja ett gemensamt intresse i sina olika språk och kulturer. Denna kontakt stärks genom ett språkutbyte tjänst, som ger studenterna möjlighet att öva sin spanska utanför klassrummet, och av kulturella besök och aktiviteter.

Granada

I tillägg till de tidigare nämnda banor, Centro de Lenguas Modernas erbjuder också kurser i undervisning spanska, tyska, franska, engelska eller italienska som främmande språk, tentor för dem som vill certifiera sin nivå i spanska (DELE - Diplom i spanska som främmande språk - anordnades av Instituto Cervantes). Undervisning Business spanska och andra typer av språkkurser för särskilda ändamål, bland annat sådana som särskilt utformats i samband med olika akademiska och yrkesmässiga institutioner finns också.

Den Centro de Lenguas Modernas och University de Granada gör sitt bästa för att göra studenternas vistelse så trevlig och fördelaktigt som möjligt: ​​språkutbytesservice, boende service och organisation av kulturella och idrottsaktiviteter är bara några exempel.

På den akademiska sidan, högt kvalificerade lärare är specialiserade på språkundervisning, och inkluderar University of Granada professorer och lektorer. Centret är fullt utrustad med ett bibliotek, den mest up-to-date audiovisuella hjälpmedel både i klassrum och i språklaboratorier inrättats för multimedia och ljud- och videoverksamhet. Dessutom har eleverna tillgång till elektronisk post.

Med ett starkt engagemang för ständig förbättring alltid i åtanke, centrumet utför externa undersökningar med jämna mellanrum, som bedömer lärare, innehållet i de olika kurser, och kvaliteten på centrumets ledning och infrastruktur.

CLM målbeskrivning

Den Centro de Lenguas Modernas huvudmål är att sprida det spanska språket och kulturen och integrationen i stadslivet i den mångkulturella samhället som besöker Granada tack vare det förtroende de hyser för vår institution. Vi arbetar varje dag för att förbättra kvaliteten på undervisningen och tjänster som vi erbjuder.

I avsnittet främmande språk, är CLM huvud objetive att erbjuda kvalitet baserad undervisning på ett kommunikativt förhållningssätt och lämpliga verktyg för våra studenter att förvärva ovärderlig förmåga i dagens samhälle att kommunicera på ett andra språk på kortast möjliga tid.

Platser

Granada

Address
Formación y Gestión de Granada, S.L.
Placeta del Hospicio Viejo s/n 18009 GRANADA (SPAIN)

Granada, andalusien, Spanien