ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Uppdrag

ELISAVA främjar kunskap, forskning, utveckling och innovation inom alla områden som handlar om design, teknik och kommunikation. Detta uppnås med hjälp av akademisk utbildning som förbereder studenterna på att möta professionella utmaningar på internationell nivå, främja vårt samhälle med näringslivet, samt med institutioner och idag samhället. På detta sätt säkerställer skolan elevens livskraft att förändra sig och växa i en global och föränderlig miljö.

135482_IMG_0919.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135482_IMG_0919.jpg" />

Syn

ELISAVA vill bli ett universitetscentrum med status som den internationella modellen och bidra till omvandlingen av den mänskliga miljön och skapandet av nya verkligheter. kombinera utveckling av design, teknik och kommunikation med kreativitet och kvalitet.

135483_DSC03668.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135483_DSC03668.jpg" />

värden

På ELISAVA är utbildnings- och forskningsmöjligheterna vi tillhandahåller innovativa, flexibla, kreativa, tvärvetenskapliga och starkt fokuserade på den professionella sektorn. Med detta mål samarbetar skolan brett med lokala, nationella och internationella företag, institutioner och universitet.

Dess metodologiska riktlinjer har implementerats som förebilder i andra designskolor.

Skolan är en katalysator för gränsöverskridande utbildning och forskning, flexibel och kreativ, som hälls ut i yrkesvärlden och i nära samarbete med internationella företag och universitet.

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering är ett universitetscentrum grundat 1961 och det är den äldsta designskolan i Spanien. ELISAVA är bland de 100 bästa skolorna för design och arkitektur i Europa enligt Domus magazine.

135481_elisava_workshop_2.jpegELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135481_elisava_workshop_2.jpeg" />

ELISAVA är knuten till Pompeu Fabra University (UPF) och har 2.000 studenter från hela ordet som tar de officiella studierna för examen i design och examen i teknik i industriell design och ett brett utbud av master- och forskarutbildningar kopplade till olika områden: Grafisk design och kommunikation, Produktdesign, Rymddesign och Arkitektur samt Designstrategi och -hantering.

ELISAVA är en plattform för utbyte av kunskap och erfarenheter som främjar studier som kombinerar den kreativa processen med den tekniska utvecklingen av projekt för att utbilda kompetenta yrkesverksamma. ELISAVA metodiken är baserad på en avancerad utbildning som erbjuds av mer än 700 högt kvalificerade yrkesverksamma. Skolan ligger i hjärtat av Barcelona och har 11.000 m2 moderna faciliteter.

ELISAVA metodik riktar sig mot den professionella världen, och den kan skryta med samarbete med företag, institutioner och universitet från hela världen. Det har en filosofi som sedan 1961 har bidragit till utbildning av professionella företagare inom områdena design och teknik.

Platser

Barcelona

Address
La Rambla, 30-32

08002 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: