FutbolLab Spain Soccer Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

om oss

FutboLab är ett företag specialiserat på träning av fotbollstränare på professionell nivå.

Vårt projekt föddes för 10 år sedan som ett idrotts- och entreprenörsinitiativ, med hjälp av en grupp passionerade fotbollsspelare, examinerar nationellt och internationellt i olika sporter. Den är skapad för att maximera förberedelserna för alla fotbollsmedlemmar: Tränare, spelare och klubbar, både professionella och semi-professionella.

Fotbollskolan i FútbolLab är ett högteknologiskt fotbollscentrum med studenter i mer än 30 länder och som syftar till att specialisera tränare, fotbollsfolk och akademiker inom idrottsområdet genom olika toppnivåprogram, inom idrottstrening i fotboll och i organisationer som behövs för att hantera sportföretag eller företag på ett specialiserat sätt.

Genom våra certifierade kurser godkända av prestigefyllda universitet på nationell nivå vill vi främja passion för sport och fotboll i synnerhet genom bästa råd och träning med hjälp av den mest avancerade metoden. Med upp till 25 online och blandade kurser med universitetsaccreditering, med specialister som arbetar eller har arbetat i de bästa och mest kända spanska klubbarna och internationellt som bland annat FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Sevilla, Benfica.

mission

Hjälp maximala möjligheter och uppnå mål tack vare de bästa förberedda yrkesverksamma. Intresserad av att söka excellens och maximal prestanda hos vart och ett av våra tränare för att hjälpa dem att förbättra taktiskt, tekniskt, fysiskt och psykiskt. Skapa och skapa mervärde i sin professionella och personliga tillväxt och utveckling under undervisningstiden.

utsikt

Att bli erkänd som ett inflytande idrottsföretag på området för undervisning i fotbollsverdenen både nationellt och internationellt. Att vara pionjärer genom en effektiv och effektiv organisation av hög prestanda som erbjuder värdefulla tjänster till våra tränare. Att vara ett ledande företag över hela världen och ett riktmärke för våra huvudkonkurrenter med en permanent innovation i kvaliteten på våra tjänster.

värden

Vi tror på sportens betydelse för att uppmuntra personliga och professionella tillväxten hos våra tränare. Därför vill vi genom FutbolLab fånga de värden som representerar oss mest. Innovation, professionalism, utbildning, engagemang och kvalitet.

Vår metodik

FutbolLab är engagerad i bästa träning och maximerar fotbollstränarnas potential. Vi är för närvarande den bästa träningsakademin för online fotbollstränare i Spanien. Vår organisations framgång är baserad på principerna för ansträngning, enhet, förtroende, disciplin och rigor. Dessa principer, som läggs till våra anställdas engagemang och ökningen av kontinuerlig kunskap om vår sport, tillåter oss att erbjuda de mest kompletta kurser för att bli Total Coach

Vi är tillgängliga för dig varje dag på året. Dessutom har vi en virtuell campus där du kan extrahera all information. Teori, specialiserade artiklar och videor uppdateras ständigt så att du inte saknar något.

Vad din träning behöver, har FUTBOLLAB lösningen. Med utgångspunkt från den holistiska ideologin, som bygger på General Theory of Systems, som innefattar processer för att förbereda idrottaren på ett globalt sätt, har vi en oändlighet av kurser. De olika kunskapsområdena som innefattar aspekter som fysisk förberedelse, användning av psykologi för emotionell förvaltning, förberedelse av träning för fältspelare och målvaktare, analys av spelet och till och med förvaltning och samordning av sportenheter de är våra specialiteter Från var och en presenterar vi en indelning av innehåll, inramade i kategorierna Master, Expert och Technician, att kunna välja mellan universitetets titel eller egen titel och låter dig finjustera ditt val av träning.

Komplementeringen av dessa sektioner gör det möjligt för våra studenter att vara överlägsen tränare. Vi är dynamiska människor som är en tillgång till något lag. Vi är väldigt stolta över vårt bidrag till utvecklingen av de professionella som vi arbetar med. Många har nått nivåer av överlägsen kunskap och övning som de inte kunde ha uppnått utan våra kurser, lärare och tränare.

Platser

Barcelona

Address
Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: