Läs den officiella beskrivningen

Lär dig spanska i hjärtat av Madrid

Om du vill lära dig spanska i en skola som har en hel del erfarenhet av undervisning och ger dig en avslappnad och underhållande atmosfär, som använder en direkt metod så att eleverna inte förlorar tid och lära sig språket i små grupper av högst 8 elever per klass kan , sedan kommer till Eureka - det kan erbjuda dig allt detta.

Lärarna har en stor erfarenhet för att säkerställa att den tid som eleven är tillgänglig, kan användas optimalt och språkkunskaper kan förbättras diversifierat och fulländade.

Sedan 1988 är EUREKA tillägnad undervisa spanska som främmande språk och redan har tusentals studenter lärt sig språket. Det är ett centrum som är ackrediterade av Instituto Cervantes och ligger i hjärtat av Madrid. Medlen genom vilka skolan, är korrekt och därför erbjuda studenterna de bästa sätten att lära sig spanska i små grupper.

Eureka erbjuder ett brett utbud av spanska kurser för att tillgodose alla behov av eleverna. Dessutom ett kulturellt program där eleverna historia Madrid och naturligtvis kan också lära känna Spanien och därmed använda språket inte bara i skolan utan också på fritiden kan fördjupa sig i den rekommenderar.

Dessutom är boende erbjuds i omedelbar närhet av skolan och alla andra tjänster som kan behöva under sin vistelse i Madrid och EUREKA student.

Varför studera på Eureka?

skolans läge

Eureka ligger i stadens centrum och är lätt att nå med kollektivtrafik. I närheten hittar du de viktigaste museer och monument.

Många års erfarenhet

EUREKA bildades 1988. Sedan dess har vi ägna oss uteslutande till undervisning i det spanska språket.

kvalitet

EUREKA är officiellt erkänd av Instituto Cervantes.

Högt kvalificerade lärare

Alla våra lärare har visat en universitetsexamen, samt kurser för att lära sig vår speciella undervisningsmetod.

undervisningsmetod

Vår pedagogik bygger på direkt och nära kontakt mellan studenter och lärare. Vi har utvecklat ett speciellt system med egen undervisningsmaterial som möjliggör strukturerad och mycket effektiv inlärning.

faciliteter

Eureka har flest moderna tekniska anläggningar i en historisk byggnad.

flexibilitet

Studenten kan dra nytta av vår flexibilitet

  • Vi erbjuder året runt kurser.
  • Minst 6 olika undervisningsnivåer.
  • Med tidigare kunskap om eleverna kan börja varje måndag.
  • Nybörjare kan starta var 2 veckor på måndagar, respektive.
  • Om eleverna inte vill boende, kan de lärdomar betalas varje vecka.
  • På begäran av den studerande kan studenten förändra inom samma grupp eller förlänga.
  • Det är möjligt att boka catering och fritidsprogram för att lära känna programmet och betala.
  • Olika boendealternativ.

Våra kvalitetscertifieringar

Eureka har de viktigaste nationella kvalitetscertifieringar (Instituto Cervantes) och av vissa internationella institutioner, såsom IALC (International Association of Language Centers), CSN i Sverige och BILDUNGSURLAUB i Tyskland, ackrediterad.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Eureka School of Spanish Language

Särskilda kurser för tyska arbetarna. De har samma egenskaper som de Intensiv 30 timmar. Spanska kurser erkänns av det tyska ministeriet för kultur i olika stater. ... [+]

Särskilda kurser för tyska arbetarna. De har samma egenskaper som de Intensiv 30 timmar.

Spanska kurser erkänns av det tyska ministeriet för kultur i olika stater.

Vissa stater kräver 6 timmar under 45 minuter per lektion (270 minuter). Andra stater kräver 6 timmar loppet av 60 minuter per lektion (360 minuter).

alternativ A

Dessa kurser har samma egenskaper och samma priser som intensivkurser på 30 timmar per vecka. klass realtid 310 minuter

klass schema

09:00 till 11:00 grammatiska Block (korrigering övningar, utveckling av grammatiska ämne och praktik av grammatiska ämne) 11:00 till 11:30 Break 11:30 till 13:00 kommunikativ Block 14:20 till 16:00 klass vokabulär, konversation och övning (låga) eller klasser av civilisation och kultur, historia, konst och litteratur (hög) alternativ B ... [-]
Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eureka School of Spanish Language

... [+]

[-]
Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
1 - 6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eureka School of Spanish Language

Dessa kurser är lämpliga för alla studenter som vill lära sig eller förbättra språket i en relativt kort tid. Dessa kurser är utformade för studenter som vill lära sig sp ... [+]

Dessa kurser är lämpliga för alla studenter som vill lära sig eller förbättra språket i en relativt kort tid.

Dessa kurser är utformade för studenter som vill lära sig spanska på relativt kort tid.

Kurserna har följande funktioner:

För bästa resultat, antalet deltagare per kurs till maximalt 8 personer var begränsad. Deltagarna övervakas under hela kurslängd av en och samma grammatiklärare. De andra lärare byts var tredje dag, så att eleverna kan vänja sig vid olika vokala ljud. Läroplanen ger bland annat spansk grammatik, analyser, diskussioner av texter av alla slag, diskussioner och allmänna samtal. Bland lektioner läxor måste överges, göras på din fritid, till exempel övningar, diskussions preparat upprepningar av tas grammatik, ordförråd byggnad, etc. Det finns sex olika nivåer: nybörjare, låg kunskap, grundläggande, Medel, Avancerad, mycket goda språkkunskaper (A1, A2, B1, B2, C1, C2). Deltagarna i dessa kurser har möjlighet att delta i omfattande program av aktiviteter, äta tillsammans med en lärare att gå och välja en av de olika boendealternativ. skoltid ... [-]
Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
1 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eureka School of Spanish Language

Dessa kurser är avsedda för personer över 50, är ​​intresserade av att lära sig mer avslappnad typ. Dessa kurser är utformade för vuxenstuderande, 50 år, som vill ha en m ... [+]

Dessa kurser är avsedda för personer över 50, är ​​intresserade av att lära sig mer avslappnad typ.

Dessa kurser är utformade för vuxenstuderande, 50 år, som vill ha en mer avslappnad grammatisk träning i intensivkurser samt ett större antal kulturaktiviteter.

På morgonen, måndag till fredag, kommer eleverna att delta i en kurs i spanska. Beroende på avancerad nivå kommer att ha olika mål. För grundläggande nivå är målet att studenterna får praktiskt arbete och i vardagen som att fråga något på ett café eller restaurang, shopping, gör en reservation på ett hotell, be om en plats, etc. För avancerad nivå är målet att förvärva eller utöka sina kunskaper i spanska livet och kulturen klasser civilisation och kultur, litteratur, historia och konst.... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska