Escuela Unidad Editorial

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Skolan för journalistik och kommunikation för redaktionell enhet är det viktigaste utbildningscentret i Spanien förknippat med en stor grupp medieredigeringsenhet, ägare av EL MUNDO, MARCA, EXPANSIÓN, TELVA och YO DONA.

Grundades i april 2011 och har redovisat enhetsskolan en bred diversifiering av sina utbildningsprodukter för närvarande och har idag 6 masterprogram och 2 expertkurser, alla med universitetsutbildning. Det erbjuder också specialiserade kurser, professionella utvecklingsprogram, workshops och journalistik och kommunikationskonferenser nära kopplade till gruppens huvudrubriker.

Lärarna på skolan är yrkesverksamma i den redaktionella enheten och relevanta experter inom kommunikation, marknadsföring, reklam och ny teknik.

EU-skolan, baserad i hjärtat av företaget i Madrid, har haft mer än 1 800 studenter, yrkespersoner, nyutbildade och studenter som har en tydlig passion för kommunikation och journalistik.

Välj det format som bäst passar dina personliga förhållanden och din tidigare utbildning för att lära dig journalistiska tekniker eller specialiserad kommunikation.

Lär dig vad du gillar, med de lärare du alltid ville ha.

Vad vi erbjuder

EscuelaUE erbjuder kvalitetsutbildning, högt specialiserad och mycket nära den nuvarande professionella verkligheten, nedsänkt som den är, i ett medieföretag med stor prestige och berömmelse i Spanien. Lärarna på skolan är yrkesverksamma i den redaktionella enheten och relevanta experter inom kommunikation, marknadsföring, reklam och ny teknik. EU-skolan, baserad i hjärtat av företaget i Madrid (Spanien), har haft mer än tusen studenter, yrkespersoner, nyutbildade och studenter som har en tydlig passion för kommunikation och journalistik.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Intersemestrala program

Mellansemesterprogrammen för School of Journalism and Communications of the Editing Unit hålls under månaderna december, januari, juni och juli. Dessa är en kompletterande utbildning till den som erhållits på universitetet, med ett högt praktiskt innehåll och specialisering.

Vårt differensvärde ligger i det faktum att vara media och TÅG inom dessa discipliner. Dessutom har vi en mycket viktig konkurrensfördel jämfört med andra skolor för journalistik och kommunikation, eftersom vi har ett brett och mycket konsoliderat utbildningserbjudande, baserat på våra masterprogram, av vilka vissa redan firar sin XIX Edition.

universitetsexamen

Journalistik- och kommunikationsskolan för redaktionsenheten samarbetar med flera spanska universitet. I själva verket har alla sina masterprogram en universitetsexamen. Dessutom är program mellan semestrarna certifierade av School of Journalism and Communication själv. Idag har EscuelaUE tecknat samarbetsavtal med följande universitet:

  • CEU-San Pablo universitet
  • Carlos III universitet i Madrid
  • Rey Juan Carlos University

LATAM universitet

Internationella akademiska uppdrag, intersemestralt program och utbildning med europeisk behörighet för latinamerikanska studenter.

Mer än 20% av eleverna vid School of Journalism and Communications of the Editing Unit kommer från Latinamerika .

Idag har skolan avtal tecknade med Carolina Foundation, Fundación Beca de México och med flera av de viktigaste latinamerikanska universiteten .

129106_Colaborado.jpg

Varför Madrid?

Madrid är en fascinerande stad, full av fritid, kultur och affärsmöjligheter, öppen 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Madrid är en modern stad med ett dynamiskt samhälle som inte har glömt hur man kan njuta av livet. God infrastruktur, som exempel på kollektivtrafik, ger bekväm rörlighet. Tunnelbanan i Madrid är en av de mest effektiva och moderna i Europa.

Madrid är en stad rik på historia. Det har ett historiskt centrum uppskattat över hela världen. Österrikes Madrid, Barrio de Las Letras, Almudena-katedralen, Kungliga palatset eller museer som Prado-museet eller Reina Sofía som lockar miljoner besökare varje år. Vi kan inte heller glömma dess emblematiska restauranger, dess teatrar, konserter, utställningar eller utomhusområden, som Retiro eller Trail, som är en annan attraktion för besökare.

Det anses vara en säker stad, som lockar både turister och företagare, det är det politiska och finansiella centrumet i landet. Staden är full av liv och underhållning.

Platser

madrid

Address
Avenida San Luis, 25
28033 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium