IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Visionära designers och chefer att följa Gaudí.

En kulturell, industriellt och finansiellt centrum i världsskala, Barcelona har bland många förtjänster, att organisera den första världen Kulturforum 2004, ett tecken på den uppmärksamhet den här staden betalar till de komplexa frågorna om globaliseringen, frågor som IED tacklar på dess campus här, där det tåg formgivare att kunna förstå, experimentera och utveckla nya verktyg för att designa och hantera de stora förändringar som sker i samhället.

Här lär de sig att arbeta i de olika områdena design, samt att känna igen och hantera macrotrends förändrings som och innan de kommit till stånd.

Att förstå komplexiteten, är vetenskapliga samspel på arbetsplatsen i design och hur man ska hantera omvandlingsprocesser i fokus för design management.

I denna mening är IED Barcelona en workshop för att bedriva analys och forskning tillämpas på materiell kultur, fokus det är avsett att utveckla allt mer i framtiden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spanish (Spain)

Se Diplom » Visa kurser » Se Humanistiska kandidatexamina » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Diplom IED inom Creative Advertising och Branding

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Spanien Barcelona

IED Diploma i kreativ reklam och branding är det pedagogiska svaret på utmaningarna på en global marknad där företag och byråer behöver ledande kreativa proffs med nya färdigheter och kompetenser för att differentiera och positionera sina varumärken, produkter och tjänster.

[+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS PÅ ENGELSKIED Diploma i kreativ reklam och branding är det pedagogiska svaret på utmaningarna på en global marknad där företag och byråer behöver ledande kreativa proffs med nya färdigheter och kompetenser för att differentiera och positionera sina varumärken, produkter och tjänster. Kursen handlar om att överbrygga klyftan mellan kreativitet, kommunikation, reklam och branding för att utbilda och bilda framtida kreativa proffs, kunna utveckla, koordinera och genomföra innovativa och mycket effektiva interaktiva, internationella och digitala kommunikations-, reklam- och brandstrategier som garanterar unika upplevelser på alla kundens kontaktpunkter, kritiska för framgången för ett varumärke, produkt eller tjänst. Professionella resultat: Content Developer, Digital Advertising Strategist, Interaktiv Brand Manager, Chief Brand Officer, Social Media Strategist, Creative Director, Concept Developer för spel, webb och audiovisuella enheter, Copywriter, Brand Consultant, etc. IED Diploma i Creative Advertising och Branding ger Studenterna är ett spännande tillfälle att utveckla sig på ett väldigt kreativt, praktiskt, studio-liknande och tvärvetenskapligt sätt, tillsammans med lärare som är alla utövare, verkliga företag och organ under sin kurs. Det här är den perfekta miljön för att utveckla en tydlig kommunikationsmetodik och skapa en mogen portfölj för att framgångsrikt gå in i kreativa industrier. Metoden bygger på "lärande genom att göra" och främjar tvärvetenskap mellan design, mode, visuell kommunikation och ledning för kreativa industrier genom den årliga "workshopveckan" (öppen för alla studenter) och årliga projekt samt möjligheten att arbeta tvärvetenskapligt på avhandlingsprojektet. Programmet ger en strukturerad kärnplan, som ger stegvis inlärningsmål till studenterna under de tre åren, vilket leder till avhandlingen... [-]


Diplom i företagsdesign

Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Spanien Barcelona

IED Diplom in Business Design är utformat som ett pedagogiskt svar på de nya behov som designorienterade företag, konsultfirmor, kommunikationsbyråer och designstudior har när de letar efter proffs som kan kombinera kreativitet, förvaltningskapacitet och entreprenörsinriktning mot omplacering eller utveckla nya märken, produkter och tjänster.

[+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS PÅ ENGELSKIED Diplom in Business Design är utformat som ett pedagogiskt svar på de nya behov som designorienterade företag, konsultfirmor, kommunikationsbyråer och designstudior har när de letar efter proffs som kan kombinera kreativitet, förvaltningskapacitet och entreprenörsinriktning mot omplacering eller utveckla nya märken, produkter och tjänster. Professionella resultat: Entreprenör, Brandkonsult, Kommunikationsstrategist, Reklambyrå, Innovationschef, Ny företagsutvecklare, Kundtjänst, Kommunikationschef, PR-chef, Produktutvecklare etc.

Beskrivning

IED Diplom i företagsdesign erbjuder en pedagogisk väg som lär studenterna hur man utvecklar färdigheter i skrivande och artikulering, kommunikation och presentationer, förhandlingar och försäljning, självmedvetenhet och inverkan samt kapacitet för samarbete. De viktigaste arbetsverktygen är forskning, konceptuell utveckling, visualisering och prototypning av idéer och projektpresentation. Kursen blandar kreativitet, affärer och kommunikation för att undervisa framtida kreativa proffs hur man utvecklar, samordnar och genomför etnografisk marknads- och konsumentforskning för att skapa insikter, varumärkes- och produktinnovation samt affärsdesign, kommunikationsstrategier och evenemangsdesign. Kursens första år är inriktat på att ta fram grunden för design, kreativ ekonomi, projektkultur och metodik. Eleverna lär sig att förstå det inflytande som konsten har i affärer, relevansen av forskning, kommunikation, PR, och evenemangs- och ledningsdesign med hjälp av visuell kommunikation. Det andra året innebär användning av verktyg och tekniker för att utveckla utarbetade projekt med företag och erbjuda effektiva och pragmatiska lösningar samt fördjupning om hur man kan förstå kulturella trender, forskning på marknader och konkurrens, bedöma vilken inverkan neurovetenskap har på konsumenternas beteende , utveckla kommunikations- och brandingstrategier; förutom att studera den nödvändiga tekniken för att kommunicera ett enkelt och effektivt visuellt meddelande genom... [-]


Kurser

Ett års kurs i global design

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Spanien Barcelona

Ett års kurs i Global Design riktar sig till alla som är intresserade av att få en introduktion till de olika disciplinerna av design (produkt, interiörer, mode, grafik, reklam och marknadsföring) och det är en hjälp för studenter att välja vilka som kommer att bli deras karriär.

[+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS PÅ ENGELSKEtt års kurs i Global Design riktar sig till alla som är intresserade av att få en introduktion till de olika disciplinerna av design (produkt, interiörer, mode, grafik, reklam och marknadsföring) och det är en hjälp för studenter att välja vilka som kommer att bli deras karriär. Under hela året förvärvar studenterna grundläggande förutsättningar för skapande och design. Skapelsens värld förändras, design blir en smältpotte av discipliner och deras praxis liberaliseras. Det tvärvetenskapliga tillvägagångssättet är en del av en blandningsprocess av tillämpningsområdena för kreativitet. Denna hybridutbildning välkomnar eleverna till en öppen studieplan med tydliga avsikter: piquing deras nyfikenhet, utveckla kreativitet och upptäcka flera uttryck av design.... [-]


Videoklipp

IED BARCELONA MASTER - INSTITUCIONAL 2014

IED Barcelona | DNA Fashion Show 15 [Video Oficial]

IED Barcelona | Management for Creative Industries Area

Diseño de Transporte | IED Barcelona | 10

IED Barcelona - Kombucha Project

Master Information Graphic Design • IED Barcelona

MONICA AURELL | IED 2015

Racial Discrimination / IED Barcelona

hola hola barcelona

IED Barcelona - Circus is here!

Kontakt

IED Barcelona

Adress, rad 1 Biada, 11
08012 Barcelona, Catalonia, Spanien
Hemsida http://iedbarcelona.es/
Telefonnummer +34 932 38 58 89