Cambridge Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Cambridge Institute är en privat utbildningscentrum som specialiserat sig på språkutbildning, främst engelska, spanska, french och Tyska, Med en beprövad erfarenhet inom sektorn och internationell täckning. Vårt arbetssätt är garanterad framgång för studenter som är engagerade i våra utbildningsprogram, som vi erbjuder kvalitet, innovation och en läroplan helt anpassad till deras behov.

Med denna filosofi, Cambridge Institute står nu i spetsen för branschen och arbetar dagligen med viljan att inta denna position även i framtiden, genom att tjäna förtroende och respekt för våra studenter. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta språkinlärning, både för dagligt bruk och för arbete. Dessutom satsar vi för ett aktivt deltagande av våra studenter och en balanserad utveckling av de grundläggande kunskaper i alla språk: lyssna, läsa och skriva.

Oavsett kurs du väljer, det viktigaste målet för Cambridge Institute är att optimera potentialen i våra studenter med de bästa resurserna. Vi backas upp av vår erfarenhet och internationell prestige, som är resultatet av många års hårt arbete.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Videoklipp

The Commonwealth of Nations

Tea drinking in the UK

The origins of Halloween