EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Pilot School E-ATO-288

En del av flygbesättningen av ett kommersiellt flygplan är ett yrke i framtiden som gör att du kan njuta av ditt arbete. Du kan träna dig på vår skola i Barcelona där vi kommer att förbereda och guida dig att uppnå ditt mål.

Varför EAS Barcelona?

1. Fleet

EAS Barcelona vi vet vikten av att alltid hålla sig à jour med den tekniska utvecklingen inom luftfarten.

För detta har vi den senaste tekniken och vi har nytt material. Vår flygplansflotta är helt ny och förvärvade direkt från fabriken. även i EAS Barcelona Vi valde cockpit teknik som används i moderna flygplan flygbolag i världen, med representation av flygdata på stora skärmar som ger mer information och bättre tolkning av parametrarna. Det är vad som kallas "Glass Cockpit".

Vi tror att det är viktigt för säkerhet och kvalitet, har nya flygplan och banbrytande teknik, långt från otillräcklig trend, men tyvärr vanligt, vilket leder till den genomsnittliga åldern på de flygplan som används för träning i Spanien är 20 år och därmed inte har den senaste utvecklingen inom en sektor där exakt tekniska framsteg är av stor betydelse. Flygplan som används är TECNAM 2002 för grundläggande utbildning och TECNAM 2006 för avancerad utbildning och IFR. När det gäller simulatorer, EAS BARCELONA Det har förvärvat två flygsimulatorer också med samma teknik som gör vår skola unik i Spanien i bruk i alla faser av flygningen och naturligtvis den ultimata utbildningen.

Den första certifikatet simulator FNPTII Den är baserad på samma flygplan som används i praktiken TECNAM 2006 och den andra i den mest använda trafikflygplan i världen: AIRBUS 320.

2. Utbildning i Barcelona

EAS huvudkontor finns i staden Barcelona, ​​där alla teoretiska och simulator klasser utvecklas.

Placeringen av skolan ger stor tröst för de studenter för sina resor eftersom det är mindre än hundra meter från centralstationen i staden, och de stora anslutningar tunnelbana och bussar för både linje resor och för resor och från de viktigaste befolkningscentra kringutrustning.

Kulturella värderingar, underhållning och tjänster i staden Barcelona är en stor extra attraktion för studenter. Barcelona Det är en kosmopolitisk stad, värd för öppet sinne och bra stämning. Med nästan två miljoner invånare det står som en av de stora huvudstäderna i Medelhavsområdet Europa. Dess enorma kommersiella och gastronomiska råvaror stor animation på dess gator och stor arkitektur från olika epoker, resterna av romersk arkitektur, de gotiska kvarteren, sin rikedom av modernistiska byggnader av stora arkitekter - bland vilka särskilt Gaudí - hans system urbana och moderna byggnader ger det en obestridlig kulturellt och konstnärligt intresse. Även den geografiska placeringen av Barcelona är privilegierad: öppen mot havet, med en extraordinär hamn och fantastiska stränder, och sträcker sig till bergen, Collserola, där du kan njuta av utomhus motion och fin utsikt.

3. EAS Group Barcelona

Barcelona EAS beror på initiativ av en mycket kompetent och erfaren i syfte att tillhandahålla luftfarts träningsredskap på högsta nivå.

Ledningen av EAS Barcelona har över 20 års erfarenhet av utbildning piloter och kabin med lyckades flygplansflottan största skola i Europa, ha utfört över 150.000 timmars flygutbildning och efter att ha examen mer än 1000 piloter och utbildat mer än 200 kabinpersonal.

Hela teamet som utgör EAS Barcelona är en specialist med erfarenhet av luftfartsutbildningsorganisationer, särskilt i funktionen utförs, och är mycket engagerande och delta i ett effektivt och positivt förverkligande av lagarbete.

4. faciliteter

EAS Barcelona har ett huvudkontor, administration och allmän förvaltning i Triado Rector Street, bredvid Sants station.

i dessa Barcelona faciliteter De genomförs alla föreläsningar och simulator, och enskilda möten mellan varje elev och de olika cheferna för sin utbildning i relation till progression, om ärendet uppstår verifiering av effektiviteten av pedagogiska processer, förnyelse behövs och periodiska utvärderingar.

Flyg sessioner är gjorda av Sabadell flygplatsi vilken EAS Barcelona Det har leverans kontor och flyg spårning, förberedelse områden flygning och efterföljande bedömning lärare, sittgrupper och privata instruktörer och studenter.

EAS Barcelona Det har gett den mest lämpliga till behoven hos studenter från olika synvinklar anläggningar:

  • Faciliteter för teoretisk och simulatorfasen i en stor urban kärna och kommunikation (Barcelona Sants): Eleverna måste ha tillgång till skolan snabbt och enkelt till sin undervisning dagliga frekvens. Annars skulle deras engagemang till kursen tvinga dem att slösa bort en massa tid på att resa.
  • Klassrum är utrustade för användning av de mest moderna, dator och projektionsteknik, men också lämpligt att använda traditionella system: användning av dator framsteg är avgörande för lärande, men missbruk eller exklusiv användning, producerar brister.
  • Rums RT (radio): eleverna kan göra flyg simulerade från individuella bås i luftrummet delas med andra flygplan i undervisningen, trogen verkligheten, som styrs av en instruktör / controller ligger i ett annat rum, som förvaltar luftrum elev piloter och deras flyg, precis på samma sätt som den faktiska flygledning luftrum (från var som helst i världen) utförs.
  • Library: Nu när teknik tillåter dig att få information från tusentals böcker på en dator tablett, har biblioteket för att i första hand vara ett utrymme av tystnad, komfort och tillräckligt med utrymme för att läsa, skriva, rita, tänka och i slutändan, tillgodogöra sig och praktisera de färdigheter som förvärvas under kursens gång. Och det är precis det som ger skolbiblioteket.
  • Rumselev privata möten - med ansvar för teoretisk utbildning: det är viktigt att eleverna får, regelbundet och särskilt när du vill, vägledning, råd och upplösning av frågor sin teoretiska utbildning genom möten med huvudet teoretiska området. Detta möte rum ligger i samma byggnad som klassrummen för att underlätta omedelbarhet av åtgärden.
  • Faciliteter för flygning (hall genomgångar, beredning och analys av resultaten, och flygleverans) i byggandet av flygplatstjänster: studenter måste ha effektivt alla före flygning och efter flygtjänster, både motsvarande flygskola och de som är flygtrafikledningstjänster som tillhandahålls av flygplatsoperatören, tid och under de bästa förhållanden, kvalitet och komfort själv. Här är hur det fungerar i den professionella världen för att förbereda, och det är hur de bästa resultaten uppnås, både operativt och lärare.
  • Rumselev privata möten - som ansvarar för flygutbildning: Det är viktigt att eleverna får, regelbundet och särskilt när du vill, vägledning, råd och upplösning av frågor sin flygträning genom möten med chef för flygutbildning området. Detta möte rum ligger i samma byggnad som kontoret flygningar att underlätta omedelbarhet av åtgärden.

5. vår ideologi

EAS Barcelona strävar efter att vara en skola med fullt nöjda studenter, som får det bästa resultatet av sina studier. Det strävar efter att vara en europeisk referens i skolans kvalitet utbildning.

Kvalitet är inte bara ett ord biensonante, trots missbruk som är gjord av det reklamsyfte. Kvalitet är inte bara ett uttryck mer eller mindre framgång för att försöka prisa all verksamhet till en grad nära förträfflighet.

Kanske existerar inte hela kompetens, men den förföljelse som beror på att leda till verkliga och kontrollerbara kvalitetsnivåer. Kvaliteten upplevs av konsolideringen av tillfredsställande resultat. Således, i syfte att EAS Barcelona Det är att eleverna avsluta sin utbildning med de bästa bakgrunder: inte bara skicklighet, men också klokt, vetenskaplig kunskap och yrkesskicklighet. lag EAS Barcelona Han har uppnått detta mål under många år. Certifierad av alla piloter och kabinpersonal framkom flyga sitt formativa arbete i dag, framgångsrikt i många flygbolag runt om i världen. Talking talar kvalitet, mycket konkret också säkerhet. Eftersom det inte finns en utan det andra. Säkerhetskulturen genomsyrar all verksamhet EAS Barcelona. För EAS Barcelona globala säkerhetskrav, alltmer ambitiösa och följaktligen mer krävande, inte obekvämt hinder eller svårigheter som måste övervinnas så; De är en möjlighet för ständiga förbättringar, en grund för åtgärder i sig ett skäl för att vara.

Denna funktion av EAS Barcelona Det är den första obestridliga punkten för erkännande av kvalitet och säkerhet som oskiljaktiga och viktiga faktorer och för att få de högsta nivåerna föreslås. Men det är inte bara ett sätt att vara ett mål har uppnåtts; Onödigt ådragit en elemente också närvarande i DNA EAS: Medverkan av all personal. Endast genom en förlängning av kultur av kvalitet och säkerhet för alla och var och en av de personer som bildar team utbildning, organisation och ledning av företaget, är det möjligt att nå de för närvarande önskvärda nivåer för dessa värden väsentliga.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Flight Instructor Courses FI(A) – CRI(A) – IRI(A)

Campusstudier Heltid September 2018 Spanien Barcelona

[+]

Vid EAS Barcelona

FI (A) Flight Instructor Course CRI (MEP) Multi Engine Instructor Course IRI (A) Instrument Instructor Course [-]

Modulbanor Cpl (a) - MEP (a) - Ir (a) - Vfrn

Campusstudier Heltid September 2018 Spanien Barcelona

I EAS Barcelona tränar vi professionella piloter att arbeta i Flygbolag. Favoriten utbildning sökande väljer är den integrerade kursen som den innehåller på kortare tid den bästa utbildningen, som kombinerar de teoretiska kunskaper, eftersom de erhålls med flyg praktiken utbildning och simulator. [+]

modulära kurser

I EAS Barcelona vi utbildar professionella piloter att arbeta i Flygbolag. Favoriten utbildning sökande väljer är den integrerade kursen som den innehåller på kortare tid den bästa utbildningen, som kombinerar de teoretiska kunskaper, eftersom de erhålls med flyg praktiken utbildning och simulator.

Det finns också möjlighet till en modulär träning där den sökande som har börjat få en privat flygcertifikat kan bli en professionell pilot med alla nödvändiga betyg för att få jobbet som pilot i ett flygbolag.

Utöver luftfarts Pilot Course ATPL (A), EAS Barcelona erbjuder även följande kurser:

PPL (A) Private Pilot License CPL (A) Comercial Pilot License Habilitación september (A) Single Engine Rating Habilitación MEP (A) Multi Motor Betyg IR (A) IFR ATPL (A) Airline Pilot (fryst) VFRN mörker Flyginstruktör kurser FI (A) Flight Instructor Course CRI (MEP) Multi Engine Instructor Course IRI (A) Instrument Instructor Course [-]

Pilot - ATPL

Campusstudier Heltid 14 månader June 2018 Spanien Barcelona

Pilotkurs genomförs enligt europeisk lagstiftning besättningar som tillåter att erhålla CPL med sep, MEP, betyg samt IR MCC kurs. [+]

Kommersiell pilot kurser

Pilot kurs

EAS Barcelona hur alla professionella profiler som utgör besättningar på flygplans flygbolagen. I grund och botten teknisk besättningen på ett flygplan består av en befälhavare (kapten, enligt det anglosaxiska namnet) och en andra pilot (andrepilot eller första officer).

De kvalifikationer som krävs för att fylla dessa positioner erhålls från ATO godkännande, genom särskilda program EAS Barcelona, ​​i kurser som kallas ATP (Air Transport Pilot).

Funktioner pilotkurs

Den Pilotkurs trafikflygarcertifikat Den består av en teoretisk del, en del av simulator och flyg del. De är inte delar som utförs sekventiellt, en efter en, men delar samordnas, genomförs samtidigt i vissa faser som utgör integreringen av studier för en stark och effektiv inlärning. Endast samarbetssessioner för inlärning av samordning mellan de två piloter i flera besättning flygbolag (MCC) kör ensam i slutfasen av kursen.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Rector Triadó 94
Entresuelo

Barcelona, 08014 ES
Besöksadress
Sabadell airport
Carr. de Bellaterra, s/n

Barcelona, 08205 ES