Läs den officiella beskrivningen

Cambridge Institute är ett privat utbildningscenter specialiserat på språkutbildning, främst engelska, spanska, franska och tyska, med en beprövad erfarenhet inom sektorn och internationell täckning. Vår arbetsmetodik garanteras framgång för de studenter som är engagerade i våra utbildningsprogram, till vilka vi erbjuder kvalitet, innovation och en läroplan som är helt anpassad till deras behov. Med denna filosofi står Cambridge Institute nu i branschens framkant och arbetar dagligen med beslutsamhet att ockupera denna ställning även i framtiden genom att tjäna tilltro och respekt för våra studenter. Vi erbjuder en bred tjänstportfölj för att underlätta språkinlärning både för daglig användning och för arbete. Dessutom satsar vi på ett aktivt deltagande av våra studenter och en balanserad utveckling av grundläggande färdigheter i vilket språk som helst: lyssna, läsa och skriva. Oavsett vilken kurs du väljer, är Cambridge Institute huvudmål att optimera våra studerandes potential med de bästa resurserna. Vi är bakom vår erfarenhet och internationella prestige, vilket är resultatet av år av hårt arbete.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Cambridge Institute

Om du vill studera spanska medan du njuter av en UNFORGETTABLE FERIE och upptäcka landets kultur, är Cambridge Institute det du söker. I denna skola erbjuder vi ett brett ... [+]

INTENSIV SPANSKA SPRÅKKURS I MADRID

Har du fortfarande inte planerat din semester? Cambridge Institute presenterar ett erbjudande som du inte kan vägra.

Om du vill studera spanska medan du njuter av en UNFORGETTABLE FERIE och upptäcka landets kultur, är Cambridge Institute det du söker. I denna skola erbjuder vi ett brett utbud av träningsprogram enligt dina behov i hjärtat av den spanska kulturen: Madrid.

Dra nytta av denna möjlighet! Kom och förbättra din spanska i Madrid, träffa människor från hela världen och njut av klimat, mat och charm i den spanska huvudstaden.

Var?

Cambridge Institute Spanien, vår internationella skola, ligger i den berömda Plaza España i Madrid (Spanien) en av de största turistattraktionerna i staden. Vi erbjuder spanska kurser för utlänningar på alla nivåer och för alla profiler.... [-]

Spanien madrid
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska