Läs den officiella beskrivningen

Flyschool Air Academy är handelsnamnet AIRPILOT flygskola, SL bolag certifierade av staten byrån för luftfartssäkerhet (EASA) under ministeriet för offentliga arbeten har rätt att lotsa utbildning ATO E-207.

Vi är ett medelstort organisation där ledarskap, lärare och elever upprätthålla direkt, vilket närmare övervakning av student progression och medverkan av detta med centrum. Vårt mål är att utbilda de bästa proffs och också erbjuda de mest konkurrenskraftiga priser.

Våra lokaler är belägna i centrum av Madrid, bredvid den internationella flygplatsen Adolfo Suarez (fd Barajas) kan du nå centrum med buss och tunnelbana, har vi också egen parkering för bilar och motorcyklar.

Vi har en flotta av åtta flygplan med mono-motorer enkelt, enmotorigt avancerade och bi-motor avancerade, plus 2 simulatorer professionella flyg kategori FNPTI och FNPT II MCC att utbilda studenter i instrumentflygning (IR) multi MCC (MCC) och förbereda sig för inträdesproven företag.

Vi strävar efter att utbildning av hög kvalitet och de människor som kommer till oss, vi är förälskad i detta område och vad gör vi i det, vilket passion, professionalism och entusiasm.

Vårt team består av lärare som är verksamma inom olika spanska flygbolag med upp till 25.000 flygtimmar, universitetsprofessorer och flygplanstillverkare, alla med lång erfarenhet av undervisning och hög grad av specialisering i ämnet de undervisar.

Det dagliga arbetet och för att säkerställa en lovande karriär för våra studenter ger oss möjlighet att erbjuda nya förslag till mer omfattande utbildning varje dag och gjorde att vi hoppas kommer att vara av intresse för Flyschool laget.

Kurser som ges:

Flygplan Private Pilot Course (PPL) Teoretisk kurs på transportområdet (ATPL) Aktivera instrumentflygning (IR) Aktivera flermotoriga Class (ME) CPL (CPL) Multi Crew samarbete Course (MCC) Aktivera Flight Instructor (FI) Aktivera instrumentflygning Instructor (IRI) Klass instruktör Aktivera Multi-Motor (CRI) Möjliggör MCC instruktör (MCCI) Licens Förnyelse EASA (SEP, MEP. IR) Flygtimmar (för studenter endast)

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Flyschool

... [+]

Instrumental Ratin (IR) [-]
Spanien Madrid
September 2019
Heltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska