Castelldefels School of Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Castelldefels School of Social Science

Castelldefels School of Social Science ger ett viktigt tillskott till samhället i forskning, utbildning, övertalning och samverkan.

Castelldefels School of Social Science är baserad i Medelhavsområdet och Cosmopolitan stad tillsammans med det största affärscentrumet i Barcelona. I CSSS; Vi kombinerar den bästa blandningen av klass, kultur och konflikt i Barcelona. Det är CSSS mål att tillhandahålla högkvalitativa högskole- och grundutbildningsprogram för att förbereda studenten för att möta arbetsgivarnas behov inom olika områden. Barcelona har en toppposition i Europa som en plats att leva och arbeta. CSSS ligger i hjärtat av Barcelona som är den mest populära staden i Europa. Vi levererar Global Management grad med modernaste tekniker och teknik. Vi har en entusiastisk grupp av forskare som inte bara är framgångsrika i sin akademiska men också i yrket.

Vision och värderingar

Strategi:

Vår strategi är mycket förståelig: att skapa ett hörn där de bästa forskarna och de mest begåvade studenterna kan uppnå sin fulla potential.

Mångfald:

Vi står bakom ett brett spektrum av åtgärder för att se till att alla är accepterade och har samma chans när det gäller utbildning och sysselsättning i vår skola.

Internationellt engagemang:

Castelldefels School of Social Science bedriver verksamhet i regioner över hela världen, skapar en global universitetsmiljö och bygger på sin starka internationella profil.

CSSS främjar aktivt förbindelser mellan länder och förstärker tvärkulturell förståelse genom workshops, seminarier, utställningar, kortkurser, Evenemang & Mässor, praktikplatser och ledarskapsprogram.

Internationellt engagemang är ett centralt fokus för CSSS.We drar världens bästa tänkande tillsammans för att lösa globalt viktiga problem. Denna tvärvetenskapliga dörr leder till globalt viktiga uppfinningar som fortsätter att uppnå fördelarna över hela världen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spanish (Spain)

Se Diplom » Se Health Magisterexamen » Se BBAs » Se 1-åriga MBA:er » Se DBA » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:


[+]

[-]

Examensbevis på turismsnivå 4

Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Spanien Barcelona

Detta är ett substantivt förvaltningsprogram, som kombinerar praktiska karriärbaserade element med flera viktiga underliggande förvaltningsdiscipliner som kommer att vara ovärderliga när individens karriär utvecklas. Kursen är därför en idealisk förberedelse för omedelbar sysselsättning inom sektorn och som är villig att gå med i gästbranschen. [+]

Detta är ett substantivt förvaltningsprogram, som kombinerar praktiska karriärbaserade element med flera viktiga underliggande förvaltningsdiscipliner som kommer att vara ovärderliga när individens karriär utvecklas. Kursen är därför en idealisk förberedelse för omedelbar sysselsättning inom sektorn och som är villig att gå med i gästbranschen.

Mål

Diplom i turismledning CTH syftar till att fokusera på utbildningsbehoven hos nya aktörer till gästfrihet, resor och turism med internationella erkännanden. Det kommer också att bredda studentens sysselsättning och karriärmöjligheter.

Detta program hjälper eleverna att utveckla färdigheterna för att självständigt och globalt leverera autentiska inhemska erfarenheter och andra turismföretag lokalt, nationellt och globalt. Under studietiden kommer studenterna att utveckla en gedigen kunskap om turistverksamhet med effektiv ledarskap och ledningskvalitet. Kursen täcker grunden för turism, inklusive turism, kundservice och destinationsanalys. ... [-]


Diplom i turism ledning nivå 5

Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Spanien Barcelona

Kursen syftar till att ge studenterna en förståelse för ledarskaps, beslutsfattande och ledarskapsaspekter av gästbranschen. Dessutom är det även utformat för att utveckla oberoende forsknings- och studieförmåga som krävs när man arbetar på högsta nivå inom branschen. Det är därför en utmärkt förberedelse för antingen inträde till arbetsplatsen eller som en språngbräda till sista året kandidatexamen nivå studie. [+]

Kursen syftar till att ge studenterna en förståelse för ledarskaps, beslutsfattande och ledarskapsaspekter av gästbranschen. Dessutom är det även utformat för att utveckla oberoende forsknings- och studieförmåga som krävs när man arbetar på högsta nivå inom branschen. Det är därför en utmärkt förberedelse för antingen inträde till arbetsplatsen eller som en språngbräda till sista året kandidatexamen nivå studie.

Programmet består av 7 obligatoriska enheter och leder till totalt 175 högskolepoäng. Bedömning sker via en kombination av sluten bok skriftlig 3-timmars tentamen eller uppgift. Alla bedömningar markeras eller modereras av CTH

Mål

Diplom i turismledning CTH syftar till att fokusera på utbildningsbehoven hos nya aktörer till gästfrihet, resor och turism med internationella erkännanden. Det kommer också att bredda studentens sysselsättning och karriärmöjligheter.... [-]


Examensbevis i turism och gästfrihet ledningsnivå 6

Campusstudier Heltid 12 månader June 2019 Spanien Barcelona

Detta program är CTH slutliga grundnivå award och har uttryckligen utformats för att ge motsvarande lärande som tillhandahålls av ett brittiskt universitet kandidatexamen program i gästfrihet och turism. [+]

Detta program är CTH slutliga grundnivå award och har uttryckligen utformats för att ge motsvarande lärande som tillhandahålls av ett brittiskt universitet kandidatexamen program i gästfrihet och turism. Programmet är utformat som 140 kredit examen i internationell gästfrihet och Tourism Management, som omfattar alla viktiga ledningskompetens som krävs för en förvaltning karriär i branschen.

Mål

Diplom i Turism och Hospitality Management CTH syftar till att fokusera på nya deltagares utbildningsbehov till gästfrihet, resor och turism med internationella erkännanden. Det kommer också att bredda studentens sysselsättning och karriärmöjligheter.

Utveckla kompetensen för att hantera personal och upprätthålla de positiva relationerna med kunder och kollegor. Att planera marknadsstrategier för produktivitet, lönsamhet, förbättra och balansera företagets prestanda. Planera och utveckla strategier som förbättrar alla aspekter av en turismsoperation, inklusive Emerging Issues, Managing Events, Strategic Impact och Marketing Strategies. ... [-]


Kontakt

Castelldefels School of Social Sciences

Adress, rad 1 Carrer de Balmes, 7
08007 Barcelona, Catalonia, Spanien
Hemsida http://www.csss.es/
Telefonnummer 34 93 116 88 21