IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Proffs för innovativ och inhemska urban miljö.

Madrid, vital, ljusa och epicentrum av kultur, underhållning och konst.

IED Madrid är en privat Higher Art Education Center för att tillhöra IED Design Group, ett internationellt nätverk av utbildning i design och förvaltning född i Italien 1966 och i dag har tretton kontor spridda mellan Italien, Spanien och Brasilien.

År 2014 firade sitt 20-årsjubileum, en erfarenhet som har resulterat i ett brett utbud av utbildningar med en innovativ, unik och igenkännbar akademisk modell kan anpassas till behoven i ett samhälle i förändring, vilket har resulterat i ett stort antal elever tilldelas i nationella och internationella prestigefyllda tävlingar , parad i bästa catwalks och verkliga projekt i nära samarbete med företag.

IED Madrid erbjuder högre grader i design, motsvarande Grade College, yrkesutbildning på högre nivå kvalifikationer i högre Tekniker i bildkonst och design, Diploma IED, ettåriga kurser, Masters, Intensiv Masters, Masters of Design och innovation, Kurser fördjupningskurser och sommar Junior kurser.

Sedan öppnandet har IED Madrid utbildat mer än 30.000 studenter varje år och har 1.500 nya studenter.

utformning

IED Design svarar helt på marknadens krav och förväntade innehåll, språk, uttrycks och funktionella koder i de mest skiftande branscher.

Produkt Design, Inredning, gatumöbler, design Mode, Automobile är några områden där värdet på design har ökat under de senaste åren. I denna mening, designer, som en förnyare av former och funktioner, erbjuder trender och funktionskrav för tillfället och övertar dess utveckling och genomförande.

IED Design kurser utveckla dessa färdigheter som studenterna får tekniska färdigheter genom att delta i workshops och samarbete med ledande företag i branschen.

fashion

Samverkan med företag och mode yrkesverksamma är viktigt och har åtagit sig att stora internationella designers.

Skolan lär ut hur man lever och känner mode i alla dess aspekter att arbeta med professionalism och förnya med nya skapelser.

Kurserna utbilda framtida yrkesverksamma inom olika områden, den kreativa strategiska, organisatoriska kommersiella, marknadsföring till bildrelaterade och kommunikationsverksamhet.

visuell kommunikation

IED Visuell kommunikation är den kreativa laboratorium där instrument lärt, kommunikativa och uttrycksfulla språk, nya tekniker och kunskaper för att utveckla projekt visuell kommunikationsteknik.

Vi lever i en värld där audiovisuella element är en del av vårt dagliga liv och är det viktigaste instrumentet för värden och betydelser som förmedlar idéer och produktiva realiteter, inklusive så olika som mode, design, olika industriell produktion, reklam men också kultur, politik och samhällsfrågor.

Förekomsten av ett koncept eller projekt, långt ifrån en ren tillbehör, bidrar på ett avgörande sätt till framgång för att kommunicera ett budskap.

Flytta med professionalism och kompetens inom detta område innebär att ha en eklektisk, cross-kultur, som bygger på en ingående kunskap om den ena sidan av den socio-kulturella sammanhang där de arbetar och å andra sidan av ny informationsteknik ständigt ändra pappers bilder och ljud i kommunikation.

Idag beräknas och produceras i systemet för multimedia; men multimedia kommer alltid tolkas på två perspektiv: häftiga och ständig utveckling av digital teknik och samtidigt, samexistensen av olika audiovisuella medier som kräver olika kompetens och kreativitet.

IED Visuell kommunikation kurser är en del av rikedom som gör denna skola ett unikt utbildningscenter inom den italienska panorama. Löpande uppdatering av de tekniker som finns tillgängliga för studenter gör, tack vare en lång tradition, i ett forskningslaboratorium inom vilket det upplevs att utveckla kreativiteten hos både innehåll och språk, vilket möjliggör utbilda och kvalificera sina elever så att de kan komma in på arbetsmarknaden idag.

Management & Kommunikation

IED Ledarutbildning förslag svarar mot ett kontinuerligt behov av nya yrkesverksamma inom extremt dynamiska och expanderande fält: reklam, PR, marknadsföring och personalresurser.

Fakulteten har lång erfarenhet och utbildning och kan anpassa innehållet i de kurser som kontinuerlig produktion och tekniska förändringar.

Filosofin i skolan kompletteras med en direkt relation med de yrkesverksamma, studier av marknadens krav, att man i studiegrupper och analys för forskning och projektutveckling.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spanish (Spain)

Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Visa kurser » Se MA:er » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Cykel i högre grad i 3D-animationer, spel och interaktiva miljöer

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Syftar till de ungdomar som försöker utveckla sin yrkesverksamhet inom området audiovisuell produktion (film, tv och video), videospel, 2D och 3D-animering, interaktivt och icke-interaktivt multimedia samt i reklam och närstående företag med internet och nya medier. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Är du imponerad av effekterna och de animationer du ser på bio och vill du veta hur de gjordes? Denna nyfikenhet kan bli ett yrke och ta dig långt in i animations- och videospelindustrin.

Med träningscykeln på högre nivå i 3D-animationer, interaktiva spel och miljöer , videogames specialist, kommer du att kunna förvärva den nödvändiga kunskapen för att ge livet till interaktiva multimediaprojekt, generera virtuella utrymmen och 2D- och 3D-animationer, kontrollera efterproduktionsprocesser och övervaka effekterna av upplagan. Och allt detta samtidigt börjar du i den spännande världen av videospeldesign och känner till de senaste verktygen som behövs för att utveckla applikationer och spel på vilken plattform som helst.... [-]


Ett år Kurs i Total Design

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Spanien Madrid

Den totala design ettårskursen genomförs under ett akademiskt år, med en resa genom de olika disciplinerna design och kommunikation. Det riktar sig till dem som vill börja sin utbildning inom produkt-, interiör-, grafisk och modedesign.

[+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS PÅ SPANSKA OCH ENGELSKA Den totala design ettårskursen genomförs under ett läsår, med en resa genom de olika disciplinerna design och kommunikation. Det riktar sig till dem som vill börja sin utbildning inom produkt-, interiör-, grafisk och modedesign. Under hela designkursen kommer alla grundläggande teoretiska och praktiska aspekter av design att täckas och projektfasetter undersöks genom workshops och lektioner, som omfattar alla huvudämnen för professionell träning av design och projektkultur. IED Madrid är ett utrymme för utbildning, forskning och innovation där studenter arbetar med kreativa och tvärvetenskapliga projekt som ingår i lag hos företag. Vetenskapsåret kulminerar med ett projekt i form av en tävling. I det här fallet kommer det att vara för firmaet Tetra Pak andGlenfiddich. I tidigare utgåvor har eleverna arbetat med företag som MUJI, HOSS Intropia, Skunkfunk, VANS, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazón och The Art Company. Den totala designen av ett års kurser ges på engelska och spanska. Under första terminen ges utbildningen separat på varje språk, där spanska studenter får engelska klasser och vice versa. Under andra terminen lärs kursen gemensamt. Kursen i Total Design riktar sig till dem som vill påbörja sina designstudier. Det är indelat i tre områden: modedesign, produktdesign och grafisk design som kulminerar med produktionen av ett slutgiltigt tvärprojekt. Kursen i Total Design kommer att omfatta alla konstnärliga, konceptuella, tekniska och projektmässiga designelement, genom workshops och teoretiska lektioner, så att studenterna lär sig om grunden för design.... [-]


Ett års kurs i inredning

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Spanien Madrid

Inredningsdesign ett års kurs (undervisas på engelska) avser utbildningsutbudet på Designskolan. Det riktar sig till dem som vill komma in i världen med design av interiörer och andra utrymmen av olika slag och vågar, genom projekt och workshops utförs i samarbete med designers och företag inom sektorn. [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Inredningsdesign ett års kurs (undervisas på engelska) avser utbildningsutbudet på Designskolan. Det riktar sig till dem som vill komma in i världen med design av interiörer och andra utrymmen av olika slag och vågar, genom projekt och workshops utförs i samarbete med designers och företag inom sektorn.

Under läsåret får de grundläggande stunderna som är nödvändiga för att kunna planera och designa utrymmen, förstå förhållandet mellan användare och miljö, mänsklig och rumlig skala, medan dator- och kommunikationsverktyg, uttrycks- och mätteknik undervisas tillsammans med kurser av kulturell natur .

Utestående är de konceptuella, uttrycksfulla och formella projekten och övningarna, som är tillämpliga vid utformningen av kommersiella, fritids-, offentliga och privata inredningsrum samt utställningar, scendesign och rumsliga ingrepp.... [-]


Högre examen i fotoutbildning

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Det utvecklar sitt eget audiovisuella språk för att framgångsrikt ta itu med något fotografi och videoprojekt. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Det utvecklar sitt eget audiovisuella språk för att framgångsrikt ta itu med något fotografi och videoprojekt.

Vill du lära dig hur du använder en kamera och känner till alla nödvändiga aspekter som gör att du kan utveckla ett audiovisuellt projekt på ett professionellt sätt? Med den högre graden i fotograferingscykel kommer du att fördjupa dig inom inredning och yttre belysningsteknik. Du kommer att lära dig att hantera de element som utgör representationen av rymden och du kommer att upptäcka vilken teknik som gör det möjligt för dig att framgångsrikt ta itu med fotoprojekt, huvudtekniker och strategier för att utveckla videor. Med utgångspunkt från en solid teoretisk bas utvecklar du ditt eget audiovisuella språk som gör att du kan utföra projekt på olika områden som reklam, design, mode, förlagsverksamhet, fotojournalistik eller konst.... [-]


Högre nivåutbildningskurs i illustration

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Behärda de grundläggande teknikerna och stilarna på illustrationen som gör att du kan ange idéer och koncept genom ritning. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Behärda de grundläggande teknikerna och stilarna på illustrationen som gör att du kan ange idéer och koncept genom ritning.

Vill du bli en professionell illustration? Med Högre Graden i Illustration kommer du att lära dig att utveckla ett visuellt språk som låter dig ange idéer och koncept genom ritning, gör illustrationer med olika tekniker och konstnärliga stilar. Dessutom kommer du att börja i de grundläggande strategierna för grafisk berättelse för utveckling av publikationer eller illustrerade skript (story boards). Genom en praktisk metodik utvecklar du ditt eget språk som gör att du kan utföra projekt inom olika områden som reklam, design, förlagsverksamhet eller konst.... [-]


Högre utbildning i mönster och mode

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Dominerar processerna för konstruktion av plagget genom mönstertillverkning, modellering, tillverkning och efterbehandling. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA Dominerar klädselns kosmetoprocesser genom mönstertillverkning, modellering, tillverkning och efterbehandling.

Med CFGS of Pattern and Fashion kommer du att upptäcka hemligheterna för att bli en modedesigner. På bara två år kommer du att behärska teknikerna för haute couture, utveckla modellering på mannequin och arbeta klädernas volym. Dessutom kommer du att kunna hantera en samlings kreativa process från färdigställandet av ritningar till materialvalet.

Varför studera högskoleutbildningen i mönster och mode på IED Madrid?

Utbildningsprogrammet för högre utbildning i Patronaje och Moda erbjuder en komplett träning så att studenten kan möta de utmaningar som modeindustrin ställer under den nuvarande tiden.... [-]


Utbildningskurs på högre nivå i webbapplikationsutveckling

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Spanien Madrid

Den avancerade graden i webbapplikationsutveckling, specialist inom digital design och användarupplevelse, tränar dig för att bli programmerare med avancerad kunskap inom digital design, en av de mest krävda profilerna på marknaden. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Den avancerade graden i webbapplikationsutveckling , specialist inom digital design och användarupplevelse, tränar dig för att bli programmerare med avancerad kunskap inom digital design, en av de mest krävda profilerna på marknaden. Utveckla dina kommunikativa och kreativa färdigheter och lär dig, genom specifik teknik och utvecklingsmiljöer, att utveckla och förbättra datorapplikationer för alla operativsystem och mobila plattformar. Du kommer att närma dig koncept som användbarhet och användarupplevelse samtidigt som du fördjupar digitala design- och informationssystem, vilket skapar tekniska lösningar för alla typer av plattformar.

... [-]

Postgraduate Certificate

Examen kurs i mode produktioner och evenemang

Campusstudier Heltid 4 månader March 2019 Spanien Madrid

Påbyggnads Course of Fashion Producent presenteras som alternativ för mode yrkesverksamma som vill utöka sina kunskaper och verktyg och kunna höja nödvändiga åtgärder och strategier för utveckling av produktionen i modebranschen sektorn. [+]

Modevärlden erbjuder en mängd olika möjligheter och alternativ för yrkesverksamma som vill komma in eller specialisera sig på denna sektor. Inom dessa möjligheter kan vi peka ut allt om lanseringar och produktplacering, åtgärder som sträcker sig från positionering redaktionella format, genom butiken, parader eller reklam till de mest skilda alternativ digitala världen.

Alla dessa möjligheter alltmer kräver en mer flexibel och med en tvärgående vision att hjälpa till att samordna de möjligheter och avgörande för att framgångsrikt hantera en bra mode produktion yrkesprofil verksamhet. Denna siffra producent måste känna nyckeln, de behov och den roll de aktörer som är inblandade i dessa processer, så de måste behärska aspekter som PR, reklam metoder, behoven hos en organisation av parader, nycklarna till en presentation av en produkt, hantera en rätt relation med media, nycklarna till en modeeventet, god förvaltning av relationen med lämplig professionell (fotograf, makeup artist, booker ...), grunderna för förvaltning och produktion en katalog, etc.... [-]


Fördjupningskurs i arkitektonisk ljusdesign

Campusstudier Heltid 4 månader April 2019 Spanien Madrid

Lär dig att manipulera ljus och utveckla alla dess möjligheter att skapa konstnärliga, plastiska och spännande resultat i arkitektoniska utrymmen. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

"Upplysning är kunskapen att avslöja." Beroende på hur vi belyser ett utrymme kommer vi att uppleva, känna och uppleva användaren på ett eller annat sätt. Belysning är en av de viktigaste faktorerna när man skapar atmosfär: det ger direkta konnotationer, till exempel dimensioner, och provocerar en subjektiv och omedveten belastning som ger sensioner till miljön: varm, trevlig, nykter, av kvalitet ... genererar och provocerar olika känslor som konditionerar miljön och individerna.

Dessa faktorer har haft stor betydelse de senaste åren och har en direkt inverkan på ljusindustrins tillväxt och främjar utvecklingen av produkter som effektivare och ekologiska lampor, nya ljuskällor, LED-lampor, enklare ljusstyrningssystem att använda, tillbehör som ändrar ljusresultatet ...... [-]


Fördjupningskurs i Creative Lighting Design

Campusstudier Heltid 4 månader April 2019 Spanien Madrid

Ljus är en väsentlig substans i universum och i våra liv. Ephemeral och mystisk, ljus är ett kraftfullt verktyg för att framkalla förnimmelser, berätta historier och överföra känslor; ett viktigt element för konst på grund av sin stora kreativa potential. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Ljus är en väsentlig substans i universum och i våra liv. Ephemeral och mystisk, ljus är ett kraftfullt verktyg för att framkalla förnimmelser, berätta historier och överföra känslor; ett viktigt element för konst på grund av sin stora kreativa potential.

