Flight Training Europe (FTEJerez)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Flight Training Europe (FTEJerez) är en dedikerad flygträning akademi som åtnjuter internationellt erkännande som en av de mest prestigefyllda flygbolaget pilot utbildningsorganisationer i Europa, utbilda framtida kaptener för ett brett spektrum av prominenta flygbolagspartners såsom Aer Lingus, British Airways, Emirates , Flybe, Qatar Airways, Vueling och många fler.

FTEJerez är en direkt ättling till den prestigefyllda British Aerospace Flying högskolan på Prestwick, Skottland. År 1999 skolan flyttades till Jerez och blev Flight Training Europe, SL (FTEJerez) 2003.

Denna härstamning av kvalitets pilot utbildningen har bevarats och förbättrats, eftersom FTEJerez har etablerat sig som en av världens finaste pilot utbildningsanstalter, känd för sin exceptionella integrerad ATPL kursen: Flygbolaget First Officer Programme.

Med mer än 25 års historia, har FTEJerez utbildat över 2.000 kvalitets piloter som nu flyger mer än 50 olika flygbolag.

Alla aspekter av paketet som tillhandahålls på Jerez levereras av vår egen personal, med inga element utlokaliserade till andra organisationer. Som en konsekvens har vi total kontroll över processen från boende, måltider, flygplan och simulator underhåll fram till marken, flygning och simulatorträning.

Våra instruktörer är utan undantag mycket motiverade, karismatiska personer med fascinerande bakgrunder för flyget och en mängd kunskap och flygupplevelse. De brinner för det de gör och har åtagit sig att hjälpa dig att förverkliga din potential att bli en exceptionell pilot.

På FTEJerez all utbildning och boende levereras från en plats: en state-of-the-art campus som erbjuder en unik utbildningsmiljö som gör att en nära samverkan med våra ATC och pilot utbildning eleverna.

Alla campus anläggningar, inklusive ATC och pilottränings klassrum och simulatorer, flygplansflotta och hangarer, idrottsanläggningar (gym, pool, sport domstolar ...), social klubb och en matsal som ger 3 varma måltider om dagen, är bara några minuters promenad från varje kadett privata luftkonditionerade badrum sovrum.

FTEJerez ligger i den andalusiska staden Jerez de la Frontera. Jerez anses som Spaniens Sherry vin och häst kapital och är också hem för Flamenco. Jerez är också nära till Andalusiens huvudstad, Sevilla, och den brittiska utomeuropeiska territoriet Gibraltar, båda med internationella flygplatser. För maximal bekvämlighet är Jerez internationella flygplats i anslutning till campus och är ansluten med London, Madrid, Barcelona och flera andra europeiska destinationer, med reguljärflyg.

Även om prioritet på FTEJerez är ditt flygbolag pilotutbildning, den regionala kulturen i världsrykte, nästan 300 soldagar per år, klimatet, lokal gastronomi och fantastiska omgivningar, kan du koppla av i stil under helgerna och njuta av en gång i -a-livet upplevelse.

I huvudsak anser vi att FTEJerez har de väsentliga delarna som en blivande pilot, ska leta efter i en organisation som ansvarar för hans eller hennes utbildning: rätt miljö, utrustning, kompetens och erfarenhet. Vi vill gärna höra från dig - om du vill bli en pilot eller en flygledare, står vårt team redo att hjälpa dig att ta detta viktiga steg mot att förverkliga din dröm.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Easa Mcc Utbildning (multi Samarbete Besättning)

Campusstudier Heltid 2 veckor September 2018 Spanien Jerez de la Frontera

Innan ett modulärt MCC kurs, måste den sökande ha en IR (A) godkännande i deras licens, ger [+]

Behörighet

Innan ett modulärt MCC kurs, måste den sökande ha en IR (A) godkännande i deras licens, tillhandahålla kopior av deras EASA Part-FCL licens, nuvarande Medicin och bevis på engelska språkfärdighet (om tillämpligt).

Kurslängd

2 veckor

Utbildningsprogram 25 timmars teoriutbildning 20 timmars simulatorträning Avgifter och betalning Med vår B737-800W NG Simulator, är kursavgiften 4886 € 2 veckor boende på plats, i singel eget rum och med alla måltider ingår, mot en extra kostnad (700 €, inklusive moms) Alla priser gäller för kurser som startar före den 30 juni 2015. Om den tillämpliga mervärdesskattesatsen modifieras, FTEJerez förbehåller sig rätten att justera priset därefter på motsvarande tjänster. Punkter att Markera Varje övning är noggrant informeras och utfrågad. En skriftlig rapport lämnas. Två Mock-ups för självstudier finns på plats, en av dem är tillgängliga 24/7. Manuell innehåller utförlig information om Crew Utnyttjandet Management (CRM), är alla praktiska träning Tränings innehåll och FTEJerez standardrutiner för 737-800 tillhandahålls. Fullt utnyttjande av college fritidsanläggningar. [-]

Flygbolaget Första Officersprogrammet: Integrerad ATPL

Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Spanien Jerez de la Frontera

Från vår fantastiska campus ligger i södra Spanien, FTEJerez erbjuder den berömda Airline First Officer Programme (AFOP): ett bostadsområde och integrerad kurs tar studenterna med lite [+]

Från vår fantastiska campus ligger i södra Spanien, FTEJerez erbjuder den berömda Airline First Officer Programme (AFOP): a bostäder och integrerad kurs tar studenter med liten eller ingen tidigare flygerfarenhet till början av en karriär som pilot i cirka 15 månader.

Efter genomgången kurs skall kadetter utfärdas med en EASA frysta ATPL. Denna licens ger dig möjlighet att arbeta som First Officer med ett flygbolag och i tid, blir en kapten.

Förutom den ATPL utbildning kommer du också ges undervisning på andra viktiga områden som inte omfattas av EASA kursplan, såsom Assertiveness, Flight Deck Ledning och hot & Fel Management, som kommer att bli en andra natur för dig. Den AFOP kommer inte bara att bidra till att starta ditt flygbolag karriär med glans, men erbjuder ett livslångt skillset som är unik på marknaden och kommer att få dig att stå ut under hela din karriär.... [-]


Jet Orienteringskurs (JOC)

Campusstudier Heltid 3 - 5 veckor September 2018 Spanien Jerez de la Frontera

Syftet med kursen är att ge avancerad utbildning för nyligen kvalificerad CPL (A) / ME IR (A) tillståndshavare med låga timmar till ett flygbolag nybörjar kunskaper, hantering [+]

Syftet med kursen är att ge avancerad utbildning för nyligen kvalificerad CPL (A) / ME IR (A) tillståndshavare med låga timmar till ett flygbolag nybörjar kunskaper, hantering och drift av en stor Jet-motor flygplan. Den JOC uppfyller alla kraven i EASA Part-FCL MCC kurs. Kursen ingår nu i vår integrerade ATPL utbildning och finns även för modulära studenter. Vi skräddarsyr också vår JOC att möta specifika operativa förfaranden för Partner Flygbolag som begär det.

Behörighet

Innan ett JOC kurs måste en sökande inneha en EASA CPL med en aktuell Multi-Engine IR (A) godkännande, tillhandahålla kopior av deras EASA Part-FCL licens, nuvarande medicinska och bevis på engelska språkkunskaper (i förekommande fall).... [-]


Kombinerat Easa CPL (A) Och IR (A)

Campusstudier Heltid 12 veckor September 2018 Spanien Jerez de la Frontera

Syftet med att kombinera back-to-back CPL (A) och IR (A) modulflygutbildningskurser är att utbilda PPL (A) innehavare till den kompetensnivå som krävs för utfärdande av ett CPL (A) [+]

Syftet med kursen

Syftet med att kombinera back-to-back CPL (A) och IR (A) modulflygutbildningskurser är att utbilda PPL (A) innehavare till den kompetensnivå som krävs för utfärdande av ett CPL (A), en Multi-motor Piston Flygplan (Land) klass och IR (A), så att de kan fungera för hyra och belöna enligt instrumentflygreglerna och i instrumentväderförhållanden.

Det är klart att vi kommer att erbjuda kommer att resultera i frågan om MEP klassbehörighet, instrumentbehörighet och CPL. Den FTEJerez Kursen består av den grundläggande instrumentflygning modul av IR, procedurmässig instrumentflygning modul av IR, ledamoten klassbehörighet och CPL själv.

Behörighet ... [-]

Luftfart Engelsk Kurs

Campusstudier Heltid September 2018 Spanien Jerez de la Frontera

I mars 2008 blev det ett rättsligt krav för alla piloter som flyger internationellt för att hålla minst ICAO-nivå 4 på engelska. FTEJerez utvecklat ett unikt testsystem och i april [+]

I mars 2008 blev det ett rättsligt krav för alla piloter som flyger internationellt för att hålla minst ICAO-nivå 4 på engelska. FTEJerez utvecklat ett unikt testsystem och i april 2010 blev den första organisationen att formellt godkännas av den brittiska luftfartsmyndigheten att genomföra Engelsk språkfärdighet (ELP) testning.

Förutom att vara i framkant av engelska språktester, har FTEJerez utvecklat en Aviation Engelska kurs för att göra det möjligt för potentiella kadetter att erhålla ICAO-nivå 4 standard. Speciellt utformad för de kadetter som har en otillräcklig nivå i engelska, kan FTEJerez erbjuda denna 11-veckors Intensiv Aviation kurs levereras vid vårt campus.... [-]


Videoklipp

Why FTEJerez