Läs den officiella beskrivningen

Resa till Spanien för en, två eller tre månader. Vi erbjuder möjligheten att stanna hos en spansk värdfamilj för att bli nedsänkt i kulturen och förbättra din spanska. Gå med studenter från hela världen för att uppnå flyt och se världen. Våra kurser erbjuds från maj till september.

Vi erbjuder också surfing klasser med en lokal som lär dig i norra Spaniens mest populära och kända stränder . Vi arbetar nära med professionella surfinginstruktörer för att säkerställa att bästa möjliga surfing uppnås. Våra experter har hundratals tidigare klasser på olika nivåer, från nybörjare till avancerad. Säkerhet är också en viktig faktor som vi tar hänsyn till.

Som vi nämnde förutom att surfa, erbjuder vi även spanska lektioner . I Spanien är det väldigt bra att lära sig några spanska fraser , vilket kan hjälpa till med att fördjupa sig i Spaniens lokala kultur . Det bästa sättet att lära sig ett språk är att studera det i ett land där språket talas. Våra erfarna, fullt kvalificerade inbyggda lärare hjälper dig att lära dig spanska i klassen , så att du kan träna på gatan , med din värdfamilj eller med dina vänner.

Vårt team av entusiastiska och hängivna spanska lärare arbetar kontinuerligt för att utmärka sina bästa metoder för att lära spanska!

blue and white surfboard on seashoreAlex Block / Unsplash

boende

Ett bra sätt att bli nedsänkt med den lokala kulturen är att leva som en lokal. Eleven kommer att para ihop med en värdfamilj som kommer att erbjuda bostäder för dem. På så sätt kan eleverna lära sig hur det är att bo i Getxo, samtidigt som de förbättrar och utökar sin spanska ordförråd.

Att bo hos en värdfamilj öppnar också möjligheterna att möta fler och fler lokalbefolkningen, samt att göra starka band med dem, vilket gör att det känns som en andra familj. Detta ger också eleverna en chans att lära sig om lokala traditioner, livsstil och komfort i ett hem.

Vad att se?

Bilbao är den pulserande huvudstaden i Baskien, en autonom region i norra Spanien längs Biscayabukten. Känd för sitt trevliga väder, vackra stränder och unik kultur och mat, flockar många turister till denna plats varje år.

Även om spanska är det gemensamma språket, har Bilbao också sitt eget baskiska språk, vilket är anmärkningsvärt för att vara ett isolerat språk med inga existerande relaterade språk. Bilbao är också hem för många historiska och konstnärliga monument, såsom Guggenheim Museums och Casco Viejo.

Bortsett från estetiska och konstnärliga underverk, Bilbao huser också viktiga tekniska och ekonomiska prestationer. Vizcaya-bron är en av de första upphängningsbroar som någonsin byggdes i Europa och har blivit en världsarvslista som ett resultat.

Guggenheim-museet designades av Frank Gehry och öppnade 1997. Vid sin öppning öppnade museet början på Bilbos nya rika konstnärliga period. En av de mest minnesvärda egenskaperna hos den stålfärgade byggnaden är formen och strukturen, som har en oortodox design. Runt byggnaden finns kända monument och skulpturer, som den blommiga valpen och den höga Maman spindeln, en av världens största skulpturer.

I norra änden av Bilbao ligger den rika byn Getxo. Detta är hem för några av de mest populära stränderna längs bukten, med många lokalbefolkningen och turister som kommer att surfa, vandra och njuta av utsikten stranden har att erbjuda. Med bara 15 minuters tågresa bort från staden finns det ingen ursäkt att hoppa över stranden medan du besöker Bilbao!

Försäkring

85388_Immagine.jpg

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

Kurser

LM Marti Education

Vi arbetar nära med professionella surfinginstruktörer för att säkerställa att bästa möjliga surfing uppnås. Våra experter har hundratals tidigare klasser på olika nivåer ... [+]

Har du någonsin surfar i Biscayabukten innan? Om inte då är du in för en speciell överraskning! Vi erbjuder surfing klasser med en lokal som lär dig i norra Spaniens mest populära och kända stränder.

Vi arbetar nära med professionella surfinginstruktörer för att säkerställa att bästa möjliga surfing uppnås. Våra experter har hundratals tidigare klasser på olika nivåer, från nybörjare till avancerad. Säkerhet är också en viktig faktor som vi tar hänsyn till.

Förutom surfing erbjuder vi även spanska lektioner. I Spanien är det väldigt bra att lära sig några spanska fraser, vilket kan hjälpa till med att fördjupa sig i Spaniens lokala kultur. Det bästa sättet att lära sig ett språk är att studera det i ett land där språket talas. Våra erfarna, fullt kvalificerade inbyggda lärare hjälper dig att lära dig spanska i klassen, så att du kan träna på gatan, med din värdfamilj eller med dina vänner.... [-]

Spanien Getxo
Öppen antagning
Heltid
1 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska