IDESIE Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera på IDESIE?

Den utbildning som vi tillhandahåller gör det möjligt för studenten att arbeta inom olika områden inom sektorn, från en arkitektstudio, en teknik som utvecklar olika projekt och styr deras korrekta utförande för att delta i ett pionjärföretag. IDESIE har stöd och förtroende från de viktigaste företagen inom bygg- och verkstadssektorn som aktivt deltar i utbildning som L35 Arquitectos, C95 Creative, Siemens, Daikin eller LKS, bland andra som är IDESIE-partners.

Som IDESIE-student kan du räkna med alla fördelarna med att vara medlem i IDESIE Business School Student Association. Syftet med föreningen är att skapa ett starkt band av samarbete mellan alla de som har varit en del av IDESIE. Studenter som har tränat akademiskt på IDESIE men också lärare och skolpersonal. Alumni Association föddes med idén om att främja kulturell utveckling, stödja utbildning och jobb och medlemmarnas professionella framsteg.

Vad gör oss annorlunda

  • innovation
  • Nya professionella profiler
  • Akademiskt krav
  • teknik
  • Koppling till den professionella världen
  • Praktisk strategi
  • Personlig uppmärksamhet
  • åtagande128616_rsz_miguelangel-miquelena-rc-4ydhrros-unsplash.jpg

100% av våra studenter arbetar

En av hinder som ungdomar står inför för att ansluta sig till arbetsmarknaden är frånvaron av arbetslivserfarenhet.

Huvudfunktionen som differentierar våra heltidsprogram och gör dem unika är kombinationen av arbete och utbildning. Samtidigt som de studerar arbetar våra studenter och deltar i riktiga projekt för riktiga kunder. Studenterna praktiserar den kunskap som förvärvats i klassrummen och förbättrar deras professionella prestanda.

Genom ett betalt anställningsavtal går studenten in i IDESIE: s utvecklings- och innovationsgrupp och tilldelas en juniorkonsult för utveckling av projekt inom ramen för det masterprogram som han bedriver. Med denna professionella fördjupningsmetodik har de möjlighet att skaffa sig den nödvändiga erfarenheten för att gå med garantier till den arbetsmarknad som väntar på dem.

Det lilla antalet studenter tillåter personlig uppmärksamhet, uppmuntrar teamwork och berikar professionellt nätverk, vilket stärker studentens kontakt med deras potentiella entreprenörer.

Och i slutet, vad? praxis

Vi bryr oss om att våra heltidsprogram ger våra studenter möjlighet att komma in på arbetsmarknaden. När master har avslutats, efter 10 månader att arbeta med oss, kommer eleverna att utveckla en ytterligare period på 6 månader betalda praktikplatser hos ett av IDESIE-partnerföretagen. Inkorporeringen kommer att genomföras genom en urvalsprocess som hanteras av partnerna själva. Kampanj efter marknadsföring får vi våra studenter att hitta sitt första jobb.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Platser

madrid

Address
Plaza de Carlos Trias Bertrán, 7, Planta 0, Oficina 2, 28020 Madrid, Spain
madrid, Madrid-regionen, Spanien