Att arbeta med ljus som ett verktyg är att det är viktigt att förstå det som ett material samt att analysera de kreativa användningsområden som ljuset har haft genom historien genom olika discipliner. I forskarutbildningen i Creative Lighting Design studerar vi från experimentationerna kring kreativ användning av ljus till moderna metoder för att använda ljus som verktyg och skapa poetiska och konstnärliga upplevelser.... [-]


Fördjupningskurs i Customer Experience Excellence

Campusstudier Heltid 4 månader October 2019 Spanien Madrid

Med fördjupningskursen för Customer Experience Excellence får eleverna en rad färdigheter som gör att de kan utveckla sin professionella karriär på ett framgångsrikt sätt inom innovation inom konsumtion. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Med fördjupningskursen för Customer Experience Excellence får eleverna en rad färdigheter som gör att de kan utveckla sin professionella karriär på ett framgångsrikt sätt inom innovation inom konsumtion.

»Känn och hantera alla tillgängliga verktyg för att förstå miljö och konsumentförhållanden i det 21: a århundradet. Forskningstekniker, insiktsuttagningsverktyg, etiskt och sociologiskt sammanhang av det ögonblick vi lever, kund- och anställdas resor.

»Kreativa innovationsmetoder, kreativa arbetsmetoder: Designtänkande, Kreativitet tillämpad på innovation, öppen innovation, användarorienterad innovation. Samskapande.

»Förstå komplexiteten i verksamheten och processerna inom företaget, vikten av tillämpningen av smidiga tekniker när man genomför tekniska lösningar för att förbättra upplevelsen. Design, prototyping och implementering. Iterativa processer med konstant förbättring av de föreslagna lösningarna.... [-]


Fördjupningskurs i design av utställningsområden

Campusstudier Heltid 4 månader January 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Course in Design of Exhibition Spaces är uppbyggd kring två centrala axlar: kulturutställningsplatser och företagsutställningsplatser, även kallade kommersiella utrymmen. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Postgraduate Course in Design of Exhibition Spaces är uppbyggd kring två centrala axlar: kulturutställningsplatser och företagsutställningsplatser, även kallade kommersiella utrymmen. De kan vara permanenta eller flyktiga och deras utbud av presentationer varierar, från besökarmottagning, tolkningscentra, museer, tillfälliga utställningar, står på mässor, varumärkesutställningar, expo paviljonger etc.

Detta är uppläggningen av utställningsutrymmet i sig, vilket ger den en ny dimension och berättande kvalitet, skapar och återuppfinner nya levande miljöer som kommunicerar innehåll. Utrymmet i sig är dramatiserat. Scenografi av kulturutställningar måste skapa narrativa utrymmen som en form av kommunikation och lärande, skapandet av en plastisk berättelse mot linjäriteten i den encyklopediska museutställningen. Företagens utställningsplatser, presenterade på mässor, kongresser etc. De är för närvarande ett av de mest kraftfulla sätten att kommunicera den visuella identiteten och informationen om varumärken och företag.... [-]


Fördjupningskurs i design och produktion för evenemang och TV

Campusstudier Heltid 4 månader April 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i design och produktion för evenemang och TV består av två differentierade block: set design för evenemang och för tv. Det här är två professionella scenografpraxis som, även om de skiljer sig åt i sina designprocesser och utförande, är det också sant att de ofta delar lägen och utrymmen, särskilt vid händelser av en viss storlek som vanligtvis är tv-apparater. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Fördjupningskursen i design och produktion för evenemang och TV består av två differentierade block: set design för evenemang och för tv. Det här är två professionella scenografpraxis som, även om de skiljer sig åt i sina designprocesser och utförande, är det också sant att de ofta delar lägen och utrymmen, särskilt vid händelser av en viss storlek som vanligtvis är tv-apparater.

Det första blocket, scenografi för händelser, definieras av att växa nära närmaste företagsutställningar. Begreppet visuell kommunikation i dessa utställningar är tänkt som kärnan i arbetet och syftet med uppsättningsdesignern är att plastiskt formulera de meddelanden som önskas överföras. I den här modulen kommer studenten kunna känna till de professionella stiftelserna och närma sig utvecklingen av händelser av olika slag.... [-]


Fördjupningskurs i detaljhandel

Campusstudier Heltid 4 månader April 2019 Spanien Madrid

Att utforma en butik är en komplex operation som startar från en strategisk vision kopplad till analysen av varumärket och dess identitet och av en efterföljande utveckling baserad på de meddelanden, positionering och intressen som de vill överföra. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Att utforma en butik är en komplex operation som startar från en strategisk vision kopplad till analysen av varumärket och dess identitet och av en efterföljande utveckling baserad på de meddelanden, positionering och intressen som de vill överföra. Att ge koherens till alla de element som deltar för att skapa en shoppingupplevelse är avgörande för att konsumenten kan identifiera sig med varumärket, relatera till det och känna sig bekvämt. Detta tvingar designern av kommersiella utrymmen att ständigt ändra sina förslag enligt konsumenttrender och ambitioner.

Den professionella efterfrågan med särskild utbildning inom detaljhandeln har ökat särskilt de senaste åren tack vare den nuvarande konkurrenssituationen som inte ger utrymme för improvisationer och dilettantism. I detta sammanhang måste designern utarbeta och bearbeta alla insatser som kommer från olika områden (marknadsföring, detaljhandel, visuell marknadsföring etc.) och omvandla dem till en effektiv och konkret design där varumärkets och konsumentens identitet återspeglas.... [-]


Fördjupningskurs i Digital Marketing, Sociala Nätverk och Omni-Channel Konvertering

Campusstudier Heltid 4 månader March 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i digitalmarknadsföring, sociala nätverk och omni-kanalkonvertering syftar till att svara på de behov och specifikationer som ställs av den digitala och sociala miljön. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Den nuvarande yrkesverksamheten hos människor, företag och institutioner är född, utvecklar och behöver Internet och den digitala världen. Numera är något företag beroende av den digitala miljön för att bli komplett och konkurrenskraftig. Fördjupningskursen i digitalmarknadsföring, sociala nätverk och omni-kanalkonvertering syftar till att svara på de behov och specifikationer som ställs av den digitala och sociala miljön.

Ett program som fastställer de grundläggande principerna för de grundläggande principerna när man utformar den digitala och sociala marknadsföringsstrategin för ett företag eller en institution, som utformar viktiga praktiska fall i händerna på professionella inom kommunikation 2.0 och digital marknadsföring.... [-]


Fördjupningskurs i dokumentärfotografi och rapportering

Campusstudier Heltid 4 månader January 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Course on Documentary Photography och Reporting är den första av de tre modulerna som utgör Master of Professional Photography vid IED Madrid. Denna specialiseringskurs är avsedd för dokumentär och rapportering. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Postgraduate Course on Documentary Photography och Reporting är den första av de tre modulerna som utgör Master of Professional Photography vid IED Madrid. Denna specialiseringskurs är avsedd för dokumentär och rapportering. Den innehåller också kunskap om upphovsrätt, media relationer, kommunikationsteori, bildetik, avancerad färgkorrigering och korrigering, platshantering och kontrakt. Ett solidt och attraktivt personligt arbete kan göra skillnad när det gäller övertygande tidningar och förlag. Med denna förutsättning kompletteras förbättringen av de studerandes yrkeskunskaper i dokumentärfotografi genom utveckling av ett personligt arbete.... [-]


Fördjupningskurs i fotografi och visuellt språk

Campusstudier Heltid 4 månader October 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i fotografi och visuellt språk är en fördjupning i tvärgående kunskaper om konstnärlig fotografi och tillämpad fotografi genom dess verktyg. Med utgångspunkt i förståelsen av fotografisk teknik för sin uttrycksfulla och berättande funktionalitet, syftar kursen till att uppmuntra utvecklingen av konstnärer och fotografiska proffs i ett sammanhang som kräver specialister som är känsliga för tvärvetenskaplighet. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Fördjupningskursen i fotografi och visuellt språk är en fördjupning i tvärgående kunskaper om konstnärlig fotografi och tillämpad fotografi genom dess verktyg. Med utgångspunkt i förståelsen av fotografisk teknik för sin uttrycksfulla och berättande funktionalitet, syftar kursen till att uppmuntra utvecklingen av konstnärer och fotografiska proffs i ett sammanhang som kräver specialister som är känsliga för tvärvetenskaplighet.

Studenten får en komplett träning på fotografiska språket, dess teknik och dess uttryckliga konsekvenser. Med detta kommer han att lära sig att fotografera med alla professionella format, för att uttrycka sig med naturligt ljus eller uppsättning, för att korrekt hantera efterproduktionsverktyg och sprida bilder med ny teknik. Lärandet av tekniker och deras berättande förmåga kommer att finnas närvarande under hela träningsprocessen, från vilken studenten måste bygga sin egen visuella diskurs.... [-]


Fördjupningskurs i grafisk design och DIgital

Campusstudier Heltid 4 månader October 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i grafisk och digital design ger studenten de teoretiska och praktiska verktyg som behövs för att utveckla ett globalt grafiskt designprojekt. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Fördjupningskursen i grafisk och digital design ger studenten de teoretiska och praktiska verktyg som behövs för att utveckla ett globalt grafiskt designprojekt.

Särskild vikt kommer att läggas på den komparativa fördelen att utveckla en kvalitets grafisk bild som känslomässigt omsluter målgruppen. Dessutom kommer möjligheterna på webben att undersökas som en motor för expansion av ett projekt eller affärsidé, baserat på en lättanvänd design som är tillgänglig för allmänheten.

Inriktad på: entreprenörer, designers, artister och i allmänhet alla som är intresserade av att förvärva en bas i grafisk och webbdesign som gör det möjligt för dem att utveckla grafisk kommunikation av sitt projekt eller affärsidé.... [-]


Fördjupningskurs i reklam och redaktionell fotografi

Campusstudier Heltid 4 månader October 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i Reklamfotografi och Redaktionell är den sista av de tre modulerna som bildar Master of Professional Photography vid IED Madrid. Denna specialiseringskurs är avsedd för reklam och förlagsverksamhet, vilket innebär att den innefattar kunskap om teori och praktik av design, utgåva av fotografier för tidningar och böcker, arbetet med modeller för kommersiella kampanjer, affärsplaner och kontrakt, författarrättigheter, media relationer, kommunikationsteori, avancerad retuschering och färgkorrigering och platshantering. [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Fördjupningskursen i Reklamfotografi och Redaktionell är den sista av de tre modulerna som bildar Master of Professional Photography vid IED Madrid. Denna specialiseringskurs är avsedd för reklam och förlagsverksamhet, vilket innebär att den innefattar kunskap om teori och praktik av design, utgåva av fotografier för tidningar och böcker, arbetet med modeller för kommersiella kampanjer, affärsplaner och kontrakt, författarrättigheter, media relationer, kommunikationsteori, avancerad retuschering och färgkorrigering och platshantering. Ett solidt och attraktivt personligt arbete kan göra skillnad när det gäller övertygande kunder och kommersiella agenter. Med denna premiss kompletteras förbättringen av professionella färdigheter hos studenter i reklam och redaktionell fotografi genom utveckling av ett personligt projekt.... [-]


Fördjupningskurs i scendesign för scenekunst

Campusstudier Heltid 4 månader October 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i Set Design for Performing Arts innehåller ett professionellt träningsprogram för uppsatta designers kring två närbesläktade områden. Å ena sidan är uppsättningen underkastad den dramatiska texten, teatern och å andra sidan det natursköna rummet för operor, musikaler och dansshow. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Fördjupningskursen i Set Design for Performing Arts innehåller ett professionellt träningsprogram för uppsatta designers kring två närbesläktade områden. Å ena sidan är uppsättningen underkastad den dramatiska texten, teatern och å andra sidan det natursköna rummet för operor, musikaler och dansshow.

Kursens huvudmål är att få studenten att närma sig naturens plastmöjligheter, deras förmåga att berätta och flytta, även för att utvecklas under nya modeller av tolkning och uppfattning. Samtidigt kommer den nödvändiga teoretiska och instrumentella träningen att vara väldigt närvarande, liksom kunskapen om väsentliga tekniska scenografiska fundament för professionell utveckling av scenografen.... [-]


Postgraduate Course i Mode och Livsstil Fotografi

Campusstudier Heltid 4 månader April 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i modefotografi och livsstil är den andra av de tre modulerna som utgör civilingenjörsexamen vid IED Madrid. Denna specialiseringskurs är avsedd för mode och livsstil. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Fördjupningskursen i modefotografi och livsstil är den andra av de tre modulerna som utgör civilingenjörsexamen vid IED Madrid. Denna specialiseringskurs är avsedd för mode och livsstil. Det inkluderar också överförbar kunskap om upphovsrätt, arbete med modeller, affärsplaner, media relationer, avancerad färgkorrigering och korrigering, platshantering och kontrakt.

Huvudfigurerna för denna kurs är fotografer med stor erfarenhet av mode- och studiofotografering, som Joséphine Douet, Rafa Gallarand, José Morraja och retuschering av specialist Victor Garrido. Joan Morey, som arbetar under varumärket Soy Tu Puta, presenterar sitt arbete, som kombinerar språk från olika kreativa fält, särskilt konst och mode. Därefter kommer kursdirektören Ricardo Cases att lära eleverna hur man hittar sin egen vision av mode och livsstil i sin Deconstructing modeverkstad.... [-]


Postgraduate Course in Art Direction

Campusstudier Heltid 4 månader April 2019 Spanien Madrid

En grafisk formgivare kan fungera på många områden, men inom det konkurrensutsatta området mode och lyx behöver du ha en djup och grundläggande förståelse för det rena, enkla och eleganta estetiska som är hörnstenen i modern lyx. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

En grafisk formgivare kan fungera på många områden, men inom det konkurrensutsatta området mode och lyx behöver du ha en djup och grundläggande förståelse för det rena, enkla och eleganta estetiska som är hörnstenen i modern lyx. För att förstå denna "estetik av lyx" ska studenten bli nedsänkt i fyra månader i en visuell värld där skönhet och subtil elegans kommer att råda.

Undervisad av experter inom sektorn, i Art Direction Postgraduate Course ska studenten lära sig att skapa denna estetik av lyx i sitt eget arbete. Tillsammans med lärarna kommer studenterna att kunna professionalisera sin portfölj, utveckla nya bitar och förbereda stämningsbrädor för bildsessioner. Andra aktiviteter kommer att omfatta närvaro på fotografering av modefotografering, möten med modechefer och granskning och feedback från branschexperter. Dessutom kommer studenten att uppleva lyxens estetik när man besöker och upplever modebutiker, hotell och kulturinstitutioner.... [-]


Postgraduate Course in Bag Design

Campusstudier Heltid 4 månader October 2019 Spanien Madrid

Postgraduate Course in Bag Design * ger sina elever de nödvändiga färdigheterna att gå med i ett designteam av ett tillbehörs varumärke eller hjälpa dem att genomföra ett personligt projekt, stimulera sin kreativa rastlöshet och främja konceptualisering av känslor och känslor som de avslöjar förmågor och förmågor för design; ett spännande universum av objekt av lust som gör det möjligt för en professionell inom detta område att vara i kontinuerlig kreativ tillväxt. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Postgraduate Course in Bag Design * ger sina elever de nödvändiga färdigheterna att gå med i ett designteam av ett tillbehörs varumärke eller hjälpa dem att genomföra ett personligt projekt, stimulera sin kreativa rastlöshet och främja konceptualisering av känslor och känslor som de avslöjar förmågor och förmågor för design; ett spännande universum av objekt av lust som gör det möjligt för en professionell inom detta område att vara i kontinuerlig kreativ tillväxt.

