Läs den officiella beskrivningen

Skolan

Vår skola ligger mitt i Marbella, men i en lugn gata, bara 3 minuter från stranden och strandpromenaden och nära alla bekvämligheter i stadens centrum, ligger det också inom bekvämt gångavstånd från kustbussen som går mellan Malaga och Estepona.

Våra lektioner hålls i rymliga luftkonditionerade klassrum, alla med naturligt ljus, utrustade med flera former av multimedia och erbjuder hög standard på komfort.

Det finns ett underjordiskt garage nära skolan eller du kan parkera på gatan, även om parkering kan vara svår vid vissa tillfällen.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Lärarna

Våra högkvalificerade lärare är infödda talare med många års erfarenhet under sina bälten. Vi väljer bara lärare som älskar att göra vad de gör och är engagerade i att dela det de vet med sina elever. De är de viktigaste tillgångarna på vår Marbella International Spanish School. Vi delar alla samma filosofi: Vår prioritet är att underlätta kommunikationen. Noggrannhet förbättras genom stadigt klassarbete, aktiviteter och känslig korrigering och givetvis möjlighet till regelbunden träning.

Vårt stadigt växande team består av personer som tror på att anpassa sina metoder till profilen för sina elever och som har den erfarenhet som krävs för att göra detta framgångsrikt. Som vi alla vet nu lär alla sig annorlunda.

Maribel Ortiz

Det var min kärlek till språk som ett verktyg för att kommunicera med människor från olika nationaliteter och kulturer och min respekt för och intresse för andra kulturer som ledde mig att studera översättning och tolkning vid universitetet i Malaga efter många år att lära sig engelska och tyska i Spanien och utomlands. Men det var min livslånga passion för undervisning som ledde mig att specialisera sig på språkundervisning, i synnerhet mitt modersmål spanska.

Under min karriär har jag träffat många människor från olika länder och lärde mig många spanska, introducerar dem till spansk kultur och vår spanska livsstil, men jag lärde mig också mycket av var och en av dem. Sålunda lär jag mig i min slogan alltid att lära sig.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella är en av Europas största semestermål. Också, tusentals människor från hela världen har bostäder i och runt denna gästvänliga och livliga kuststad. Det finns många fördelar med att lära sig spanska i Marbella. För det första finns platsen, som ligger bara 40 minuter från Málaga internationella flygplats, och inom räckhåll för de viktigaste andalusiska huvudstäderna Granada, Sevilla, Cordoba och Cadiz, för att inte tala om den brittiska staden Gibraltar, och till och med Marocko är bara ett par timmar bort. För det andra är klimatet fantastiskt vilket gör det till en utväg som både invånare och besökare kan njuta av året runt. För det tredje erbjuder Marbella en spännande och idealisk blandning av kosmopolitisk chic och traditionell färg i en stad av hanterbara proportioner. Då finns det en Fjärde, en femtedel, och så vidare - men kom och ta reda på vad fördelarna är för dig själv!

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:


MISS - Marbella International Spanish School

Marbella är en av Europas favoritmål. Det milda klimatet året runt, det brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter och den kosmopolitiska karaktären av denna stad, till ... [+]

Få ut det mesta av din semester

Marbella är en av Europas favoritmål. Det milda klimatet året runt, det brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter och den kosmopolitiska karaktären av denna stad, tillsammans med sina traditionella andalusiska rötter, gör Marbella till den idealiska platsen för att ta en spanskkurs.

MISS erbjuder en mängd olika intensiva kurser som gör att du kommer att kunna tala spanska och hänga med lokalbefolkningen och de andra internationella studenterna redan från början.

Dra nytta av några av de aktiviteter som skolan organiserar för helgerna för att ge något extra krydda till ditt sommarprogram!

Våra värdfamiljer har noggrant utvalts för att våra gäststudenter ska känna sig hemma samtidigt som de kan dra nytta av denna speciella möjlighet att träna sina spanska och fortsätta att lära sig mer i en naturlig familjemiljö.... [-]

Spanien Marbella
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
3 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

Intensiva kurser är utformade för de studenter som vill bli flytande på spanska på kortast möjliga tid. Vårt fokus är på framgångsrik kommunikation. Tillgängliga på alla ... [+]

Intensiva kurser är utformade för de studenter som vill bli flytande på spanska på kortast möjliga tid.

Vårt fokus är på framgångsrik kommunikation . Tillgängliga på alla nivåer, våra intensiva kurser ger dig alla grundläggande färdigheter för att bli bekant på spanska eller för att bygga vidare på din tidigare kunskap för att utöka dina språkkunskaper, allt inom några månader.

I varje lektion kombinerar vi grammatik och konversation för att du ska kunna lära dig och öva sedan de nödvändiga hörnstenarna i språket.

Du kommer att studera de grundläggande språkkunskaperna - läsa, skriva, tala och lyssna - med tonvikt på ordförråd så att du kan kommunicera muntligt och skriftligt, och du kommer också att dra nytta av en översikt över spansk kultur för att hjälpa dig att förstå - och njuta av - den spanska livsstilen.... [-]

Spanien Marbella
Öppen antagning
Spansk
Heltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

Kursen fokuserar starkt på framgångsrik kommunikation genom att kombinera de fyra språkkunskaper: talar, läser, skriver och lyssnar - med tonvikt på ordförråd, vilket gör ... [+]

Bara 10 timmars lektioner per vecka och du kan bli flytande på spanska inom fyra månader!

Kursen fokuserar starkt på framgångsrik kommunikation genom att kombinera de fyra språkkunskaper: talar, läser, skriver och lyssnar - med tonvikt på ordförråd, vilket gör det möjligt för studenter att kommunicera muntligt och skriftligt inom kortast möjliga tid.

Kursen är uppdelad i två delar av två månader vardera. I slutet av den första delen har eleverna nått nivå A1, vilket gör det möjligt för dem att interagera bekvämt i spanska i dagliga situationer. Detta bör ge den nödvändiga motivationen för studenter att fortsätta med den andra delen, nå nivå A2 vid slutet av fyra månaders kurs och höja nivån på deras språkförmåga till en målstandard. Nivå A2 är den högsta nivån i Basic User Group och är den nivå som krävs för att ansöka om spansk nationalitet.... [-]

Spanien Marbella
Öppen antagning
Spansk
Deltid
4 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

El Instituto Cervantes är en statlig myndighet som ansvarar för att studera och spåra spanska språk och kultur. Det sätter DELE (examen i spanska som främmande språk) - i ... [+]

DELE Förberedelsekurs: Få det bästa resultatet med ditt diplom

El Instituto Cervantes är en statlig myndighet som ansvarar för att studera och spåra spanska språk och kultur. Det sätter DELE (examen i spanska som främmande språk) - internationellt erkända officiella kvalifikationer med permanent validitet.

Våra lärare är ackrediterade DELE-examinator. De förbereder eleverna för DELE-tentamina (på nivå A1 till C2), oberoende av orsakerna till att eleverna behöver kvalifikationen: för akademiska ändamål, att ansöka om spansk nationalitet av professionella skäl etc.

KursbeskrivningStartdatum priserna1 lektion [-]
Spanien Marbella
Öppen antagning
Spansk
Heltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

Kursen riktar sig till företagare, arbetstagare inom gästbranschen, turism, catering och alla som söker arbete i gästbranschen som avser att skaffa sig den nödvändiga kun ... [+]

Engelska Kurs för turism Catering och gästfrihet

Kursen är 40 timmar och är uppdelad i 4 timmar i veckan över 2 dagar.

Mottagare: Kursen riktar sig till företagare, arbetstagare inom gästbranschen, turism, catering och alla som söker arbete i gästbranschen som avser att skaffa sig den nödvändiga kunskapen för engelska färdigheter.

Kursbeskrivning och prisVaraktighet

Tränare: Sofía Montes López-Menchero

Studier och utbildning: Diplom i affärs- och turistaktiviteter

Professionell erfarenhet: Lärare specialiserad på hotell, turism och restaurering. Med mer än 20 års erfarenhet inom hotellbranschen och erfarenhet i stora hotellkedjor utomlands.

Engelska och spanska lärare vid MISS Språkakademin.Trainer av engelska och turism seminarier.Trainer på HEC Marbella för studenter av diplom och BBA (den amerikanska hotellets globala akademiska partnerInnehållet i vår kurs... [-]
Spanien Marbella
Öppen antagning
Engelska
Heltid
40 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

På MISS Marbella International Spanish School har vi undervisat engelska i åratal och vi känner oss helt väl till våra studerandes behov. Därför har vi två typer av engel ... [+]

Engelska klasser i Marbella

På MISS Marbella International Spanish School har vi undervisat engelska i åratal och vi känner oss helt väl till våra studerandes behov. Därför har vi två typer av engelska klasser:

Engelska stödklasser: för våra primära, sekundära, baccalaureat- och selektivitetsstudenter som behöver förstå och skicka ämnet. Klasser i små grupper (3-5 studenter) och efter nivåer (endast en kurs per klass).

Professorerna i MISS är akademiker, innehavare av certifikatet för pedagogisk förmåga (CAP) som godkänner oss att öva undervisning i sekundär- och baccalaureat. Som engelska lärare känner vi till det spanska utbildningssystemet och vi vet hur vi ska göra våra elever passerar. Vi har 100% pass i Selectividad varje år!... [-]

Spanien Marbella
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 månad
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

MISS - Marbella International Spanish School erbjuder en ny kurs för det kommande året: Lär dig spanska på din lärares hem. Det bästa tillfälle för en fullständig nedsänk ... [+]

Immersion med din lärare

MISS - Marbella International Spanish School erbjuder en ny kurs för det kommande året: Lär dig spanska på din lärares hem. Det bästa tillfälle för en fullständig nedsänkningserfarenhet, som lever med och undervisas av din erfarna och kvalificerade spanska lärare.

Kursen består av:

20 privata lektioner per vecka på vår språkskola i centrala Marbella. Flexibelt schema.Boende på din lärares hem i Marbella på helpension, inklusive enkelrum och privat badrum, som erbjuder högkvalitativt boende.Flygplats hämtning och släpp av av din värdlärare.

Lär dig spanska på din lärares hem Kursen är det bästa alternativet för de studenter som vill förbättra sin spanska på kort tid och leva upplevelsen av en fullständig språkkurs.... [-]

Spanien Marbella
Öppen antagning
Spansk
Heltid
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

Vi anpassar lektioner enligt dina specifika krav, vilket hjälper dig att tala och förstå spanska på kort sikt eller göra dina färdigheter perfekt i linje med dina profess ... [+]

Privata lektioner: Anpassa ditt lärande

Du bestämmer när, vad och hur.

Våra privata lektioner är skräddarsydda för att matcha dina intressen, nivå och behov samt din tillgänglighet.

Vi anpassar lektioner enligt dina specifika krav, vilket hjälper dig att tala och förstå spanska på kort sikt eller göra dina färdigheter perfekt i linje med dina professionella krav, akademiska ambitioner, arbetsförmåga, kulturella intressen etc. i en avslappnad miljö. lärare anpassar läromaterialet till dina behov och hjälper dig att uppnå dina mål i din egen takt.

Våra privata lektioner är också ett utmärkt val om du vill borsta upp dina konversationsförmåga.

... [-]
Spanien Marbella
Öppen antagning
Spansk
Heltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

Att lära sig ett språk handlar om träning. Vi kan erbjuda dig alla verktyg du behöver för att förbättra din förmåga att tala och förstå spanska på kortast möjliga tid. En ... [+]

Årskurs Kurs: Bli flytande på spanska

Kanske har du bott på Costa del Sol i några år nu, du pratar lite spanska men tycker att du inte kan förfara eller saknar förtroende för att prova vad du vet. Tja, vi vet hur du känner och vet vad du ska göra med det - allt du behöver är en ny kickstart.

Att lära sig ett språk handlar om träning. Vi kan erbjuda dig alla verktyg du behöver för att förbättra din förmåga att tala och förstå spanska på kortast möjliga tid. En viktig del av dessa kurser är en konversation och vårt fokus ligger på verbal kommunikation, som stöds av användbar ordförråd, grammatik, videor och lyssningsövningar för att hjälpa dig att förbättra ditt uttalande.... [-]

Spanien Marbella
Öppen antagning
Spansk
Heltid
1 - 4 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska