MISS - Marbella International Spanish School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Skolan

Vår skola ligger mitt i Marbella, men i en lugn gata, bara 3 minuter från stranden och strandpromenaden och nära alla bekvämligheter i stadens centrum, ligger det också inom bekvämt gångavstånd från kustbussen som går mellan Malaga och Estepona.

Våra lektioner hålls i rymliga luftkonditionerade klassrum, alla med naturligt ljus, utrustade med flera former av multimedia och erbjuder hög standard på komfort.

Det finns ett underjordiskt garage nära skolan eller du kan parkera på gatan, även om parkering kan vara svår vid vissa tillfällen.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Lärarna

Våra högkvalificerade lärare är infödda talare med många års erfarenhet under sina bälten. Vi väljer bara lärare som älskar att göra vad de gör och är engagerade i att dela det de vet med sina elever. De är de viktigaste tillgångarna på vår Marbella International Spanish School. Vi delar alla samma filosofi: Vår prioritet är att underlätta kommunikationen. Noggrannhet förbättras genom stadigt klassarbete, aktiviteter och känslig korrigering och givetvis möjlighet till regelbunden träning.

Vårt stadigt växande team består av personer som tror på att anpassa sina metoder till profilen för sina elever och som har den erfarenhet som krävs för att göra detta framgångsrikt. Som vi alla vet nu lär alla sig annorlunda.

Maribel Ortiz

Det var min kärlek till språk som ett verktyg för att kommunicera med människor från olika nationaliteter och kulturer och min respekt för och intresse för andra kulturer som ledde mig att studera översättning och tolkning vid universitetet i Malaga efter många år att lära sig engelska och tyska i Spanien och utomlands. Men det var min livslånga passion för undervisning som ledde mig att specialisera sig på språkundervisning, i synnerhet mitt modersmål spanska.

Under min karriär har jag träffat många människor från olika länder och lärde mig många spanska, introducerar dem till spansk kultur och vår spanska livsstil, men jag lärde mig också mycket av var och en av dem. Sålunda lär jag mig i min slogan alltid att lära sig.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella är en av Europas största semestermål. Också, tusentals människor från hela världen har bostäder i och runt denna gästvänliga och livliga kuststad. Det finns många fördelar med att lära sig spanska i Marbella. För det första finns platsen, som ligger bara 40 minuter från Málaga internationella flygplats, och inom räckhåll för de viktigaste andalusiska huvudstäderna Granada, Sevilla, Cordoba och Cadiz, för att inte tala om den brittiska staden Gibraltar, och till och med Marocko är bara ett par timmar bort. För det andra är klimatet fantastiskt vilket gör det till en utväg som både invånare och besökare kan njuta av året runt. För det tredje erbjuder Marbella en spännande och idealisk blandning av kosmopolitisk chic och traditionell färg i en stad av hanterbara proportioner. Då finns det en Fjärde, en femtedel, och så vidare - men kom och ta reda på vad fördelarna är för dig själv!

Platser

Marbella

Address
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, andalusien, Spanien