mål

Bland de huvudsakliga målen för Postgraduate Course in Bag Design kan vi lyfta fram:

Ge studenten den praktiska och teoretiska kunskapen om väska design.Analysera tillbehörets utveckling genom dess historia och dess inflytande vid varje ögonblick.Lär dig den tekniska processen som krävs för att skapa och utveckla dina samlingar från den kommersiella kreativa världen.Skaffa den nödvändiga kunskapen för att hantera utvecklingen av din egen samling eller gå med i designgruppens tillbehörsgrupp för alla företag inom sektorn.Professionella utgångar:Designer av handväskor i massproducerade eller avancerade modeföretag.Frilansdesigner av påsar på egen hand.Koordinator av tillbehörsavdelningen i något företag specialiserat på sektorn.Produktchef i märkesvaror av lyx eller påsar. [-]

Postgraduate Course in Fashion Styling

Campusstudier Heltid 4 månader March 2019 Spanien Madrid

Personligheter som Diana Vreeland, moderedaktör av Harper's Bazaar mellan 1936 och 1962 och direktör för Vogue från 1962 till 1971 eller Carine Roitfeld, den ikoniska moderedaktören för Vogue Paris, har lagt grunden till en position som över tid har förvärvat en obestridlig kraft och inflytande. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKAVill du arbeta som en listlistan?

Personligheter som Diana Vreeland, moderedaktör av Harper's Bazaar mellan 1936 och 1962 och direktör för Vogue från 1962 till 1971 eller Carine Roitfeld, den ikoniska moderedaktören för Vogue Paris, har lagt grunden till en position som över tid har förvärvat en obestridlig kraft och inflytande. Anna dello Russo, en stylist med omfattande erfarenhet av ledande tidskrifter som Vogue Italia och L'Uomo Vogue, är idag en riktmärke inom sektorn och ett måste för de främsta internationella modeprogrammen. Alla har lämnat sitt avtryck på modeens eteriska värld: de har lyckats åstadkomma sin vision, dechiffrera de visuella koderna och känna igen ikonografiska referenser av vår tid. Det är just stilistens arbete, förstå vilka som är mode referenser av hans tid, förutse trender och bygga poetiska universum som tjänar att sälja en dröm, en dröm som nödvändigtvis innebär att sälja mode.... [-]


Postgraduate Course in Footwear Design

Campusstudier Heltid 4 månader January 2019 Spanien Madrid

Tillbehören har blivit föremål av lust, har sitt eget namn och varje årstids stylister och redaktörer letar efter måste ha. Idag är namn som Manolo Blahnik, Jimmy Choo och Christian Louboutin en världsreferens i skodon, både för experter och neophytes. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKAVill du arbeta som en fotbollsdesignare?

Tillbehören har blivit föremål av lust, har sitt eget namn och varje årstids stylister och redaktörer letar efter måste ha. Idag är namn som Manolo Blahnik, Jimmy Choo och Christian Louboutin en världsreferens i skodon, både för experter och neophytes.

Den kanariska designern Blahnik, National Fashion Design Award och hedersbeteckning för det brittiska rikets ordning för sin tjänst till den brittiska modeindustrin, uppnådde internationell berömmelse tack vare manolorna, autentiska konstverk som huvudpersonen i serien Sex i New York, Lady Gaga eller Madonna har använts flera gånger. Även Choo, designer av malaysiskt ursprung med hemvist i London, har tilldelats den honorära titeln i det brittiska rikets ordning. Diana of Wales tog ofta sina mönster och är för närvarande eftertraktade av alla kändisar. Det händer också med Louboutins berömda skor med röda sålar, som bland andra har visat personligheter som Carla Bruni-Sarkozy, Dita Von Teese, Blake Lively, Uma Thurman eller Christina Aguilera.... [-]


Postgraduate Course in Furniture Design

Campusstudier Heltid 4 månader October 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i möbeldesign av IED Madrid specialiserar designers som möter skapandet av möbler, övervinner den klassiska dikotomin mellan form och funktion. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Fördjupningskursen i möbeldesign av IED Madrid specialiserar designers som möter skapandet av möbler, övervinner den klassiska dikotomin mellan form och funktion.

Den här designsektorn är nära kopplad till interiördesign eller arkitektur, områden som utvecklar design av specifika möbler för sina utrymmen eller skapar specifika produktlinjer för industrialiserad produktion.

De främsta karriärmöjligheterna för forskarutbildningen i möbeldesign är: Associate Designer för produktdesignstudier och möbler eller inredningsarkitektur, Frilans, yrken relaterade till försäljning av möbler.

mål

Huvudsyftet med forskarutbildningen i möbeldesign är att ge studenterna de teoretiska, tekniska, praktiska och projektverktygen som behövs för att möta professionellt arbete inom möbeldesign, alltid ur ett perspektiv som möjliggör deras utveckling inom ramen för industriell produktion.... [-]


Postgraduate Course in Image Consulting

Campusstudier Heltid 4 månader April 2019 Spanien Madrid

Med forskarutbildningen i Image Consulting vid IED Madrid kommer studenterna att lära sig de tekniker och strategier som krävs för att tillämpa de tendenser som mest gynnar kunder, med respekt för sin stil och sin personliga smak. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA Med forskarutbildningen i Image Consulting vid IED Madrid kommer studenterna att lära sig de tekniker och strategier som krävs för att tillämpa de tendenser som mest gynnar kunder, med respekt för sin stil och sin personliga smak. Därför är syftet med kursen och teamet av professionella inom sektorn att dela kunskapen för att tillgodose efterfrågan på de olika områdena som är avsedda för bildkonsulten.

mål

Bland huvudmålen för forskarutbildningen i Image Consulting kan vi lyfta fram:

Bli medveten om det brett spektrum av områden där professionell bildkonsult kan utvecklas.Att veta den verkliga efterfrågan på proffs och nya arbetsformat, audiovisuella medier.Förstå vikten av garderobs psykologi och icke-verbal kommunikation.Lär dig att klä upp personen från insidan.Förstå de riktiga riktlinjerna för att genomföra rådgivningsarbetet i linjen ofindumentaria som är lämplig för varje tillfälle att tillgodose kundens behov.Förvärva den kompetens som behövs för att utveckla bildkonsultens arbete på olika områden som erbjuds av marknaden: personal, företag, audiovisuella medier.Förstå bilden som ett element i visuellt uttryck, sändare av meddelanden.Känn alla regler och kreativa resurser för att förverkliga unika och personliga stilar.Reflektera över lagarbete och vikten av att arbeta i harmoni och samarbete med andra avdelningar.Lär dig utveckla på olika områden inom bildhantering: personligt, företag, audiovisuellt media.Uppmuntra utvecklingen av verksamheten som frilans.Sammanfoga kreativitet och teknisk kunskap.Uppnå personlighetens trovärdighet utöver deras personliga egenskaper.Professionella utgångar:Personlig bildkonsult,Business image konsult,Image visuell media rådgivare,Rådgivare till butiker, köpcentra, hotell, byråer, skönhetscenter,Allmänna stylingtjänster,Tjänster av alt = "personlig shopper [-]

Postgraduate Course in Window Dressing och Visual Merchandising

Campusstudier Heltid 4 månader October 2019 Spanien Madrid

Postgraduate kursen i Visual Merchandising och Window Dressing vid IED Madrid utbildar yrkesverksamma som kan visa en produkt, varumärke och annat material i butikens kommersiella utrymme eller i försäljningsställen för stormarknader, vilket skapar en identitet mellan den produkten och varumärket. på ett sådant sätt att observatören vill ha det till varje pris och går in i affären för att förvärva den. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Postgraduate kursen i Visual Merchandising och Window Dressing vid IED Madrid utbildar yrkesverksamma som kan visa en produkt, varumärke och annat material i butikens kommersiella utrymme eller i försäljningsställen för stormarknader, vilket skapar en identitet mellan den produkten och varumärket. på ett sådant sätt att observatören vill ha det till varje pris och går in i affären för att förvärva den. Allt detta på olika områden: mode, design, tillbehör, delikatesser ...

