Giralda Center

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vi är också medvetna om att varje student letar efter olika typer av boende (delad lägenhet, värdfamilj, privat lägenhet, hotell); Därför gör Giralda Center-teamet vårt yttersta för att säkerställa att vårt boende uppfyller våra studerandes förväntningar och behov och bidrar till framgången för deras vistelse i Sevilla.

  • Njut av kommunikation och hemlagad mat med vårt urval av spanska värdfamiljer.
  • Dela faciliteter och samhällsliv med spanska och utländska plattor.
  • Komfort och oberoende i en privat studio eller lägenhet i det historiska distriktet.
  • Upplev ett nytt koncept av studentboende och boutiquehotell till oslagbara priser.
  • Giralda Boende PLUS, wi-fi, endast 1 student per hus, privat badrum, luftkonditionering. Berätta för dina personliga behov.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Ackrediteringar

Gairalda Center is an official DELE examination centre. Giralda Center is an official SIELE examination centre. (International evaluation centre of Spanish language level) Giralda Center is an official CCSE examination centre. (The test of constitutional and sociocultural knowledge of Spain)

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Del-officiellt examensbevis för spanskkurs

Campusstudier Heltid 2 - 4 veckor Öppen antagning Spanien Seville

Som ett led i Instituto Cervantes nätverk av ackrediterade centra och medlem i Fedele är Giralda Center ett examenscentrum för DELE examensexamina. Vi erbjuder två olika former av förberedande kurser för DELE-tentamen: året runt kombinerade kurser eller strikt intensiva förberedelsekurser bara 2 veckor före tentamensdatum.

[+]

Som en del av Instituto Cervantes nätverk av ackrediterade centra, och medlem i Fedele, är Giralda Center ett examenscentrum för DELE examensexamina. Vi erbjuder två olika former av förberedande kurser för DELE-tentamen: året runt kombinerade kurser eller strikt intensiva förberedelsekurser bara 2 veckor före tentamensdatum. Kombinerade DELE-kursen omfattar:

20 timmar per vecka av Intensive Spanish Course.

6 extra timmar / vecka med fokus på DELE-innehåll på eftermiddagen. 1 till 4 elever per klass. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturella aktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt, från 1 vecka till ett helt läsår. Dra nytta av vår flexibilitet: våra kurser börjar varje måndag året runt. Om du är student på A1-nivå (Nybörjare) rekommenderar vi följande startdatum:... [-]


Kurs: en-mot-en spanska

Campusstudier Heltid 5 - 40 öppettider Öppen antagning Spanien Seville

Privat en-till-en spanskakurs, tillgänglig året runt, där du bestämmer hur många timmar, datum och innehåll som helst. En helt skräddarsydd kurs för att möta dina specifika behov för spanska där du ställer in din egen takt.

[+]

Privat en-till-en spanskakurs, tillgänglig året runt, där du bestämmer antalet timmar, datum och innehåll. En helt skräddarsydd kurs för att möta dina specifika behov för spanska där du ställer in din egen takt.

En-till-en spanskakurs

Tillgänglig från 5 timmar uppåt.

Morgon och eftermiddags tidtabeller. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturaktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt.

Startdatum

8 januari 5 februari 5 mars 2 april 7 maj 4 juni 2 juli 6 augusti 3 september 1 oktober 29 oktober 26 november

[-]

Kurs: intensiv spansk + en-mot-en-klasser

Campusstudier Heltid 1 - 4 veckor Öppen antagning Spanien Seville

Kombinera intensiva klasser på morgonen med fördelarna med skräddarsydda en-till-en-klasser på eftermiddagen där du bestämmer innehållet. [+]

Kombinera intensiva klasser på morgonen med fördelarna med skräddarsydda en-till-en-klasser på eftermiddagen där du bestämmer innehållet. Intensiv spansk kurs + En-till-en-klasser inkluderar:

20 timmar per vecka av Intensive Spanish Course.

4 eller 8 extra timmar per vecka i en-till-en-klasser på eftermiddagen. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturella aktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt, från 1 vecka till ett helt läsår. Dra nytta av vår flexibilitet: våra kurser börjar varje måndag året runt. Om du är student på A1-nivå (Nybörjare) rekommenderar vi följande startdatum:

8 januari 5 februari 5 mars 2 april 7 maj 4 juni 2 juli 6 augusti 3 september 1 oktober 29 oktober 26 november ... [-]

Kurs: intensiv spanska

Campusstudier Heltid 1 - 12 veckor Öppen antagning Spanien Seville

Detta är vår mest populära intensiva spanska kurs. Det är ett välbalanserat alternativ som garanterar snabba framsteg i alla aspekter av spanska språkinlärning: förståelse, talande, läsning och skrivning. Samtidigt ger det gott om ledig tid på eftermiddagen och kvällarna för att njuta av allt som Sevilla har att erbjuda. [+]

Detta är vår mest populära intensiva spanska kurs. Det är ett välbalanserat alternativ som garanterar snabba framsteg i alla aspekter av spanska språkinlärning: förståelse, talande, läsning och skrivning. Samtidigt ger det gott om ledig tid på eftermiddagen och kvällarna för att njuta av allt som Sevilla har att erbjuda. Intensiv spansk kurs omfattar:

20 timmar per vecka, måndag till fredag.

9 am-1pm, 4 dagliga sessioner på 55 minuter vardera. 6 till 10 elever per klass. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturella aktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt, från 1 vecka till ett helt läsår. Dra nytta av vår flexibilitet: våra kurser börjar varje måndag året runt. Om du är student på A1-nivå (Nybörjare) rekommenderar vi följande startdatum:... [-]


Kurs: intensiv spanska "a tu manera"

Campusstudier Heltid 1 - 5 veckor Öppen antagning Spanien Seville

En bra möjlighet att berika din spanska inlärningserfarenhet: Efter din intensiva spanska kurs på morgonen, lägg till en extra klass av ditt val på eftermiddagen. Matlagningskurser, flamenco workshops och kulturell nedsänkning är bara några av de alternativ vi har att erbjuda.

[+]

En bra möjlighet att berika din spanska inlärningserfarenhet: Efter din intensiva spanska kurs på morgonen, lägg till en extra klass av ditt val på eftermiddagen. Matlagningskurser, flamencoverkstäder och kulturdämpning är bara några av de alternativ vi har att erbjuda. Intensiv spansk kurs "En tu manera"

20 timmar per vecka av Intensive Spanish Course.

Valfri kurs på eftermiddagen. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturella aktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt. Dra nytta av vår flexibilitet: våra kurser börjar varje måndag året runt. Om du är student på A1-nivå (Nybörjare) rekommenderar vi följande startdatum:... [-]


Kurs: intensiv spanska + praktikplatser

Campusstudier Heltid 2 veckor Öppen antagning Spanien Seville

Det bästa sättet att förbättra din spanska i ett professionellt sammanhang och samtidigt få arbetserfarenhet inom företag eller organisationer i Sevilla inom områden som turism, gästfrihet, kommunikation, lag, medicin, undervisning, icke-statliga organisationer och marknadsföring. [+]

Det bästa sättet att förbättra din spanska i ett professionellt sammanhang och samtidigt få arbetserfarenhet inom företag eller organisationer i Sevilla inom områden som turism, gästfrihet, kommunikation, lag, medicin, undervisning, icke-statliga organisationer och marknadsföring.

Intensiv spansk kurs på 20 lektioner per vecka på morgonen eller eftermiddagen i minst 2 veckor + praktik i ett spanskt företag. Kraven i kursen är att studenten måste vara över 18 år och en praktik ska vara en del av sina universitet eller tekniska högskolestudier.

Startdatum

8 januari 5 februari 5 mars 2 april 7 maj 4 juni 2 juli 6 augusti 3 september 1 oktober 29 oktober 26 november ... [-]

Kurs: Intensiv spansk för professionell användning

Campusstudier Heltid 1 - 4 veckor Öppen antagning Spanien Seville

I den här kursen kombinerar vi vår intensiva kurs på morgonen och förbättrar ditt generella spanska språkkurs med extra en-till-en-klasser på eftermiddagen med fokus på alla spanska språkområden du vill ha: Spanska för företag, juridik, medicin eller översättning. [+]

I den här kursen kombinerar vi vår intensiva kurs på morgonen och förbättrar ditt generella spanska språkkurs med extra en-till-en-klasser på eftermiddagen med fokus på alla spanska språkområden du vill ha: Spanska för företag, juridik, medicin eller översättning. Intensiv spanskkurs för professionell användning innefattar:

20 timmar per vecka av Intensive Spanish Course.

5 extra timmar av en-till-en-klasser på eftermiddagen med fokus på företag, lag, medicin, översättning ... Du bestämmer alternativet. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturella aktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt, från 1 vecka till ett helt läsår. Dra nytta av vår flexibilitet: våra kurser börjar varje måndag året runt. Om du är student på A1-nivå (Nybörjare) rekommenderar vi följande startdatum:... [-]


Kurs: intensiv spansk plus

Campusstudier Heltid 1 - 5 veckor Öppen antagning Spanien Seville

Om du är verkligen seriös om att studera spanska och vill ha mer övning och konsolidering, innehåller kursen 4 eller 8 timmar per vecka extra lektioner på eftermiddagen i mycket små grupper. Detta är också ett bra alternativ om din vistelse i Spanien är kort och du vill få ut det mesta av din tid. [+]

Om du är verkligen seriös om att studera spanska och vill ha mer övning och konsolidering, innehåller kursen 4 eller 8 timmar per vecka extra lektioner på eftermiddagen i mycket små grupper. Detta är också ett bra alternativ om din vistelse i Spanien är kort och du vill få ut det mesta av din tid. Intensive Spanish Plus Premium Course innehåller:

20 timmar per vecka av Intensive Spanish Course. 4 eller 8 extra timmar per vecka på eftermiddagen med fokus på kommunikation. (+4 delat över 2 dagar av 2 timmar, + 8 delat över 4 dagar av 2 timmar) * Observera att dessa klasser ibland kan inblandas med eftermiddagens aktiviteter.

1 till 4 elever per klass. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturella aktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt, från 1 vecka till ett helt läsår. Dra nytta av vår flexibilitet: våra kurser börjar varje måndag året runt. Om du är student på A1-nivå (Nybörjare) rekommenderar vi följande startdatum:... [-]


Kurs: intensivt spanska + au pair arbete

Campusstudier Heltid 4 veckor Öppen antagning Spanien Seville

Det här alternativet låter dig följa vår intensiva spanska kurs på morgonen och gör au pair tillsammans med en spansk familj i Sevilla. [+]

Med det här alternativet kan du följa vår intensiva spanska kurs på morgonen och även göra au pair med en spansk familj i Sevilla. Intensiv spansk kurs + Au pair arbete

20 timmar per vecka Intensive Spanish Course i minst 4 veckor.

Au pair arbetar med en spansk familj i Sevilla som består av att ta hand om barn och relaterade uppgifter (25-30 timmar / vecka), på eftermiddagen / kvällen. Betalning: Individuellt rum och helpension plus en vinst på 80 € till 100 €. En och en halv till två dagar i veckan. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturella aktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt. Dra nytta av vår flexibilitet: våra kurser börjar varje måndag året runt. Om du är student på A1-nivå (Nybörjare) rekommenderar vi följande startdatum:... [-]


Spansk kurs för familjer

Campusstudier Heltid Öppen antagning Spanien Seville

Vi finner att fler och fler familjer varje år vill ta semester i Spanien och också ta spanska lektioner tillsammans. Giralda Center ger dig ditt val av boende i centrala Sevilla och vår erfarenhet av att skräddarsy en spanskkurs i kombination med kulturella aktiviteter. En unik och oförglömlig upplevelse för hela familjen. [+]

Vi finner att fler och fler familjer varje år vill ta semester i Spanien och också ta spanska lektioner tillsammans. Giralda Center ger dig ditt val av boende i centrala Sevilla och vår erfarenhet av att skräddarsy en spanskkurs i kombination med kulturella aktiviteter. En unik och oförglömlig upplevelse för hela familjen. Spanskkurs för familjer inkluderar:

Skräddarsydda spanska kurs anpassad till familjes behov (föräldrar och barn).

Minst 10 timmar. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturaktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt.

Startdatum

8 januari 5 februari 5 mars 2 april 7 maj 4 juni 2 juli 6 augusti 3 september 1 oktober 29 oktober 26 november ... [-]

Kontakt
Besöksadress
Avda. Menéndez Pelayo 16
Seville, Andalusia, 41004 ES
Sociala medier