Läs den officiella beskrivningen

IDEALOG: ackrediterade centrum med universitetet i Barcelona

IDEALOG har fått ackreditering av universitetet i Barcelona (Skola för moderna språk). Denna tätning är ett erkännande av kvaliteten och stringensen i skolan.

FÖRDELAR FÖR STUDENTER

Studerande på våra kurser i engelska, franska, tyska och italienska kommer att kunna få motsvarande intyg med sigill skolan för moderna språk (Escola d'Idiomes Moderns) Detta dokument är giltiga för tillämpningen av ansökan om bidrag internationella rörlighet. Alla elever i Idealog kan få en EIM kort och njuta av alla de rabatter för olika tjänster inom gemenskapen i UB.

Centret

Det är inte en slump att Idealog ligger i Castelldefels, Vi valde detta speciella område eftersom vi ville ta alla våra studenter till en unik plats att lära sig och öva ett språk.

På detta sätt, antingen en chef för ett företag som gör en nedsänkning program med oss, eller en ung person med hemvist i Castelldefels, hittar du här exceptionella omgivningar, med omfattande faciliteter och skäl som kommer att ge en unik miljö för en förstklassig utbildning.

Personlig undervisning Fast team av specialister Morgon, eftermiddag och kväll scheman Stora parkeringen Gratis internet Gratis mediabibliotek Videobibliotek (på olika språk) Cafeteria Värme, luftkonditionering och audiovisuell utrustning i alla klassrum

Våra lokaler

Vår skola ligger nära ett vackert hus med trädgårdar i den övre delen av Castelldefels, nedsänkt i en helt naturlig miljö (vid foten av Garraf Natural Park) omgiven av pinjeträd, 20 minuter från Barcelona med lätt parkering.

En informell och avslappnad atmosfär där du kan koncentrera dig bättre på språkinlärning.

Vi har 13 klassrum med naturligt ljus och alla tekniska resurser:

TV / video / DVD CD spelare Proyectores Luftkonditionering Datorer Internet

Vi har också kurser i trädgården, och vi kan även erbjuda lektioner på våra uteserveringar eller i tält bredvid poolen.

Besök oss och du kommer att se varför Idealog skiljer sig från andra Language Centers.

Idealog har också en skola i Marrakech erbjuder en liknande uppsättning språkprogram. Du kan hitta information om vår Marrakech skolan här.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Idealog

Det spanska kurs är utformad för studenter som är bosatta i Spanien eller utomlands och behöver lära sig det snabbt och effektivt. I Idealog, erbjuder vi våra studenter m ... [+]

Det spanska kurs är utformad för studenter som är bosatta i Spanien eller utomlands och behöver lära sig det snabbt och effektivt. I Idealog, erbjuder vi våra studenter möjlighet att studera i en dynamisk, deltagande och kommunikativt sätt.

Kursen undervisas enligt metoden av kommunikativ undervisning där studenter deltar i olika praktiska situationer.

Kursen fokuserar på alla aspekter av det spanska språket och klasser sträcker sig från grammatikövningar till läsning av romaner, tidningsartiklar, Network News, recept, mm ...

Hörförståelse fungerar med hjälp av låtar, titta på filmer, dokumentärer, serier och lyssna på telefonsamtal av alla slag.... [-]

Spanien Barcelona A Coruña
September 2020
Engelska,Spansk
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska