Don Quijote Spanish Language Learning

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Don Quijotes spanska skolor

Don Quijote grundades 1986 som en språkresenär som representerar spanska språkskolor. Företagets engagerade engagemang för service och kvalitet uppmuntrade sin snabba tillväxt och vi fick snabbt ett rykte för innovation, personlig service och excellens. År 1989 började vi välkomna eleverna till den första Don Quijote-skolan i Salamanca, som svarade på den växande efterfrågan på språkkurser av hög kvalitet. Sedan starten har vi vuxit till sju företagsägda platser i Spanien och Latinamerika och ett nätverk av mer än 30 partnerskolor, till stor del genom rekommendation av mer än 150 000 nöjda studenter.

På Don Quijote är våra kollar Kvalitet, Innovation och Partnerskap. Medan vi fortsätter att leda - i akademiker, värde och innovation - söker vi ständigt nya sätt att ta kvaliteten på våra kurser och vår service till våra studenter till nästa nivå.

10 skäl att studera spanska med Don Quijote

1. Bevisad erfarenhet

Under mer än 30 år har vi lärt spanska till mer än en miljon studenter över hela världen. Vi har bevittnat att våra studenter gradvis ökar förtroende och kompetens, eftersom de tillämpar sina nya språkkunskaper i vardagliga situationer och professionella miljöer. Vår beprövade, praktiska metod garanterar att du snabbt och enkelt kommer att kommunicera på spanska genom övning och kontinuerlig interaktion.

2. En unik lärmiljö

Vår unika lärmiljö omdefinierar kontinuerligt hur spanska undervisas. Vi förbereder dig för framgång genom att uppmuntra dig att utveckla din fulla språkpotential både inom och utanför klassrummet.

3. Personlig studentinriktning

Vi tar ett personligt och studentcentrerat tillvägagångssätt för undervisning där professorer och studenter aktivt engagerar sig i inlärningsupplevelsen. Du kommer att gå med i ett stödjande samhälle som värderar din unika karaktär och guidar dig när du formar din egen språkresa.

4. bästa faciliteter

Alla våra skolor är strategiskt placerade i historiska stadsdelar, lättillgängliga med kollektivtrafik och utrustade med luftkonditionering, Wi-Fi, den modernaste tekniken och allt du behöver för att göra din lärande upplevelse minnesvärd.

5. 24-7-365 Lärande

Före och efter din vistelse hos oss kan du ansluta till vår 24-7-365-plattform. Nu kan du börja din inlärning före din ankomst eller ta upp kurser efter att du lämnat, med don Quijotes online-skola. Du kommer att ha tillgång till inlärare tillsammans med digitala läroböcker och appar, vilken som helst dag, helst.

6. Högkvalitativ undervisning

Don Quijote är internationellt erkänd för sin högkvalitativa språkutbildning. Vår fakultet består av utmärkta och erfarna akademiker. Dessutom är våra lärare tillgängliga för dig. Du kommer att ha daglig interaktion med dina lärare, som stöder dig med regelbunden feedback och vägledning.

7. Höga officiella tentor passerar kursen

Vår undervisningsmetodik är så unik och effektiv att nästan alla våra studenter passerar den officiella DELE-tentamen. Det vill säga, om du studerar spanska med oss, är din framgång nästan garanterad!

8. En verklig internationell upplevelse

Dela din språkresa med vänner från hela världen. Varje år välkomnar våra skolor över 25 000 studenter i alla åldrar från mer än 85 länder. Vår mångsidiga studentkår ger en bra internationell synvinkel. Möt folk från hela världen!

9. 32 olika kulturella erfarenheter

Vi har noggrant valt 32 olika kulturella erfarenheter i 13 spansktalande länder som gör att du kan fördjupa dig fullt ut i spanska och spansktalande kulturen. Från Spanien till Latinamerika, välj den kulturella nedsänkning som bäst passar dig.

10. 100% tillfredsställelse

Vi är stolta över det faktum att fler studenter kommer till oss genom personliga hänvisningar än genom någon annan källa och att 35% av våra studenter återkommer att studera med oss ​​igen!

Vi älskar att välkomna våra studenter.

Platser

Barcelona

Address
Carrer de Mallorca, 27
08029 Barcelona, Katalonien, Spanien