Läs den officiella beskrivningen

Granada

University Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas

Den University Modern Language CentreCentro de Lenguas Modernas, som ligger i centrala och typiskt "Granada" distriktet i "Realejo", är inrymt i det gamla palatset i Santa Cruz (16-talet) som är speciellt restaurerats för undervisningsändamål.

Sedan restaurering avslutades år 1992, den nya Centro de Lenguas Modernas erbjuder inte bara sin numera berömda Spanska Kurser för utlänningar (Spansktalande Studier Course (CEH), spanska språket och kulturen Course (CLCE) Intensiva spanska språkkurser (Čile), Intensiv spanska språket och kulturen Course (CILYC), spanska som främmande språk Course (Cele) och extra januari Course (CCE) ) men också en mängd olika Moderna språkkurser (Engelska, franska, italienska, tyska, katalanska, arabiska, japanska, portugisiska, ryska och svenska).

Det är kombinationen av de två som gör centrum sådan en ursprunglig satsning; här utländska studenter kan dela sin vardag med de spanska studenter, och därmed främja ett gemensamt intresse i sina olika språk och kulturer. Denna kontakt stärks genom ett språkutbyte tjänst, som ger studenterna möjlighet att öva sin spanska utanför klassrummet, och av kulturella besök och aktiviteter.

Granada

I tillägg till de tidigare nämnda banor, Centro de Lenguas Modernas erbjuder också kurser i undervisning spanska, tyska, franska, engelska eller italienska som främmande språk, tentor för dem som vill certifiera sin nivå i spanska (DELE - Diplom i spanska som främmande språk - anordnades av Instituto Cervantes). Undervisning Business spanska och andra typer av språkkurser för särskilda ändamål, bland annat sådana som särskilt utformats i samband med olika akademiska och yrkesmässiga institutioner finns också.

Den Centro de Lenguas Modernas och University de Granada gör sitt bästa för att göra studenternas vistelse så trevlig och fördelaktigt som möjligt: ​​språkutbytesservice, boende service och organisation av kulturella och idrottsaktiviteter är bara några exempel.

På den akademiska sidan, högt kvalificerade lärare är specialiserade på språkundervisning, och inkluderar University of Granada professorer och lektorer. Centret är fullt utrustad med ett bibliotek, den mest up-to-date audiovisuella hjälpmedel både i klassrum och i språklaboratorier inrättats för multimedia och ljud- och videoverksamhet. Dessutom har eleverna tillgång till elektronisk post.

Med ett starkt engagemang för ständig förbättring alltid i åtanke, centrumet utför externa undersökningar med jämna mellanrum, som bedömer lärare, innehållet i de olika kurser, och kvaliteten på centrumets ledning och infrastruktur.

CLM målbeskrivning

Den Centro de Lenguas Modernas huvudmål är att sprida det spanska språket och kulturen och integrationen i stadslivet i den mångkulturella samhället som besöker Granada tack vare det förtroende de hyser för vår institution. Vi arbetar varje dag för att förbättra kvaliteten på undervisningen och tjänster som vi erbjuder.

I avsnittet främmande språk, är CLM huvud objetive att erbjuda kvalitet baserad undervisning på ett kommunikativt förhållningssätt och lämpliga verktyg för våra studenter att förvärva ovärderlig förmåga i dagens samhälle att kommunicera på ett andra språk på kortast möjliga tid.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Om du vill studera spanska i Granada, de Intensiva spanska språkkurser (Čile) avsedd för de studenter som vill börja lära eller förbättra sin spanska under en kort vistel ... [+]

Om du vill studera spanska i Granada, de Intensiva spanska språkkurser (Čile) avsedd för de studenter som vill börja lära eller förbättra sin spanska under en kort vistelse i vårt land. En väsentligen kommunikativa metoden följs i dessa kurser tillsammans med användning av de mest up-to-date audiovisuell teknik. Det genomsnittliga antalet elever per grupp är 12.

Den Intensiva spanska språkkurser (CILES) erbjuds från januari till december, dagen före varje kursstart, det finns en nivåtest, vilket innebär att vem som helst som anländer till CLM i början av en kurs, kan ansluta sig till en cile på deras motsvarande nivå. För kurser som börjar halvvägs genom månaden, kan vi endast garantera de nivåer som pågår och rekommenderar nybörjare att starta i början av månaden. Det är också möjligt att följa dessa kurser för ett antal månader med en garanti för att en grupp kommer att finnas på varje nivå A1 till C1 (CLM-1 nybörjare att CLM-8 Superior), så länge det finns minst tio elever per grupp.... [-]

Spanien Granada
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Om du vill studera spanska i Granada, är spansktalande Studies kurs riktar sig till studenter och yrkesverksamma som vill skaffa sig en djupare kunskaper i spanska språke ... [+]

Även om formellt två olika program Hispanic Studies Course (CEH) och Spanska språket och kulturen Course (CLCE) fungera som en eftersom de inte är en fråga om val, men en av faktiska nivån på spanska språket. Med andra ord är kravet på att skriva in sig i CEH ha och avancerade kunskaper i språket, medan du behöver bara vara en mellanliggande spanska eleven att bli accepterad i CLCE.

Om du vill studera spanska i Granada, Spansktalande Studier Kurs riktar sig till studenter och yrkesverksamma som vill skaffa sig en djupare kunskaper i spanska språket och kulturen. Denna kurs erbjuder en mängd olika ämnen som undervisas av specialister från University of Granada.

... [-]
Spanien Granada
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

University of Granada moderna språk Center (CLM) är en av de ledande institutionerna i Spanien inom laguage lärande. Det är en av ett slag, tack vare sin mycket kvalifice ... [+]

Den University of Granada moderna språk Center (CLM) är en av de ledande institutionerna i Spanien inom laguage lärande. Det är en av ett slag, tack vare sin mycket kvalificerade och specialiserad lärare. Med hjälp av en kommunikativ metod är särskild tonvikt på interaktion i verkliga situationer.

Centrets anläggningar ligger i den gamla Realejo District, består av två huvudbyggnader: den vackra 16th century Palace of Santa Cruz och Huerta de los Angeles Mansion. Båda kombinerar skönheten och värmen av historiska byggnader med den modernaste tekniska utrustningen.

En annan attraktion CLM är dess unika mångkulturell och flerspråkig miljö. Utländska studenter kan dela sin vardag med de spanska studenter att lära sig olika främmande språk, och därmed främja ett gemensamt intresse i sina olika språk och kulturer.... [-]

Spanien Granada
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Centro de Lenguas Modernas (Versión en Español)

HDL Centro de Lenguas Modernas (Universidad de Granada) - Educación