Flybyschool: Excellence in Flight Training

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför oss?

Vår strategi bygger på följande principer

Säkerhet

Allt är utformat för att maximera säkerheten i elevernas lärande. Utöver EASA regler; upprörd återhämtning och flyg tracker.

Kvalitet

Bästa lärarlag, manualer, simulatorer (FNTP II Boeing NG800, Baron & Cessna 172) och flottan (Cessna 152, 172, Piper PA28, PA28RT, PA34). Nu inklusive Tecnam flotta!

Kundfokus

Varje elev är viktig för oss, inte bara innan du registrerar med oss ​​men för hela din karriär.

Integrity

Det tar år att bygga, men kan förloras på en sekund. Vi kommer att göra det rätta, alltid!

Vad är FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL är den kommersiella varumärket Fly Bai SL: Spanien. Fly Bai är en godkänd utbildningsorganisation registrerad med den spanska Civil Aviation Authority (AESA) med registreringsnummer E-166 (se hela listan här). AESA är medlem av Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) och körkortet är giltigt i alla EASA medlemsländer; Storbritannien, Tyskland, Frankrike, etc.

Med många års pilotutbildning expertis ger FLYBYSCHOOL utbildning av högsta kvalitet till elev piloter. FLYBYSCHOOL erbjuder en integrerad kurs som omfattar CPL, ATPL, ME IR och MCC som kombinerar mark skolan kurser och flygutbildning levereras i enlighet med EASA och AESA krav.

utbildning

Vad betyder bestå av?

Den FLYBYSCHOOL Integrerad Kursen tar studenter med liten eller ingen tidigare flygerfarenhet, till en kommersiell flygcertifikat (CPL) med ett flermotorigt IFR (Meir) kallad "fryst" ATPL. Dessutom ingår i slutet av utbildningen är en Multi Crew Co-operation (MCC) kurs som krävs för att gå vidare till typbehörighet. Från denna punkt, när typbehörighet har avslutats, piloter kan sedan användas som en First Officer med ett flygbolag.

Graduate piloter med en "fryst" ATPL är fria att träna på någon typ flygplan och att flyga för alla flygbolag som kommer att acceptera deras EASA licens. De flesta flygbolag kommer inledningsvis tilldela nya First Officers till "kortdistans" flottor så att de kan bygga erfarenhet mer krävande ut- och inflygnings flygningen. När ett ATPL innehavaren har vunnit 1500 timmar erfarenhet, blir ATPL "ofruset" och de är då berättigade att komma i fråga för befordran.

Platser

León

FLYBYSCHOOL

Address
Pajares de los Oteros

24209 León, Kastilien och León, Spanien