Läs den officiella beskrivningen

om oss

CampusFP erbjuder de största utbildnings erbjuda utbildning cykler och högre än 20 grader i 7 olika centra till överkomliga priser för alla budgetar, eftersom det viktiga är att du.

CampusFP född med en tydlig social kall, för att hedra den yrkesutbildning och närmare alla invånare i regionen Madrid, på ett praktiskt sätt och betonar vikten av att lära sig att göra.

Förvärv av kunskaper baserade på professionella och akademiska kompetens är en säker utbildnings engagemang i CampusFP förstå som "formación360", ett innovativt koncept som tillåter oss att visualisera en modell att differentiera utbildning, till följd av en kombination av nationella och internationella utbildningssystemen och som lyckats utöka screening av professionella och akademiska framtid våra studenter.

Hur gör vi det? Med hänvisning till det spanska utbildningssystemet reglerad yrkesutbildning och referera yrkeskvalifikationer träningssystem för anställning söka en symmetri grad med systemet yrkesutbildning British genom olika upphandlande enheter (offentliga myndigheter kvalifikationer och Curriculum i Storbritannien ).

Således CampusFP slutar med skilsmässa mellan akademisk och yrkesutbildning. I detta avseende, efter en lång erfarenhet av att finna praktiska och konkreta lösningar, har vi utvecklat vår egen filosofi och en unik utbildning som integrerar tre inlärnings format:

  • Reglerad yrkesutbildning (yrkesutbildning och högre). Yrkes College.
  • Utbildning för sysselsättning (Professional certifikat). Ditt fönster till arbetslivet.
  • Yrkesutbildning under det brittiska utbildningssystemet (yrkesutbildning Diplom nivå, 4 och 5 (UK). Internationell pass arbete.

Vi gillar att prata om CampusFP som en "lite stor center", som vi använde i Madrid som en stor campus och genom våra center närmar kvalifikationer mest efterfrågade av arbetsgivare, beroende på de geografiska kommunerna området väl anslutna och vars tillgänglighet studenter snabbt och enkelt, för läsåret 2016-2017 har vi 7 centra i Madrid, mer än 40 grader yrkesutbildning och mer än 250 yrkesbevis.

Ända sedan vår mentalitet boost sysselsättning och anställbarhet har akademisk billigare priser i hela Madrid, medan en student vid högre nivå i en offentlig skola kostar i genomsnitt 6000 € i Madrid, CampusFP erbjuder sina kvalifikationer högre utbildning områden bild och ljud och hälsa med € 4990 per läsår och € 4490 andra Upper Grade och medel betyg till € 3990 per år. Allt med stöd av CAM Stipendier för högre cykler nivå utbildning som sträcker sig mellan 2300 och 3500 € för det första året och MECD stipendium.

Sist men inte minst har vi sponsrar festivalen Music Hall - Berklee musikfestival vänder sig till ungdomar i åldern 13 till 22 år i år och tack vare CampusFP innehåller ett nytt läge, DJ. med den officiella presentationen i Madrid av den nya titeln på mellanstadiet yrkesutbildning "Video Tekniker, diskjockey och ljud" och yrkeslegitimation nivå 2 "Animacion Musical Live och Direct.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Högskoleexamen

Campus FP

I denna cykel av utbildning lär du dig att hantera och organisera produktion och service i köket bestämma erbjudanden och resurser, styr verksamheten i inköp, produktion ... [+]

Syften

I denna cykel av utbildning lär du dig att hantera och organisera produktion och service i köket bestämma erbjudanden och resurser, styr verksamheten i inköp, produktion och service, för att uppfylla de ekonomiska målen, efter protokoll etablerade kvalitet och agera i enlighet med standarder hygien, yrkesriskförebyggande och miljöskydd.

kursprogram

Professionella moduler Första året

Kontroll av leverans av råvaror (65h). Utbildning och vägledning (90h). Kvalitetsstyrning och livsmedelssäkerhet och hygien (95H). Culinary framställningsförfaranden (265H). Engelska 2 (90h). Förbehandling och bevarandeprocesser i köket (265H).

Professionella moduler Andra året ... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Campus FP

Är du brinner världen av videospel? Nu kan du arbeta på vad du vill: animation, Virtual Reality och Augmented Reality, film, tv ... blomstrande teknik och utveckling med ... [+]

Är du brinner världen av videospel? Nu kan du arbeta på vad du vill: animation, Virtual Reality och Augmented Reality, film, tv ... blomstrande teknik och utveckling med en lovande framtid som kräver skickliga tekniker för att skapa oändliga virtuella världar. Lär dig använda de nyaste applikationer för att uppnå fantastiska resultat. Framtiden är i 3D!

Syften

I denna utbildning cykel kommer du att utveckla personliga färdigheter, professionell och färdigheter som behövs i branschen videospel, den bio eller digitala och multimediamiljöer. Affärskommunikation, multimedia och film produktionsbolag söker personal kreativa att hjälpa dem att förnya sig, som kan generera attraktiva produkter genom att använda den senaste tekniken och behärska de mest avancerade 3D-program, animation och design.... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Campus FP

Om du älskar modevärlden detta är ditt yrke. Kontrollerar hela kreativa processen att göra samlingar, från planeringen kläder till val av material och finish, organisera ... [+]

Om du älskar modevärlden detta är ditt yrke. Kontrollerar hela kreativa processen att göra samlingar, från planeringen kläder till val av material och finish, organisera och hantera ditt eget lag. Bästa catwalks väntar dina skapelser!

Syften

Utarbeta mönster och eskalering anpassas till utformningen av komponenterna i artiklarna och tekniskt organisera och hantera produktionsprocesser, allt inom industriell tillverkning, i enlighet med reglerna för god praxis samt arbets- och miljösäkerhet. Du får utöva sin verksamhet inom sektorn för industritillverkning av textilier och läder och skodon och lädervaror i små, medelstora och stora företag, vare sig anställd eller egenutvecklande ledningsfunktioner produktion och utveckling av industrialisering mönster för kläder.... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Campus FP

Du vill kunna leda ett företag till en högre nivå genom att expandera sina gränser? Lär dig att identifiera affärsmöjligheter på olika marknader, kontrollerar alla uppgif ... [+]

Du vill kunna leda ett företag till en högre nivå genom att expandera sina gränser? Lär dig att identifiera affärsmöjligheter på olika marknader, kontrollerar alla uppgifter om export och import och skapa framgångsrika marknadsföringskampanjer i utlandet. Få att varumärken redovisas!

Syften

Denna professionella är aktiv i företag av alla produktionssektorn och framför allt handel marknadsföring och offentliga och privata sektorn som arbetar med planering, organisation, förvaltning och rådgivning av internationella handelsaktiviteter.

kursprogram

Professionella moduler Första året

Utbildning och vägledning (90h). administrativ hantering av internationell handel (210H). ekonomisk och finansiell förvaltning av bolaget (210H). English (160H). Lagerlogistik (120h). International Freight (210H). ... [-]
Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Campus FP

I denna cykel av utbildning du kommer att förbereda sig för att organisera och genomföra administration och förvaltning av personal, ekonomiska och finansiella verksamhet ... [+]

Syften

I denna cykel av utbildning du kommer att förbereda sig för att organisera och genomföra administration och förvaltning av personal, ekonomiska och finansiella verksamhet och information och rådgivning till kunder eller användare, både inom den offentliga, privata, beroende på storlek och aktivitet företaget och byrån, i enlighet med målen, de interna regler och lagstiftning.

kursprogram

Professionella moduler Första året

Kommunikation och kundservice (200h). Hantering av juridiska och affärsdokument (135H). English (160H). Office automation och informationsbehandling (200h). omfattande process of Business (200h). mänskliga resurser och företagens sociala ansvar (105h). ... [-]
Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Campus FP

Rätter, desserter, bakverk, bageri ... Vill du skapa den mest utsökta kombination av smaker och emplatados mer originellt? Startar nya matlagnings erfarenheter från minut ... [+]

Rätter, desserter, bakverk, bageri ... Vill du skapa den mest utsökta kombination av smaker och emplatados mer originellt? Startar nya matlagnings erfarenheter från minut ett av din inlärning, kan du bli den mest eftertraktade professionella.

Syften

Kör före bearbetning, beredning, konservering, slutförande / presentation och service alla typer av kulinariska inom produktionsköks elaborations.

kursprogram

Professionella moduler Första året

Business och entreprenörskap (65h) Förbearbetning och konserv (300 h) Grundläggande processer av kakor och bakverk (270 h) Säkerhet och hygien i livsmedelshantering (65 h) matlagning tekniker (300 h)

Professionella moduler Andra året ... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Campus FP

Vi befinner oss i en teknologisk boom inom alla områden och alltmer kräver utvecklare för att möta behoven på arbetsmarknaden. Lär dig allt om affärshanteringsprogram för ... [+]

Vi befinner oss i en teknologisk boom inom alla områden och alltmer kräver utvecklare för att möta behoven på arbetsmarknaden. Lär dig allt om affärshanteringsprogram för processoptimering för att möta fritid behov ... och också lära sig att göra den tillgänglig från var som helst på vilken enhet som helst.

Syften

I denna cykel av utbildning du lär dig att utveckla, implementera, dokumentera och underhålla tillämpningar dator för alla typer av enheter: telefoner, tabletter, webb, Etc. Du kommer att utforma och programmera din egen appar.

kursprogram

Professionella moduler Första året

Computer Systems (170H). Databaser (170h). Programmering (230h). Markup Language och Information Management System (120h). Utvecklingsmiljöer (90h). Utbildning och vägledning (90h). ... [-]
Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Campus FP

Släpp loss din kreativitet för att skapa trendsättande design. Dominerar hela produktionsprocessen, från beskydd av kläder till sitt slut, och dyka i spännande modevärlde ... [+]

Släpp loss din kreativitet för att skapa trendsättande design. Dominerar hela produktionsprocessen, från beskydd av kläder till sitt slut, och dyka i spännande modevärlden.

Syften

Gör både mätt som industri, kläder, accessoarer och andra textila objekt, möta kvalitetsspecifikationer, säkerhet och miljöskydd. Du kan utöva sin verksamhet i anläggningar och industrier kläder och mode, tillägnad utarbetandet och skärning av material, produktion av kläder, industriell bearbetning av kläder och tillbehör till kläder textil och läder och textilier för hem, industriella och sport. På samma sätt kan du bedriva verksamhet strävar efter att göra kostymer som anläggningar.... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Campus FP

Allt löper smidigt: konfigurerade datorer och nätverksapplikationer installeras och uppdateras. Alla redo att gå. Blivit en viktig professionell inom IT-sektorn och styr ... [+]

Allt löper smidigt: konfigurerade datorer och nätverksapplikationer installeras och uppdateras. Alla redo att gå. Blivit en viktig professionell inom IT-sektorn och styr alla element som ingår för korrekt drift.

Syften

Installera, konfigurera och underhålla mikrodator, isolerade eller nätverkssystem och lokala nätverk i små miljöer, vilket garanterar deras funktionalitet och genomföra protokoll för kvalitet, säkerhet och respekt för miljön etablerad. Du kan utöva sin verksamhet främst i företag i de tjänster som bedriver försäljning, montering och reparation av utrustning, nätverk och mikrodatortjänster i allmänhet, som en del av IT-stöd eller de organisationer av alla storlekar och produktionssektorn sektorn använda mikrosystem och datanätverk för ledningen.... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Campus FP

DJ kan nu vara ditt yrke och med officiellt intyg! Du kan aktivera alla typer av evenemang och utställningar. Du procesarás och bli att blanda alla musikaliska stil och d ... [+]

DJ kan nu vara ditt yrke och med officiellt intyg! Du kan aktivera alla typer av evenemang och utställningar. Du procesarás och bli att blanda alla musikaliska stil och du kan skapa din egen. Lär dig mest roman för att producera musik och visuella projektioner tekniska sessioner, kan du arbeta i flera händelser. Din passion för musik och video har en framtid!

Syften

Den Tekniska Video Disc jockey och ljud Det är verksamt inom ljud filmproduktioner, video, tv, multimedia, radio, musikindustrin, visar ljudförstärkning och fasta installationer och företag som sysslar med produktion av offentliga tjänster såsom musik barer, nattklubbar, konsertsalar och festivaler, samt inte strikt musikaliska evenemang såsom modevisningar, reklam presentationer, musikevenemang etc.... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Campus FP

Campus FP