Campus FP

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

om oss

CampusFP erbjuder de största utbildnings erbjuda utbildning cykler och högre än 20 grader i 7 olika centra till överkomliga priser för alla budgetar, eftersom det viktiga är att du.

CampusFP född med en tydlig social kall, för att hedra den yrkesutbildning och närmare alla invånare i regionen Madrid, på ett praktiskt sätt och betonar vikten av att lära sig att göra.

Förvärv av kunskaper baserade på professionella och akademiska kompetens är en säker utbildnings engagemang i CampusFP förstå som "formación360", ett innovativt koncept som tillåter oss att visualisera en modell att differentiera utbildning, till följd av en kombination av nationella och internationella utbildningssystemen och som lyckats utöka screening av professionella och akademiska framtid våra studenter.

Hur gör vi det? Med hänvisning till det spanska utbildningssystemet reglerad yrkesutbildning och referera yrkeskvalifikationer träningssystem för anställning söka en symmetri grad med systemet yrkesutbildning British genom olika upphandlande enheter (offentliga myndigheter kvalifikationer och Curriculum i Storbritannien ).

Således CampusFP slutar med skilsmässa mellan akademisk och yrkesutbildning. I detta avseende, efter en lång erfarenhet av att finna praktiska och konkreta lösningar, har vi utvecklat vår egen filosofi och en unik utbildning som integrerar tre inlärnings format:

  • Reglerad yrkesutbildning (yrkesutbildning och högre). Yrkes College.
  • Utbildning för sysselsättning (Professional certifikat). Ditt fönster till arbetslivet.
  • Yrkesutbildning under det brittiska utbildningssystemet (yrkesutbildning Diplom nivå, 4 och 5 (UK). Internationell pass arbete.

Vi gillar att prata om CampusFP som en "lite stor center", som vi använde i Madrid som en stor campus och genom våra center närmar kvalifikationer mest efterfrågade av arbetsgivare, beroende på de geografiska kommunerna området väl anslutna och vars tillgänglighet studenter snabbt och enkelt, för läsåret 2016-2017 har vi 7 centra i Madrid, mer än 40 grader yrkesutbildning och mer än 250 yrkesbevis.

Ända sedan vår mentalitet boost sysselsättning och anställbarhet har akademisk billigare priser i hela Madrid, medan en student vid högre nivå i en offentlig skola kostar i genomsnitt 6000 € i Madrid, CampusFP erbjuder sina kvalifikationer högre utbildning områden bild och ljud och hälsa med € 4990 per läsår och € 4490 andra Upper Grade och medel betyg till € 3990 per år. Allt med stöd av CAM Stipendier för högre cykler nivå utbildning som sträcker sig mellan 2300 och 3500 € för det första året och MECD stipendium.

Sist men inte minst har vi sponsrar festivalen Music Hall - Berklee musikfestival vänder sig till ungdomar i åldern 13 till 22 år i år och tack vare CampusFP innehåller ett nytt läge, DJ. med den officiella presentationen i Madrid av den nya titeln på mellanstadiet yrkesutbildning "Video Tekniker, diskjockey och ljud" och yrkeslegitimation nivå 2 "Animacion Musical Live och Direct.

Platser

madrid

CampusFP

Address
madrid, Madrid-regionen, Spanien
Telefon
+34 911 83 31 22