Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till ehib

Maria Tugores, regissörThe Balearic Hotel Management School skapades 1995 av Balearernas regering och Balearerna.

Huvudsyftet är att skapa en träningsmodell, ständigt uppdaterad, som kommer att förbättra den vetenskapliga och tekniska kapaciteten hos de baleariska turistsektorns personalresurser och skapa synergier i andra destinationer med global referens.

Skolan på Balearerna ligger på universitetsområdet på Balearerna och delar på så sätt en lång tradition i turismutbildning som gör det möjligt att erbjuda högkvalitativ utbildning tack vare en personal som är inriktad på undervisningsverksamheten. forskare med lång erfarenhet och specialutbildning.

Privativet att vara i ett internationellt turistmål med en lång historia, gynnar en nära relation mellan lärare och branschindustrin, främjar, utvecklar och konsoliderar kort sagt skolans rykte som världsledande inom hotellutbildning.

María Tugores Ques

Chef för Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

Vem är vi

Professorer, administration och servicepersonal bidrar tillsammans till hela organisationen till ett unikt humankapital, oöverträffat, ett nästan perfekt redskap för hela vår disposition av vår värdefulla skatt, våra studenter. Därför är vi ambitiösa, och från EHIB erbjuder vi utbildning baserat på excellens på ett trippel sätt:

Först och främst med egna, avancerade och uppdaterade läroplaner för att svara på de behov som uppstår inom en sektor, Hospitality, vilket utan tvekan är vårt landets viktigaste ekonomiska vikt.

För det andra främjar fortbildning och a la carte för att möta efterfrågan på en sektor i konstant rörelse.

För det tredje, men inte mindre viktigt, genomföra ett viktigt socialt samarbete med Serbien d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) och med ideella föreningar och stiftelser, gör dem tillgängliga för dem som behöver det mest, Medlen och personalen i det här laget som jag har ära och privilegium att vara en del av.

Varför studera i ehib?

Skolans filosofi är att tillhandahålla en utbildning som har en praktisk och direkt relevans för branschen som studenterna leder sin yrkesmässiga framtid.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

International Hotel Management Course

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Las Palmas de Gran Canaria

Studierna av International Hotel Management möjliggör, över fyra år, att erhålla de nödvändiga färdigheterna för att uppta olika ledande befattningar för företag i samband med boende och fritid. [+]

Studierna av International Hotel Management möjliggör, över fyra år, att erhålla de nödvändiga färdigheterna för att uppta olika ledande befattningar för företag i samband med boende och fritid.

tillgång

Åtkomstformen kommer att vara densamma som den som tillämpas på offentliga högskolestudier, även om studenter med kandidatexamen också är med och som i detta fall kommer att få ett examensbevis.

Curriculum

I det här avsnittet kan du se läroplanen.

varaktighet

4 kurser

Tillfartsvägar

Universitetsinträdexamen (PAU)Baccalaureatest för universitetstillträde (PBAU)BaccalaureatexamenHögre teknisk examenTillgångstest för personer över 25 år Professionella avgångar... [-]

Kontakt

Adress, rad 1 Escola d'Hoteleria de les Illes Balears - EHIB
Las Palmas de Gran Canaria, Canary Islands, Spanien