De främsta yrkesmässiga möjligheterna för Visual Merchandising och Window Dressing Postgraduate Course är: Fönster Dressers, Visual Merchandisers, Frilansare, etc.... [-]


Postgraduate Course i Smycken Design

Campusstudier Heltid 4 månader April 2019 Spanien Madrid

Fördjupningskursen i smyckesdesign lär studenten de mekaniska processerna av smycken och koncentrerar sig på designelementen och de funktionella och dekorativa detaljerna i hela utbudet av tillbehör. Skapande av smyckesamlingar till design av unika smycken och klockor. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Historia, som vi vet, är skrivet av dem som vågar ta steget, ge sig över med passion och göra skillnad. Vill du vara en av dem? Upptäck Postgraduate Course i Smycken Design * på IED Madrid, den perfekta kombinationen av design, konst och professionalism. Vi kommer att förse dig med den teoretiska och praktiska kunskap som krävs för att skapa smyckesamlingar och utformningen av unika smycken och klockor.

Fördjupningskursen i smyckesdesign lär studenten de mekaniska processerna av smycken och koncentrerar sig på designelementen och de funktionella och dekorativa detaljerna i hela utbudet av tillbehör. Skapande av smyckesamlingar till design av unika smycken och klockor.... [-]


Sommarkurser

Design Experience Summer Course

Campusstudier Heltid 4 veckor July 2019 Spanien Madrid

Design Experience Summer Course elever lär sig om den metod som används i designprocessen och kommer att behärska användningen av nödvändiga verktyg för att hantera tvärvetenskapliga projekt. [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Design Experience Summer Course består av fyra veckor oändliga workshops, var och en fokuserar på ett designområde. Det kommer att äga rum från 3 juli till 28 juli.

Studenter kommer att utveckla sina kreativa förmågor med experimentella verkstäder inom följande discipliner: modedesign, inredning, produktdesign och grafisk design.

Design Experience Summer Course elever lär sig om den metod som används i designprocessen och kommer att behärska användningen av nödvändiga verktyg för att hantera tvärvetenskapliga projekt.

Syftar till: Individuella som vill komplettera och berika sin konstnärliga utbildning under ledning av erfarna och berömda proffs, utveckla sin kreativitet på ett praktiskt och intensivt sätt genom tvärvetenskapliga projekt.... [-]


Design i Gastronomi Sommarkurs

Campusstudier Heltid 3 veckor July 2019 Spanien Madrid

Designen i Gastronomi Sommarkursen lärs på engelska och är indelad i två kvarter: den första håller 2 veckor, från 10 juli till 21 juli. Det sista blocket, från den 24 juli till den 28 juli, kommer att omfatta en resa till den spanska regionen La Rioja, känd för sitt vin. [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Designen i Gastronomi Sommarkursen lärs på engelska och är indelad i två kvarter: den första håller 2 veckor, från 10 juli till 21 juli. Det sista blocket, från den 24 juli till den 28 juli, kommer att omfatta en resa till den spanska regionen La Rioja, känd för sitt vin.

Syfte: Kursen är utformad så att alla som är kopplade till design och / eller gastronomi kan förvärva grundläggande kunskaper för att förstå förhållandet mellan dem och flytta mer bekvämt och professionellt mellan de två.

Från inredningen av en restaurang till etiketten på en flaska vin eller en konservburk samt bordsduk, presentationen av en receptblogg eller den uniformer som bärs av väntande personal. Allt som omfattas av den stora tiden av gastronomi ingår i det breda tillvägagångssättet för design.... [-]


Fashion Design Summer Junior Course

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Spanien Madrid

Mode är kreativitet. Lär dig hur man designar en modesamling, utveckla ett komplett utseende och utföra en kampanj med ett grundläggande språk för din professionella framtid, engelska. Mode Design Det är en praktisk kurs där studenten gör och fotograferar sin egen design, samt en Fashion Design-portfölj. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Mode är kreativitet. Lär dig hur man designar en modesamling, utveckla ett komplett utseende och utföra en kampanj med ett grundläggande språk för din professionella framtid, engelska. Mode Design Det är en praktisk kurs där studenten gör och fotograferar sin egen design, samt en Fashion Design-portfölj.

mål:Lär dig metoden för en modedesigners arbete.Skapa och kommunicera en modesamling med hjälp av ett tvåspråkigt undervisningsteam.Arbeta med specifika maskiner och material: Sy mannequins, semi-industriella symaskiner, sömmaskiner, tallrikar, fotograferingssatser och Mac-datorer.

Sommar Juniorprogrammen är kurser om design, mode och visuell kommunikation utformad speciellt för ungdomar mellan 14 och 18 år. Målsättningen är att initiera studenter i designvärlden, utveckla sina kreativa färdigheter och utrusta dem med de grundläggande verktygen som underlättar deras tillgång till dessa discipliner.... [-]


Fashion Stylist Summer Junior Course

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Spanien Madrid

Tack vare Fashion Stylist Summer Junior Course får du lära dig hur du förbereder och utför produktion av en fotografisk session för en modekampanj baserat på de senaste catwalk trenderna. Kursen är praktisk och studenterna skapar en moderedaktion och en portfölj. [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Tack vare Fashion Stylist Summer Junior Course får du lära dig hur du förbereder och utför produktion av en fotografisk session för en modekampanj baserat på de senaste catwalk trenderna. Kursen är praktisk och studenterna skapar en moderedaktion och en portfölj.

mål:Introduktion till en fashion stylists arbetsmetodik.Skapa och utför ett moderedaktionellt med hjälp av ett team av proffs (mode stylist, modefotograf, modell, makeup artist och frisör).Arbeta på en modefotograferingssats.

Fashion Stylist är en sommar junior kurser i IED Madrid Junior Academy. Sommar Juniors är kurser i design, mode och visuell kommunikation utformad speciellt för ungdomar mellan 14 och 18 år.... [-]


Fotografi, video och grafisk design Sommar junior kurs

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Spanien Madrid

Dra nytta av sommaren för att upptäcka fotografens hemligheter och lär dig om de viktigaste verktygen för grafisk design och video när du övar engelska. Överraska med dina bilder och redigera din egen redaktionstidning! [+]

DENNA KURSUS GIVAS PÅ ENGELSK.

Dra nytta av sommaren för att upptäcka fotografens hemligheter och lär dig om de viktigaste verktygen för grafisk design och video när du övar engelska. Överraska med dina bilder och redigera din egen redaktionstidning!

Kursen fotografi, video och grafisk design sommar junior kommer att äga rum under juli månad vid huvudkontoret för IED Madrid på Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).

Presentation av de sista projekten i sommar Junior-kurser i IED Junior Academy Madrid från IED Madrid på Vimeo.

Timmar: måndag till fredag ​​från 10:00 till 2:00

Sommar junior fotografi och grafisk design kurs riktar sig till ungdomar mellan 14 och 18 år.... [-]


Illustration, animering och videospel Sommar Junior Course

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Spanien Madrid

I sommar lär du dig de roligaste teknikerna för illustration, animering och videogames utveckling medan du övar engelska och gör det du älskar mest, teckning! [+]

DENNA KURSUS GIVAS PÅ ENGELSK.

I sommar lär du dig de roligaste teknikerna för illustration, animering och videogames utveckling medan du övar engelska och gör det du älskar mest, teckning!

I den här kursen kan du uppfinna dina egna historier, anpassa dina favoritobjekt och upptäcka mekanismerna för att flytta grafik. Dessutom kommer du att lära dig nödvändiga tekniker för att utveckla dina egna videospel och bli en uppfinnare. Spelen kommer inte att ha hemligheter för dig!

Kom närmare designvärlden med IED Junior Academy från IED Madrid på Vimeo.

Illustration, animations- och videospel Sommar Junior kommer att äga rum under juli månad vid IED Madrid-huvudkontoret i Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).... [-]


Inredning och dekoration Sommar junior kurs

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Spanien Madrid

Inredning och dekoration är en av sommar junior kurser i IED Madrid Junior Academy. Sommar Juniors är kurser i design, mode och visuell kommunikation utformad speciellt för ungdomar mellan 14 och 18 år. [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Inredning och dekoration Sommar junior kurs ger studenter möjlighet att designa och dekorera utrymmen.

Tack vare kursen kommer eleverna att lära sig att definiera begrepp, för att föreställa sig idéer, att välja möbler och andra viktiga saker att dekorera, samt ta reda på hur färg och material påverkar inredningen.

mål:Att ge grundläggande kunskaper för att förstå och dekorera mellanslag, och förstå hur de relaterar till föremål och människor.Att anpassa objekt och utrymmen kreativtAtt lära sig några dekorationsmetoder och tekniker.

Inredning och dekoration är en av sommar junior kurser i IED Madrid Junior Academy. Sommar Juniors är kurser i design, mode och visuell kommunikation utformad speciellt för ungdomar mellan 14 och 18 år.... [-]


Kid sommarens mode design kurser

Campusstudier Deltid 1 vecka June 2019 Spanien Madrid

Sommarlovet är ett perfekt tillfälle att lära och skapa. Kursen Fashion Design Sommar Barn erbjuder en nedsänkning attraktiv modevärlden, vilket kommer att bidra till mindre, i åldern mellan 9 och 13 år, för att känna sig själva och miljön runt dem. [+]

Sommarlovet är ett perfekt tillfälle att lära och skapa. kursen Mode Design Sommar Barn Det erbjuder en nedsänkning attraktiv modevärlden, vilket kommer att bidra till mindre, i åldern mellan 9 och 13 år, för att känna sig själva och miljön runt dem.

Eleverna kommer att upptäcka hemligheterna av arbetet i en modedesigner genom bilder, spel och hantverk.

Mode Design är en av kurserna Junior Summer Kids Academy IED Madrid.

Kids Sommarkurserna är avsedda för alla de unga ålder på mellan 9 och 13 år som vill utveckla sin kreativa sida och bli bekant med design och ny teknik under sommaren.

Dessa kurser varar en vecka och undervisas 26-30 juni med klasser måndag till fredag ​​från 10:00 till 14:00 timmar. Den totala varaktigheten av kursen är 20 timmar. Kursinnehåll: ... [-]

Kreativa Ritning Sommar Kid Kurser

Campusstudier Deltid 1 vecka July 2019 Spanien Madrid

Ritning är en naturlig impuls som manifesterar sig i barndomen. I denna kurs vill vi dra nytta av den här enheten för att experimentera med olika tekniker, material och format. Vi kommer att upptäcka att det är möjligt att ge liv till karaktärer och berätta historier genom ritning och vi kommer att se att för att fånga idéer grafiskt är allt vi behöver är vår fantasi. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Ritning är en naturlig impuls som manifesterar sig i barndomen. I denna kurs vill vi dra nytta av den här enheten för att experimentera med olika tekniker, material och format. Vi kommer att upptäcka att det är möjligt att ge liv till karaktärer och berätta historier genom ritning och vi kommer att se att för att fånga idéer grafiskt är allt vi behöver är vår fantasi.

målUppmuntra uppfinningsrikedom i en fri miljöUppmuntra kommunikation genom illustrationenArouse nyfikenhet om designUtforska olika former av grafiskt uttryck

Tack vare Creative Kids Summer Kids-kursen lär eleverna att uttrycka sig och ha en bra tid i en konstnärlig och lekfull miljö.... [-]


Kreativ programmering, Saker av Internet och Apps Summer Junior Course

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Spanien Madrid

Kreativ programmering, Dina Internet och Apps hjälper dig att upptäcka programmeringsvärlden och stimulera din kreativitet med teknik. Få dina första kreativa projekt genom ett enkelt programmeringsspråk och ha kul att skapa en applikation för en mobil enhet genom blockprogrammering. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA OCH ENGELSKA.

Kreativ programmering, Dina Internet och Apps hjälper dig att upptäcka programmeringsvärlden och stimulera din kreativitet med teknik. Få dina första kreativa projekt genom ett enkelt programmeringsspråk och ha kul att skapa en applikation för en mobil enhet genom blockprogrammering.

mål:Lär dig intuitivt de vetenskapliga och kreativa disciplinerna som utgör det nuvarande tekniska ögonblicketUppnå teknologisk läskunnighet som gör eleverna till skapare med programmering, användning av sensorer, naturresurser, egna idéer och verktygAntag på ett roligt sätt den vetenskapliga metoden: utreda, designa, prototypa, utveckla och givetvis dela resultaten av experimenten.... [-]

Robotics Summer Kid Kurser

Campusstudier Deltid 1 vecka June 2019 Spanien Madrid

Robotics är redan en del av vår dag, låt oss få batterierna! I denna kurs av Robotics kommer vi att upptäcka hur man konstruerar och bygger en egen robot, vi lär oss att programmera den så att den har det beteende som vi gillar och vi kommer att bekanta oss med Arduino-brädorna och resten av bitar, sensorer, motorer, batterier och ledde att komponera det . [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA.

Robotics är redan en del av vår dag, låt oss få batterierna! I denna kurs av Robotics kommer vi att upptäcka hur man konstruerar och bygger en egen robot, vi lär oss att programmera den så att den har det beteende som vi gillar och vi kommer att bekanta oss med Arduino-brädorna och resten av bitar, sensorer, motorer, batterier och ledde att komponera det .

målIntroducera eleverna till de vetenskapliga-kreativa disciplinerna som ingår i det nuvarande tekniska ögonblicket.Uppmuntra kreativitet genom användning av elektronik, programmering och egna idéerLär dig att arbeta med robotpaket och skapa smarta objekt.Antag på ett roligt sätt den vetenskapliga metoden: utreda, designa, prototypa, utveckla och givetvis dela resultaten av experimenten.... [-]

Sommar i design erfarenhet

Campusstudier Heltid 4 veckor July 2019 Spanien Madrid

Design Experience Summer Program består av fyra på en vecka workshops, var och en fokuserar på ett designområde. [+]

Detta program är undervisas i spanska och engelska

Den Design Experience sommarskola består av fyra en-veckors verkstäder, var och en med fokus på ett designområdet.

Studenterna kommer att utveckla sin kreativa förmåga med experimentverkstäder inom följande ämnesområden: modedesign, produktdesign, inredning och grafisk design.

Studenterna kommer att lära sig om den metod som används i designprocessen och kommer att behärska användningen av de nödvändiga verktygen för att hantera tvärgående projekt. De kommer också att ha möjlighet att studera med kända proffs.

Syftar till: Individer som vill komplettera och berika sin konstnärliga utbildning under ledning av erfarna medarbetare, utveckla sin kreativitet på ett praktiskt och intensiv igenom tvärvetenskapliga projekt.... [-]


Sommarkurs i avancerad inredning och styling

Campusstudier Heltid 3 veckor July 2019 Spanien Madrid

I Advanced Interior Decoration and Styling Summer Course fokuserar vi på nyckelfrågor som definierar och karaktäriserar olika utrymmen. Dialogen mellan materiella och immateriella atmosfären på platsen och vad som uppfattas och kan observeras kommer från en rad och lämpliga rumsliga lösningar, samt materialanvändning, val av möbler, finish och texturer samt belysningslösningarna för att ge synlighet till betydelser, begrepp och känslor som rymden rymmer. [+]

DENNA KURSUS ÄR TAGEN I SPANSKA

Avancerad Inredning och Styling Summer Course varar i tre veckor och äger rum i juli.

