Läs den officiella beskrivningen

Élite Lenguas ligger i hjärtat av Madrid. Skolan har flexibel läroplan och riklig lärare. Instruktörerna är spanska som har många års erfarenhet av lärande på västerländska språk. Specialiserad på språklärare (A1-C2), DELE-testtest, etc., med rik erfarenhet och anmärkningsvärda resultat.98014_97793_Laescuela.jpg

Skolan har flexibla arbetsscheman och utmärkta läromedel. Den specialiserar sig på spanskundervisning på olika nivåer (A1-C2) och förhandsgranskning i DELE. Den har rik erfarenhet och anmärkningsvärda resultat.

För internationella studenter i behov erbjuder vi en-till-en högskoleutbildningskurs för att hjälpa studenter med språkbarriärer förstå innehållet i kursen, odla främmande språktänkande, korrekt och snabbt övervinna svårigheterna med kunskap och bättre anpassa sig till campuslivet.

Samtidigt öppnades "konsolideringsklassen" på kvällen och på helgerna, efter skolaktiviteter som mat, dans, museumsbesök mm, som hålls oregelbundet varje vecka, du känner dig fullt av livets charm i väst, bryter igenom kulturella hinder mellan regioner och enkelt leker och slappnar av. skolan.

Vi erbjuder också rabatterade visum- och boende-tjänster för kinesiska studenter med svag språkbas. Du är inte längre ensam.

Élite väntar på dig när som helst!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Kurser

ELITE Lenguas

En fyra veckors kompakt kurs som omfattar alla aspekter av att lyssna, tala, läsa och skriva, ge studenterna en omfattande västerländsk språkstudie och kontinuerlig förbä ... [+]

En fyra veckors kompakt kurs som omfattar alla aspekter av att lyssna, tala, läsa och skriva, ge studenterna en omfattande västerländsk språkstudie och kontinuerlig förbättring av sina förmågor genom olika övningar i klassrummet.

Vår skola insisterar på liten klass och det finns inte mer än 9 elever i varje klass för att säkerställa bästa undervisningskvalitet, uppmärksamma varje elevs inlärningssituation och låta eleverna ha en omfattande interaktion med läraren under klassen.

Efter varje nivå kommer det att finnas en till två veckor gratis delhandledning för att hjälpa eleverna att konsolidera sin kunskap och bekanta sig med delprovfrågorna.

Klassstorlek: 3-9 gruppklass... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
1 - 53 veckor
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska