Escuela Veterinaria MasterD

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

MD Veterinary School föddes med avsikt att vara en referens i träning för en yrkesgrupp som älskar denna värld av djur och vill växa i den, både personligen och professionellt.

Idén om en bra service och en bra produkt är fortfarande knappa. Vår pretension är utmärkt och det kommer aldrig utan resultaten från våra studenter. Det handlar inte så mycket om att rättfärdiga vårt bra arbete för våra medarbetares garantier eller våra kunders krav, liksom för våra studenter.

I den meningen är vi förenliga med vårt företags uppdrag:


"Vi hjälper det största antalet studenter att uppnå sina mål"


Hur?

Genom aktivt lyssnande till våra interna och externa kunder. Först då kan vi få en 360º-vision av vår undervisningsåtgärd.

Vi förstår undervisning som något aktivt. Vi utreder passivitet från vår ideologi. Utbildningsprocessen (lärare och student) vi förstår som ett äventyr, fullt av utmaningar och mål, framgångar och korrigeringar, ... Alla dessa element som arbetat med teamkonceptet gör att vi som en skola kan komma till våra elever till ditt mål.


Matchar elevens mål vårt?

Jag tror att denna fråga inte behöver ett svar. Det är nog att läsa om principen att se igen, att veterinärskolans mål är Excellence, och det här kommer bara med att våra studerandes mål uppnås.

Vår metodik: Veterinärskolan MasterD erbjuder en öppen kvalitetsutbildning genom en semi-face-to-face-undervisning anpassad till våra kunders behov. Tack vare ny teknik erbjuder vi en unik distansutbildning i utbildningssystemet, vilket gör det fysiska rummet kvar i bakgrunden, för att vi uppmuntrar interaktivitet med studenter för att överföra högpresterande lärande. För detta har vi levande klasser med experter, onlinetrenare, workshops och temakonferenser, förutom vår fysiska uppmärksamhet i alla MasterD-delegationer. Utan tvekan är vi engagerade i en flexibel träning som passar alla som vill utöka sina professionella och personliga färdigheter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Spain)

Visa kurser » Se Kurser - HealthcareStudies » Se Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Canine Training Course

Campusstudier Deltid 18 månader Öppen antagning Spanien Madrid Alicante Burgos San Sebastián Jaén Málaga Palma Santa Cruz de Tenerife Valencia Zaragoza Barcelona Córdoba Granada Jerez Murcia Las Palmas de Gran Canaria Seville Valladolid Bilbao A Coruña Huelva Oviedo Pamplona Tarragona Vigo + 24 fler

Älskar du hundar? Vill du träffa dem för att jobba med dem? Då är vår hund utbildning och utbildning kurs det du söker. Om du gillar hundar och vill jobba som tränare, med vår hundutbildning på kort tid kommer du att vara en framstående professionell inom branschen. [+]

Älskar du hundar? Vill du träffa dem för att jobba med dem? Då är vår hund utbildning och utbildning kurs det du söker.

Hunden är det otroliga husdjuret. Endast i vårt land finns mer än 4.000.000 hem med mer än 5.000.000 hundar.

Om du gillar hundar och vill jobba som tränare , med vår hundutbildning på kort tid kommer du att vara en framstående professionell inom branschen.

Den här teoretiska praktiska träningen kommer att överföra all kunskap så att du kan utvecklas som hundutbildningspersonal och låter dig också rådgöra med ägarna i utbildningen av din hund.

Med denna kurs kommer du att behärska de bästa hundutbildningsmetoderna och arbeta med att modifiera olämpliga hundbeteenden.... [-]