Programmet kommer att undersöka möjligheterna för inredningsteknik, vilket leder till en bättre förståelse av rymden och dess möjligheter till omvandling, att leva ett neutralt utrymme och låna det en särskild personlighet, antingen som hem, butik, kontor, gym, köpcentrum , institutionella centrum, museum etc. beroende på behoven och kraven i varje projekt.

Kursen riktas av Parolio, en kreativ chef, producent och inredningsarkitekt.

Kursmål:

Att utforma element som skiljer och karaktäriserar inredningen av en rad olika utrymmen.... [-]


Sommarkurs i digital strategi och sociala medier

Campusstudier Heltid 4 veckor July 2019 Spanien Madrid

Den digitala strategin och sociala medier Sommarkurs är uppdelad i två delar, var och en varar två veckor. [+]

Detta program är undervisas i spanska

Den digitala strategin och sociala medier Sommarkurs är uppdelad i två delar, var och en varar två veckor.

Kursens mål: att förvärva en djup förståelse för det arbete som utförts av en strategisk planerare och Social Media Manager. att lära sig att utveckla en social mediestrategi för varje varumärke eller institution. att lära sig att använda de verktyg som krävs för att bygga ett varumärke budskap i sociala nätverk och övervaka befintliga nämner och samtal. att gräva i befintliga kanaler och att lära sig om regler och professionell deontology.

Sociala nätverk har förvandlats till den plats där varumärken interagera med sina mål kunder och representerar en stor möjlighet att delta i klientens liv. Företagen har därför assimileras sociala medier i sin globala kommunikationsstrategi.... [-]


Sommarkurs i grafisk design och kreativitet

Campusstudier Heltid 3 veckor July 2019 Spanien Madrid

Sommarkursen om grafisk design och kreativitet ger studenten de teoretiska praktiska verktyg som behövs för att utveckla ett globalt grafiskt designprojekt. Den främjar den kreativa potentialen hos den student som genom grundläggande kunskaper kommer att kunna generera, oberoende, den grafiska kommunikation som behövs för att utveckla sitt projekt eller affärsidé. [+]

KURS SPRÅK: SPANSKA

Sommarkursen om grafisk design och kreativitet ger studenten de teoretiska praktiska verktyg som behövs för att utveckla ett globalt grafiskt designprojekt. Den främjar den kreativa potentialen hos den student som genom grundläggande kunskaper kommer att kunna generera, oberoende, den grafiska kommunikation som behövs för att utveckla sitt projekt eller affärsidé.

Inriktad på: entreprenörer, designers, artister och i allmänhet alla som är intresserade av att förvärva en bas i grafisk och webbdesign som gör det möjligt för dem att utveckla grafisk kommunikation av sina projekt.

I den grafiska designkursen kommer särskild tonvikt att läggas på den komparativa fördelen att utveckla en grafisk bildkvalitet som känslomässigt inramar målgruppen.... [-]


Sommarkurs i Illustration och Ritning

Campusstudier Heltid 3 veckor July 2019 Spanien Madrid

Illustrations- och ritningssommarprogrammet undersöker metoder, vanor och färdigheter som behövs från experter på dessa områden och kommer att titta på hur man spelar, experimenterar och hittar och utvecklar varje elevs egen vision och röst. [+]

IDIOMA DEL CURSO: INGLÉS.

Illustrations- och ritningssommarprogrammet undersöker metoder, vanor och färdigheter som behövs från experter på dessa områden och kommer att titta på hur man spelar, experimenterar och hittar och utvecklar varje elevs egen vision och röst. Kursen varar 3 veckor och styrs av Puño, en berömd spansk illustratör med säte i Amsterdam.

Studenterna kommer att lära sig hur man arbetar på digitala och tryckta medier, förstå fördelarna och de viktigaste egenskaperna hos båda områdena. Syftet är att hjälpa eleverna att använda alla resurser till hands för att uppnå sina mål på det mest effektiva sättet.

Under kursen Illustration och ritning kommer studenterna att lära sig att utveckla projekt där alt = "illustrationen kommer att vara huvudverktyget, från idé till materialisering.... [-]


Sommarkurs inredning och styling

Campusstudier Heltid 3 veckor July 2019 Spanien Madrid

Huvudsyftet med kursen är förvärvet av studenten av det teoretiska, tekniska och projekt som krävs för att möta professionella arbete inom inredningsarkitektur och dekoration verktyg. [+]

Mål: Huvudsyftet med kursen är förvärvet av studenten av det teoretiska, tekniska och projekt som krävs för att möta professionella arbete inom inredningsarkitektur och dekoration verktyg.

Program: Konstruktörerna tar hand om rymd, ljus, färg, ordning, andelen ... Vi handlar i själva verket, sökandet efter en idealisk plats för en speciell funktion. Forskning och reflektion kring de multipla relationer mellan ämnet och dess rumsliga miljön tillåter designa utrymmen, prototyper, Interior Architecture element.

Dirigido a: Alla som är intresserade av att förvärva grundläggande kunskaper om inre stylism, baserad på kreativa, flexibla och praktiska termer.

... [-]

Sommarkurs i personlig shopper

Campusstudier Heltid 4 veckor July 2019 Spanien Madrid

Sommarprogrammet i Personal Shopper kommer att erbjuda den nödvändiga teoretiska och praktiska kunskapen för att ge kunderna råd när de väljer utrustningen. [+]

IDIOMA DEL CURSO: ESPAÑOL

Sommarprogrammets mål i Personal Shopper är att träna eleverna för att erbjuda varje klient en garderob som passar deras kroppsform, färger, ålder, behov, sociala protokoll och livsstil. De kommer att lära känna ett brett utbud av klädaffärer, tillbehör, föremål och tjänster som är kopplade till mode och estetik för att uppfylla kraven hos varje kund.

Arbetsmöjligheter: De studenter som tar kursen kommer att kunna rikta sin yrkes karriär på områden som:

Personlig shoppare i en butikskedja, varuhus och / eller hotell.Personlig Shopper för privatkunder, artister eller personer med upptagna liv.Ibland konsultation för personer som inte känner till de senaste mode och trender.Kompletterande tjänster som erbjuds i en butik.... [-]

Sommarkurs i Visual Storytelling

Campusstudier Heltid 1 vecka July 2019 Spanien Madrid

Visual Storytelling Summer Programmet är en veckas workshop som börjar den 4 juli. Begreppet "berättande" används i snäv mening för att specifikt hänvisa till muntlig berättande och nu hänvisar den också till berättande tekniker i andra medier. [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Visual Storytelling Summer Programmet är en veckas workshop som börjar den 4 juli.

Begreppet "berättande" används i snäv mening för att specifikt hänvisa till muntlig berättande och nu hänvisar den också till berättande tekniker i andra medier.

Kursen ska hjälpa eleverna att få en djup förståelse för visuellt språk och lära sig att utveckla ett koncept som kan berättas på olika plattformar. Eleverna kommer att lära sig att förbereda en kort, arbeta på ett levande projekt och producera mediainnehåll.

Visual Storytelling Summer Program syftar till dem som studerar någon disciplin relaterad till bildkonst, kommunikation och reklam.... [-]


Videoklipp

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Kontakt

IED Madrid

Adress, rad 1 C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spanien
Hemsida http://www.ied.es/
Telefonnummer +34 914 48 04 44