Bau Design College of Barcelona

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

PRESENTATION

Bau är ett centrum som ger högre utbildning inom området design. Belägen i barcelona, En av de ledande städerna i området design är BAU ligger i ett industriområde på över 6000 m2 utrustad med särskilda rum för undervisning och mångsidiga utrymmen som är avsedda att främja forskning, skapande och innovation.

Den utbildning som erbjuds vid Bau materialiseras på universitetet grader i grafisk, audiovisuella, inredning och mode design samt Mästarens och påbyggnadsexamina. Det finns även andra kurser såsom Examen i Design 'Bau Nit' (Bau Evening), i inriktningarna i grafisk design och inredning, och Sommaruniversitetet, Förutom en mängd olika kurser, monografiska kurser och verkstäder.

historia

Bau Design College of Barcelona, ​​grundades 1989, På initiativ av en grupp professionella designers med en stark utbildning och undervisning kall, som en modern, innovativ och tvärvetenskaplig hög nivå mitten av studier i design, för att komplettera de modeller av mer traditionella utbildningscentra som existerar vid den tidpunkten i Barcelona.

År 2003, Bau åtar sig att en övergång till distriktet 22 @, nu innovation och design distriktet i staden, där det åter och renoverar en magnifik industriområde på över 6000 m2.

2009 var en viktig milstolpe i historien om vårt Centre: inom ramen för det europeiska området (EHEA) Högre blev BAU ett centrum knuten till universitetet i Vic (UVic). Det blev därmed en banbrytande centrum för att ge universitetsstudier för kandidatexamen i design.

Kvaliteten på utbildningen vid Bau, som utvärderas av den katalanska University Quality Assurance Agency (AQU Catalunya), garanterar vår samtid och vår framtid.

Pedagogiska systemet

Syftet med Bau och dess lärare är att utbilda samtida, förhör, kreativa, öppensinnade designers som kan förstå sociala, kulturella och ekonomiska förändringar och arbeta för en hållbar utveckling för att möta de föränderliga behoven i samhället.

Utbildningen modellen Bau ger en solid humanistisk, kulturella, konstnärliga, den tekniska och metodologiska utbildning som kännetecknas av up-to-date undervisning, kopplad till den verkliga professionella världen från odlingen av projektplanen. Bau garantier små klasser att uppmuntra omfattande utbildning, teamwork och personlig undervisning, och är noga med att se över forskningen av både lärare och elever som underlag för att förbättra kreativa färdigheter och innovation.

Den Bau lärarlag gäller innovativa, metoder kvalitet undervisning baserad på tillämpligheten av lärande genom utveckling av projekt, och undervisar studenter att arbeta noggrant och systematiskt för att uppnå professionaliseringen av den kreativa processen.

Bau syftar till att främja flerspråkighet för yrkesmässiga ändamål och i synnerhet behärskning av det engelska språket, som den väsentliga språk för konkurrenskraft på arbetsmarknaden inom design samt för att utöva yrket, samt att bidra till den internationella rykte sina studenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Visa kurser » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

3d rörelse kandidat

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Inför linearitet traditionella format, idag i vår miljö en ny paradigm dras: on-demand-innehåll, budskap fragmentering, on-line deltagande ... [+]

Påbyggnadsexamina i rörelse 3D

Inför linearitet traditionella format, idag i vår miljö en ny paradigm dras: on-demand-innehåll, budskap fragmentering, online-deltagande ... information, utbildning och underhållning flödet oförminskad genom alla skärmar och digitala enheter . Men trots de förändringar och ovanför dem, designer-kommunikatör utmaning förblir densamma: att få folks uppmärksamhet. För att göra detta, hantera formella resurser och nycklarna till berättande och övertalning är utan tvekan hans främsta vapen.

Dock måste den audiovisuella skaparen att känna och behärska viktiga verktyg som gör att du kan representera ditt idéer sätt, och ju mer desto bättre. Verktyg som gör projekt som kan fånga betraktarens uppmärksamhet. Verktyg för att bygga minnesvärda meddelanden.... [-]


Examen i förpackningsdesign

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

En av de mest stabila och säkra att överföra värdena av ett varumärke sätt är genom förpackningen. Produkterna och i synnerhet vad passerade behållarna är i allt högre grad, en av de viktigaste resurserna i bolaget. [+]

Graduate Packaging Design

En av de mest stabila och säkra att överföra värdena av ett varumärke sätt är genom förpackningen. Produkterna och i synnerhet vad passerade behållarna är i allt högre grad, en av de viktigaste resurserna i bolaget.

Förpacknings utmaning är att lära sig att bygga och utveckla en effektiv, kunna skapa ett speciellt band med sin publik, att påverka på bara en millisekund och skapa lojalitet konsumenternas förpackningar.

Den förpackningsdesign är helt annorlunda än andra konstruktions discipliner disciplin eftersom dess huvudsyfte är omedelbar igenkänning. Paketeringen av framgång exemplifieras av de stora märkena ska ha, framför allt konsekvens i din kommunikation.... [-]


Examen i visual merchandising

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

I samband med butiksytor, visas Visual Merchandising som en grundläggande disciplin som ansvarar för kommersiell förvaltning av produkten vid försäljningspersonal. [+]

Examen i Visual Merchandising

I samband med butiksytor, visas Visual Merchandising som en grundläggande disciplin som ansvarar för kommersiell förvaltning av produkten vid försäljningspersonal.

Kommunikation med konsumenten och deras lojalitet, segmenteringen av produktförsäljning utrymme, lönsamhet, inköpsprocessen, personalledning, logistik, etc, är frågor som rör disciplin Visual Merchandising.

Denna utbildning kompletteras med andra icke-specifika resurser visuell, som utformningen av kommersiella möbler eller presentation och kommunikation av projekt, som kommer att bidra till att ytterligare integration i arbetslag och ge professionell högre kapacitet för integrerad förvaltning punkten salu.... [-]


Examen utformning av kommersiella utrymmen

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Designern av interiörer inte bara måste ta hänsyn till de konstruktiva villkor av utrymme och plats för att optimera och maximera de resurser som investeras i anläggningen. [+]

Graduate Design av kommersiella lokaler

Den kommersiella lokaler är för närvarande skådeplatsen för en social aktivitet där en stor del av ekonomin är fortsatt. De produkter vi konsumerar reser långt tills de når våra händer. Tillverkare, distributörer, affärsmän, experter inom marknadsföring, kommunikation och design är några av de aktörer som deltar i denna process. Men det utrymme där konsumentprodukter möts är också ett viktigt område fullt av meddelanden och företagets image, ansvar som ligger hos inredningsarkitekt, professionell ansvarig för konfigurering detta scenario utrymmen.

Designern av interiörer inte bara måste ta hänsyn till de konstruktiva villkor av utrymme och plats för att optimera och maximera de resurser som investeras i anläggningen. Produktens egenskaper och konsumenten att riktas, affärsmodellen framträder samma butiksyta, marknadsföring och produktplacering försäljnings är parametrar med en specifik vikt i designprocessen som utvecklat denna forskar.... [-]


Forskarexamen i bilden

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Detta påbyggnadsexamen anser och gräver i illustration som en relevant inslag i modern visuell kommunikation. Dess närvaro i medierna sprider sig i olika områden och koloniserar nya stöden. [+]

Forskarstudier i Illustration

Detta påbyggnadsexamen anser och gräver i illustration som en relevant inslag i modern visuell kommunikation. Dess närvaro i medierna sprider sig i olika områden och koloniserar nya stöden. Illustration är också ett värdefullt instrument för konstnärliga uttryck och ett universellt språk där för att sprida idéer med flera program och funktioner: från smycka åsikts och information till främjande av läsning.

Den professionella område där illustratörer kommer att utveckla sin yrkesverksamhet består av olika områden av kommunikation: reklam, press, litteratur, design, ansökan till produkter, nya audiovisuella format.

I denna forskarexamen studenterna kommer att gräva i funktioner illustration och dess huvudområden och applikationer samt i figuren av illustratören och värdet av det arbete som illustratörer som tillhandahållare av information, trendsättare, kritiker, historiker eller grafik vittnen som lämnar bevis på något som ägde rum vid en viss tidpunkt.... [-]


Forskarexamen i design management

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

I denna forskarutbildning kommer att betona de strategiska och förvaltningsmässiga aspekter som leder till företagets framgång, liksom de färdigheter som behövs för att reagera innovativt till omvandlingen av organisationsmodeller och projektledning. [+]

Forskarstudier i Design Management

I denna forskarutbildning kommer att betona de strategiska och förvaltningsmässiga aspekter som leder till företagets framgång, liksom de färdigheter som behövs för att reagera innovativt till omvandlingen av organisationsmodeller och projektledning.

ALLMÄNNA MÅL FÖR UTBILDNING Att förvärva verktyg och kunskap som gör det möjligt för dem att få detta nya perspektiv på sitt yrke. För att förstå vad som krävs när man startar ett nytt företag. Att förvärva språket för företag. Att ha verktygen för att utveckla ledningskompetens att effektivt ledande / samordningsgrupper. För att förvärva de kommunikationsfärdigheter som krävs för att samarbeta med tvärvetenskapliga team. Att lära sig att upptäcka affärsmöjligheter utanför det specifika området design. Ges nödvändiga verktyg de behöver för att bli den integrerande del mellan projekt / uppdrag som skall utvecklas och företaget som helhet. KURSPLAN ... [-]

Forskarexamen i digitala böcker

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Revolutionen inom förlagsbranschen är oavbrutet, och boken, som vi känner den, har upplevt en spektakulär förändring. Med tillkomsten av den digitala boken, har nya modeller av affärer, marknadsföring, hantering och distribution av innehåll skapats, skiljer sig mycket från de traditionella modellerna. [+]

Forskarstudier i digitala böcker

Revolutionen inom förlagsbranschen är oavbrutet, och boken, som vi känner den, har upplevt en spektakulär förändring. Med tillkomsten av den digitala boken, har nya modeller av affärer, marknadsföring, hantering och distribution av innehåll skapats, skiljer sig mycket från de traditionella modellerna.

Den magisterexamen kurs i digitala böcker är ett resultat av en stark medvetenhet om efterfrågan på digital publicering marknaden för nya typer av e-bok: berättande form, illustrerade romanen, konstnärlig bok, böcker med innehåll för undervisningsändamål, illustrerade berättelser, böcker för den skolastiska marknaden, och berättelser med mer interaktion för barn, så kursen medger specialisering inom e-bok / e-Pub produktion och publicering. Det erbjuder ett nytt koncept inom design och i läsning, dra nytta av enheter som Kindle, e-läsare, "smartphones" och "tabletter".... [-]


Forskarexamen i digitala utgåvor

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Ny digital teknik i redaktionell utformning utgör en stor förändring för professionell designer. Denna digitala verkligheten påverkar både koncept och kreativa processen, och produktion och spridning av redaktionella verk. [+]

Forskarstudier i Digital Editions

Ny digital teknik i redaktionell utformning utgör en stor förändring för professionell designer. Denna digitala verkligheten påverkar både koncept och kreativa processen, och produktion och spridning av redaktionella verk. Traditionella läroböcker och tidskrifter förvandlas och utvecklas en ny digital dimension som kräver åter tänka gamla begrepp och lära sig nya arbetsmetoder och tekniker. Publishing, professionell, Designer kan inte bortse från dessa förändringar. Förlagsbranschen behöver mer än någonsin till professionella designers i denna övergång till den nya tekniken i ständig tillväxt.

Den kreativa designer måste ha en dynamisk och öppen attityd gentemot den nya tekniken. Denna forskarutbildning Kursen ger en möjlighet att publicera, professionell, formgivare att gå tillsammans med de stora förlagen av ny digital teknik.... [-]


Forskarexamen i integrerad kommunikation för mode

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Kommunikation i modevärlden har blivit full cirkel, och kunden är nu huvudpersonen i berättelsen. Modeindustrin är en verksamhet som sänder kreativa koncept, inte bara genom kläder men också genom meddelanden och bilder som har en inverkan på samhället och på kulturen. [+]

Forskarstudier i Integral Communication for Fashion

Utmaningen av 360º strategier

PRESENTATION

Kommunikation i modevärlden har blivit full cirkel, och kunden är nu huvudpersonen i berättelsen. Modeindustrin är en verksamhet som sänder kreativa koncept, inte bara genom kläder men också genom meddelanden och bilder som har en inverkan på samhället och på kulturen. Den digitala revolutionen medför kriterier för att förstå hur en effektiv dialog kan åstadkommas mellan varumärke och konsument, och att innehållet bör göras betydande genom att överföra värderingar och bilder som bidrar till att stärka varumärkets identitet.

Entydigt på modet är föråldrad. Införlivandet av e-handel, digitala publikationer och förlagssektorn, och betydelsen av sociala nätverk, har alla skapat ett nytt mönster av kontakt där on-line världen är centrum för innovation inom mode kommunikation... [-]


Forskarexamen inom innovation och designtänkande

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Innovation och internationalisering har dykt upp som de viktigaste strategierna i det rådande ekonomiska läget. Nya ekosystem och affärsstrategier uppstår i processen av paradigmskiftet från produktdesign till tjänstedesign. [+]

Forskarstudier i Innovation och Design Tänkande

Innovation och internationalisering har dykt upp som de viktigaste strategierna i det rådande ekonomiska läget. Nya ekosystem och affärsstrategier uppstår i processen av paradigmskiftet från produktdesign till tjänstedesign.

Utformningen av erfarenheter kräver flera skickliga yrkesmän med strategiska och taktiska kunskaper när du flyttar kunden / användaren till centrum av designprocessen och affärsstrategi.

Design Thinking har gjort det möjligt för formgivare att bli agent för förändring i organisationer och att fungera som en hävstång för förändring i det nya sättet att arbeta, så att innovation i processer, produkter, tjänster, kommunikation och affärsstrategi.... [-]


Forskarexamen inom inredning ljusdesign

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Belysning är verktyget enligt inredningsarkitekt som är nödvändig för fastställandet av projektets mål och för att ge karaktär till utrymmet. Denna disciplin är ofta relaterade till tekniska aspekter och applikationer från en handbok. [+]

Forskarstudier i Interior belysning Design

Belysning är verktyget enligt inredningsarkitekt som är nödvändig för fastställandet av projektets mål och för att ge karaktär till utrymmet. Denna disciplin är ofta relaterade till tekniska aspekter och applikationer från en handbok. Kursen innefattar projektrelaterade metodkunskap som måste beaktas i ett inredningsprojekt så att eleverna kan få de tekniska kunskaper som krävs för funktionaliteten för vilken utrymmet är avsett, och så att ljuset är en viktig variabel i projektet.

Kursen består av tre moduler som behandlar den tekniska grunden för belysning och projektidéer som eleverna måste veta för att bemästra de tekniska och kreativa färdigheter för inredningsarkitekt, så att de kan garantera en professionell, hög kvalitet svar på interiör designprojekt.... [-]


Forskarexamen i skapande och hantering av modemärken

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Skapa ett modemärke behöver skickliga yrkesmän inom varumärkeshantering, med kompetens som spänner från invecklade arbetet i modesystemet kretsar till pelarna i branding och företagsledning. [+]

Forskarstudier i skapelsen och hantering av Trendiga märken

Hur kan man vara konkurrenskraftiga på en global marknad

PRESENTATION

Ett varumärke är mycket mer än ett namn, en logotyp och en produkt, och mode är en mycket konkurrensutsatt, föränderlig. Skapa ett modemärke behöver skickliga yrkesmän inom varumärkeshantering, med kompetens som spänner från invecklade arbetet i modesystemet kretsar till pelarna i branding och företagsledning.

Tack vare Internet är någon modemärke redan en global verksamhet. Skapa innovativa varumärken eller identifiera affärsmöjligheter är avgörande för att förföra en alltmer välinformerad, ansluten publik som varumärken som uppfyller deras behov kräver.... [-]


Forskarexamen i underkläder, korsetter och badkläder utformning

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Mode krav med olika scenarier för marknader och bland dem, är korsetter en sektor av mode som har vuxit kraftigt och blivit allt viktigare inom de aktuella trenderna. [+]

Forskarstudier i underkläder, Korsette och Badkläder Design

Mode krav med olika scenarier för marknader och bland dem, är korsetter en sektor av mode som har vuxit kraftigt och blivit allt viktigare inom de aktuella trenderna.

Utformningen av underkläder, korsetter och badkläder uppstår stor nyfikenhet inom modebranschen på grund av sin höga grad av specialisering inom denna sektor och näringsliv, och eftersom det ger specifika och övergripande verktyg som de yrkesverksamma inom modebranschen behöver.

För att komma in denna fascinerande värld av underkläder, korsetter och badkläder från en teknisk, kreativ och estetisk strategi, kommer eleverna att börja med förkunskaper som ger dem möjlighet att utveckla alla de kunskaper som krävs för att skapa och utforma innovativa och moderna kollektioner.... [-]


Rörelse design examen

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Hur många skärmar du ser omkring dig? Information ivriga Väntar näring med färska, förförisk och intressant innehåll. [+]

Påbyggnadsexamina i rörelse Design

Hur många skärmar du ser omkring dig? Information ivriga Väntar näring med färska, förförisk och intressant innehåll. Krediter för serier och filmer, ljud visuella identiteten för kanaler och TV-program, reklam, videoklipp, corporate audiovisuella stödstycken utbildning, videoprojektioner och erfarenhets kommunikation ... I den här miljön är animerad grafik utformad som en av den mest attraktiva och i drift vid tidpunkten för byggandet av de nya digitala tal fönster lösningar.

Pionjärerna banade vägen. Bass, Binder, McLaren ... de undersökte och upptäckte ett nytt sätt att skärm design. 90-talet var en tid av konsolidering och prakt, och med sekelskiftet och bommen av digital information, en arbetsyta i expansion för den nya audiovisuella designer.... [-]


Varumärke design examen

Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona

Branding är allt viktigare. I den nuvarande miljön, kommer endast de varumärken som har lyckats med en tydlig strategi lyckas i många av varumärken och produkter i världen. [+]

Brand Design examen

Branding är allt viktigare. I den nuvarande miljön, kommer endast de varumärken som har lyckats med en tydlig strategi lyckas i många av varumärken och produkter i världen.

Branding omfattar inte bara den visuella aspekten, det går mycket längre: det hanteras som ett varumärke vill uppfattas. Det innebär att arbeta strategiskt för att få definiera sina attribut, inte bara den grafiska uttryck omfatta alla stunder av kontakt som det interagerar med publiken.

Forskar föreslår en helhetssyn för att specialisera sig på varumärke design och utvecklingsbehov uttrycks därav.

MÅL FÖR UTBILDNING

Ange designer i processen för att skapa ett varumärke, från idé via namngivning, grafisk representation och de olika applikationer.... [-]